Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Tény h szanaszét pisilt.....de este azért megkérdeztem.....ha majd nem tom ellátni magam,engem is lepasszolsz?
Amúgy én bízok benne h holnap vissza hozhatom,jó ember a párom,csak most nem tudta kezelni ezt a pisi témát.....Nahhh meg a csendkirályos....műsorommal se tud mit kezdeni:)...egész éjjel bőgtem,és tudom h fent volt csak lapított mellettem....
Jó reggelt,
Bebecik: a kamilla és a borvíz is jó, én azt használom, mi sajna hajlamosak vagyunk a kötöhártya gyulladásra.
Gabika: nagyon édi a picur, és örülök, hogy eszik a picur.
Caffi: jajjjjjjjjjjjjjjjjj de sajnálom :(
Jó 7végét mindenkinek
Sziasztok!!
Hát mire hazamentem,már elvitte a kutyust:(....most nem beszélünk....Ma dolgozom,de holnap lemegyek anyumhoz......őt meg itthon hagyom a pisimentes lakásában:D
Egyetértek veled, a mérettel kapcsolatban. Csak néhány szaporítónak sikerül szert tennie 80dkg körüli yorkiekra és pároztatja őket...
A másik meg sokan zavarban vannak a mérettel kapcsolatban, mert rámondja a tenyésztő, hogy ilyen meg olyan. Akinek eléri a 2kg-t a yorkieja az már normálnak számít.
Egyszer láttam egy felnőtt extra minit. Kami akkor volt 80 dks-os és 10 hetes és ugyanakkora volt mint a másik. Le volt teljesen trimmelve és egy 2m hosszú póráz végén állt remegve. Sztem nem is normális aki ilyen kutyát "gyárt" tudatosan:S
szia!
örülök, hogy eszik a pici!!! Most már hátha megerősödik:)
És tessék dokit váltani! Hihetetlen, hogy nem mondta ezt az anyatej pótlót... akkor mégis mit ajánlott?? Nem vall valami nagy szakértelemre ez sem:(
Ügyesek vagytok!
De azért ez nagyon durva! Így már tuti biztos, hogy a kutyus még csak szopizott, és úgy vették el a mamától! Állatkínzók! Kérlek szólj a sógorodnak, hogy a nevemben adjon át az eladónak egy jókora balost!
Mennyi a kutyus súlya?
Mindez tényleg tk, és chip nélkül? Az említett áron híres-neves vérvonalú, ilyen-olyan győztes kutyák kölykeit árulják, de azokat nyilván nem törzskönyv nélkül. Sőt, az ilyen tenyésztő eleve hallani sem akar arról, hogy ne legyen törzskönyve a kutyának.
Ráadásul, és erről már mindenhol ezerszer szó volt, NEM LEHET GARANCIÁT VÁLLALNI A MÉRETRE. Komoly tenyésztő nem is mond ilyent, hogy extramini.
Akkor úgy látszik elég sok yorkie megbolundult mostanában:) 2 dili kutya azért jó lehet:) Nekem most Kami is elég volt a 2 hetes buggyantságával:)
Én sem fogok egy percig sem gondolkozni az ivartalanításon, ha bármi baj lesz tüzelésnél, vagy eseleg álvemhes lesz!
Hello!
Törzskönyv meg chip nélkül?? Ennyi pénzt egy olyan vérvonalú kutyáért fognak csak elkérni, aminek többszörösen győztes szülei vannak. Akkor viszont nem égeti magát a tenyésztő törzskönyv nélküli kölykökkel.
A másik az extra miniket egy normális tenyésztő sem fogja ajánlani senkinek, mert nagyon túltenyésztettek, és összteheted a két kezed, ha 4 évet él a szegény kutya. Gondolj bele, ha valóban tea cup, jó ha 1kg lesz, de az is lehet el sem éri. Bora súlyra mekkora?
A másik szerintem mindenki felejtse el ezt az apróhírdetésből veszek kutyát interneten. Egy normális tenyésztő nem fogja magát így hírdetni.
Ezen az oldalon találsz néhány nagyon jó kennelt, de ha gondolod és feltétlenül minit vagy akár extra minit akarsz meg tudom kérdezni a Kami tenyésztőjétől, hogy kihez fordulhatsz, hogy minőségi kutyushoz juss garantáltan.
A kamilla tea azért jó főleg a hosszú szőrű yorkieknál, mert belelőg a szemükbe a szőr, ezáltal jobban csipásodnak és összetapad, elszineződik a szőrük. Ezt el lehet vele szépen tüntetni és nem is árt:)
Sziasztok !
Igazatok van tudom !!! nagyon sokat kér a tenyésztő ,úgy fáj hogy nem lehet az enyém....
de tényleg sokat kér érte, nézzétek meg itt találtam
Caffi!
Mi lenne ha kitennétek egy időre a pelust oda ahova megy pisilni. Mondjuk a fürdő elé. Én oda vittem ahova pisilt, ha mellé ment.
Aztán majd rájön, hogy arra kell menni, és viheted ahova akarod a pelust. De most alkalmazkodni kéne hozzá.
Amúgy tuti, hogy a terhesség felborította a szervezetét, az idegrendszerét.
Nagyon bízunk benne, hogy a párod megenyhül. :)
Na most felhívtam Nikit!
Mondja, hogy mindkét gyerek bolond. :)
Mármint hormonok terén!
Igen, én is főleg a daganat megelőzése miatt fogom elvinni! Már elvesztettünk egy kutyust rák miatt, főleg, hogy nálunk amúgy is különösen veszélynek vannak kitéve. :(
Sziasztok!
Gabi!
Parvó nem lehet, megnyugtathatlak azt hiszem.
A parvónál hány és megy a hasa. Eszméletlen büdi, jellegzetes szaga van a székletének.
Nem titkolom,ez a cél:)....
Majd holnap beszámolok h mi volt!!
További szép estét mindenkinek!!
Sziasztok!
Borzalmas amiről írtatok.Azt a pici kutyát hamar lelválasztották az anyjától.Nekünk a tacsink még 2 és félhónapos koráig szoptatta az utólsó kis kutyát amíg el nem vitték.Ha adhatok egy tanácsot.Cumis üveggel próbáld meg etetni.Kecske tej lenne a legjobb neki.Esetleg csecsemő tápszer.Mi tenyésztettünk kutyát pekinginek egyszer 1 kicsi-je született.2 hetes korában elapadt a mama teje és kecske tejjel neveltem fel cumiüvegből.El is neveztük Tamagochinak.Olyan is volt,hogy sok volt a kölyök akkor pedig3 hetes koruktól mildibé tápszerrel segítettünk az anyának.Gyönyörűen felnőttek.Olvastam,hogy van kutyának való tápszer is.Az állatorvost kellene megkérdezni.A tenyésztőt pedig agyon verni.Ilyen szemetek a rohadt pénzért.Mi még azt is megnéztük,hogy hová adjuk el a kicsiket mert én minden egyes kutyát megsirattam amit eladtunk.Én állítom,hogy a kecske tej nagyon jó lenne.
Szia!
Most látom, hogy nyiregyi vagy te is. Nővéredék is ott laknak? Kamit én a Barzóba szoktam vinni dokihoz az orosi útra. Ott nagyon jó és lekiismeretes orvosok dolgoznak. Nagyon tudom ajánlani őket! Nyiregyi volt amúgy ez a fantasztikus kutyakereskedő? Melyik dokinál voltatok?