Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Feltettem a képet, amin látszik. :)
:-)
Szia!
Én vagyogatok, de csak olvasgatok. Nem történik semmi....
caffi:Mi van veletek,otthon vagytok már?
csillag:Nagyon várom a képeket Vitorol:-)
Andi,Bebecik,Kamillka,Timi....és a többiek,hol vagytok??
Sziasztok!
Mi ma anyuéknál voltunk, így csak most érek ide.
Vito élvezte a szabadságot, csináltam képeket is, de már csak holnap kínlódok vele!
Caffi!
Nagyon örülök, hogy a párod megenyhült!
Nem csodálom, hogy ennyit sírtál! Furi, hogy meg merte csinálni, de nagyon szuper, hogy tekintettel van rád. Az meg külön jó, hogy ha esetleg megoldja az ajtót. Ez egy jó ötlet egyenlőre! Addíg míg rendet tanul.
Mindenképp próbáld oda tenni a pelust, ahova pisilni szokott.
A helyhezszoktató cseppet, vagy spray-t is megpróbálhatod.
Egyébként hova vitte párod?
Gabika!
Nagyon orülök, hogy végre eszik a kicsi! Nagyon reméljük, hogy semmi baja nem lesz, és tényleg elkezd felépülni! Az a lényeg, hogy találtatok megoldást.
Holnap jövök.
Jó éjt!
Na majd teszek fel otthon képeket....csak még dolgozom:(!
És így utazik ahogy a képen van?A mienk sajna nem bírja az utazást....mindig hány:(
:)
Valahol a napló elején is van ....de lehet h csak Bessről!
Viszont a tied nagyon kis cuki,a hátonalvos kép az valami eszméletlenül jó lett:)
Megnéztem,nagyon édesek:-)
Tegnap is megnéztem a naplód,de akkor nem láttam őket!Nem hiába van szemüvegem:-))
Akarom mondani.....Van egy naplóm,abban van kép róluk:)
Össze vissza írok,mi van velem:)
Hol vagytok csajok?Mindenki pihen?Remélem mindenki jól van!
Fifi ma lenyelt egy pici műanyag virágot,csak,hogy legyen min aggódnom megint!Mikor szokik már le róla???
Itt ülök és csak vigyorgok....el se tom mondani h mennyire jó tudni h ismét velünk lesz:)!
Gondolom h itt senkinek nem kell elmagyarázni h h lehet ragaszkodni értük!
Hát én a buli helyett,már ma mennék érte....de ak berágna,mert ő naon készül!Majd holnap....
Már kitalálta h ha nem vagyunk otthon ak a konyhában lesz,sajna nincs ott ajtónk,de csináltat vmi rácsos mutatós kb 1m-es ajtókát,h ne garázdálkodjon az egész lakásban....csak ne duzzogjak:):):)
Vááááá...ezt el kell mesélnem:)
A férjem be jött a munkahelyemre(látogatóban volt az apjánál)És csak tő mondatokban kérdeztem h mi volt!Persze h észre vette h nincs kedvem kommunikálni.....nahhh meg este pótszilveszterre is mennénk,na de fasírtban vagyunk:)!
Be rágott h még mindig a kutyamiatt duzzogok!
Haza ment,és most hívott,h ha kitalálok vmi megoldást,jöhet vissza a kutyi:):)
Továbbítok egy üzenetet, hátha.....
Sziasztok!
2010. január 14.én eltünt a kutyusom.1,5 éves szuka Westie.
Helyileg Gyulárol tünt el.
Ismertetője: Házilag otthon lett megnyirva, alsó fogsora kissé kusza, a háta bal oldalás seb találhato!
Aki tud rola vmit kérem jelentkezzen!!!
Tel.: +36 30 59 54 776
Nagyon várom haza!!
Légyszives Ti is tegyétek ki ezt az üzenetet minél több helyre, ezzel is segítsetek nekem!!!!!
Köszönöm szépen!
Sziasztok !
Köszönöm a biztatás,hallgatok rátok és elfelejtem
azt a tündéri babát ennyi pénzért.
[link] nézegettem de ugy hogy mini yorki nem találtam a tenyésztők között.
Tegnap felhívott és a 180 ezres Carlo babát már 140 ezerért kínálta,és azért nem ad Tk mert a kismérete miatt nem lehet tenyészteni,bár nekem nem is volt ilyen jellegű tervem,de jó lett volna ha 140 ezer és Tk akkor tényleg megvettem volta.