Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

2010. jan. 28. 19:37

Jó estét

Csillag NAGYON örülök Vito baby jobbulásának, küldtünk puxit nektek Porcival :D

Lyme kór: ok

Bejja: elolvastam, kk, de Csillag szerint nem jó az oltás, mi tavaly megkaptuk (anyut rábeszélte a pótdoki), és most lenne esedékes a beadása, de Csillag lebeszélt róla.

12778. caffi
2010. jan. 28. 19:18

Sziasztok!

Olvasom h vito jobban van....ennek örülök:)....bár ezt a poharat én se értem:S

12777. 008e232c2c
2010. jan. 28. 19:17
Jaj nagyon kis ügyes Vito béby:-))És,hogy még ma nem is fulladt tök jó nagyon örülök:-)))
12776. andi6020 (válaszként erre: 12773. - Csillag.virág)
2010. jan. 28. 19:10

Míííííííííí?

Nem teljesen tudom elképzelni, hogy mit kell csinálnod a pohárral, de érdekes lehet :-))

12775. csillag.virág (válaszként erre: 12769. - KisTimi1981)
2010. jan. 28. 19:08
Holnap igyekszem nézni! Mindenképp!
12774. csillag.virág (válaszként erre: 12760. - Kriszi80)
2010. jan. 28. 19:08

Kriszi!

Normális!

Vito nagyon barátkozós kutya, az óriáskutyával is simán elbohóckodik addig míg nem túl nagy a játék heve.

De nem megy a tüzelő szukára! Hiába is várnám tőle!

A szagától megbolondul, felfordul az élete, meg minden, de ennyi.

Ő is hűséges a tigriséhez!

De megyün majd ivartalanításra mindenképp!

12773. csillag.virág (válaszként erre: 12759. - 008e232c2c)
2010. jan. 28. 19:07

A fujkát be kell lélegeznie! Ez a lényeg.

Elmagyarázta a dokinő, hogy ha nem tudok a szájába fújni, akkor egy eldobható pohár alját vágjam ki, húzzam a fejére, és abba fújjak, akkor onnan belélegzi.

Jelzem ma még egyszer sem fulladt, és éjszaka sem. :D Jó lesz az tartaléknak!

12772. csillag.virág (válaszként erre: 12757. - Kamillka)
2010. jan. 28. 19:05

Tabletta. Embereknek való gyulladáscsökkentő, vagy mi, meg B6, meg hasfogó. De már kettő elmaradt.

Ja és reggel-este.

Na ez jó, majd kíváncsi leszek mi lesz a köv. röntgenen. Lehet tényleg nem gond az ott.

2010. jan. 28. 19:04

Sziasztok!

Vito egy áldott jó gyerek!

Mint akinek semmi baja! Úgy cirkuszol, hogy csak na! :DDD

Tegnap éjszaka óta nincs kaki, és hányás sincs. Szóval semmi. Ma lent kétszer vette fel a kakiló pózt, de nem jött semmi. :D Mondtuk, hogy már biztos szorulása van. :D

Beszéltem dokinővel, de mondta, hogy még nincs is mitől kakiljon.

Viszont már csak a fertőzős gyógyszert kell kapnia, a hasfogó, B6 elmarad.

Átverem! Lenyeli sonkával. Mivel azt csak nyeli, így nem veszi észre.

Amúgy nem ehetne sonkát, a diéta miatt, de ettől nem lesz baja.

Amúgy olyan éhes, hogy megenné a küszöböt is. Pedig már egy rakás tápot evett. :)

A dokinéni agyondícsérte!

12770. 008e232c2c
2010. jan. 28. 18:46
Timi Lyme-lórról irtam a Golyó naplójába nem tudom pontosan mi kell neked de nézd meg lehet segít:-)puszika
2010. jan. 28. 15:25

Csillag HELP ME, ha van időd.

Azaz azít ígérted utánannézel a Lyme kór elleni oltásnak, jövö7en megyünk méreckedni, és akkorra kell modnanom valamit, lécciiiiiiiii

KK előre is

12768. kriszi80
2010. jan. 28. 14:19
Otthon meg napi 5-ször meggyömöszöli a maciját, úgy látszik hűséges, mint a kutya:DDD
2010. jan. 28. 14:12

Bejja: azt írta, ha jól láttam, hogy 45ezer fiú-lány is, bár a lányok elkelltek. Láttad a picurok képeit, nagyon beleszerelmesedtem :D

Krisz80: ari a kutyid :D

Enyém sem volt túl barizos, sőt ő volt a HVK (helyivagyánykutya), és mindenkinek nekiment ugatott. Mióta nincs golyója, azóta már barizosabb.

Csajok: nem jött be neki, bár az enyém golyó nélkül is izélne :D

12766. krisz80 (válaszként erre: 12764. - Kriszi80)
2010. jan. 28. 13:57
Sokszor olyan kínos vele sétálni menni, mert még oda sem ér a másik kutya, ez már meg van hülyülve, ugat ezerrel.
12765. 008e232c2c (válaszként erre: 12762. - Kriszi80)
2010. jan. 28. 13:48
Az enyim detto ugyan ez nem barátkozik senkivel morog még a kölyök kutyákra is nagyon magának való.Ez is a bajom nem nagyon jön ki senkivel így játék kutyákkal vagy közös séta nállunk nem nagyon van.Bár ha tüzelnek a kutyák akkor nem akkor menne ám csajozni:-)
12764. kriszi80 (válaszként erre: 12763. - 008e232c2c)
2010. jan. 28. 13:41
Köszi, a tiéd is:)
12763. 008e232c2c (válaszként erre: 12760. - Kriszi80)
2010. jan. 28. 13:40
Nagyon édes a kutyusod:-)
12762. kriszi80 (válaszként erre: 12761. - 008e232c2c)
2010. jan. 28. 13:40
Még csak meg sem szagolta. Egyébként is olyan, elüldöz minden kutyát maga körül, lehet pici, vagy nagy.
12761. 008e232c2c (válaszként erre: 12760. - Kriszi80)
2010. jan. 28. 13:35
Lehet nem tetszett neki:-)Bár ha tüzelt a kutyus akkor simán rá kelett volna másznia hát ez jó kérdés.
12760. kriszi80
2010. jan. 28. 13:32
Sziasztok! Normális az, hogy tegnap odahoztak egy tüzelő szukát és a kutyám rá sem bagózott, semmi érdeklődést nem mutatott iránta, sőt el is zavarta, végig morgott rá.
12759. 008e232c2c
2010. jan. 28. 13:24

Jaj Timi annyira édesek:-))Bár nem tudom mennyiért adhatják a kis drágákat:-)

csillag.virág:Nagyon örülök,hogy vito jobban van:-))A szívnagyobbodást a fujkától lehet kapni de én csak emberre mondtam nem tudom kutyusoknál,hogy van.Bár azt se értem mivel ezt a fujkát le kell tüdőzni,hogy egy kutya,hogy tudja de biztos a kutyusoknál máshogy van mint embereknél.Sok puszika Vitonak:-))

2010. jan. 28. 13:07

Halika,

Csillag: örülök, hogy Vito ügyeskedik, simit neki, tőlem.

Gyógyszer: verd át, husiba, sonkába tekerd be, légy okosabb. Mi is szenvedtünk Porcival ha gyógyit kell szednie, állandóan elémköpte.

Jajjjjjjjjjj nem tudok ki akart Yorkiet, de ha akarna mégis valaki:

[link]

12757. Kamillka (válaszként erre: 12756. - Csillag.virág)
2010. jan. 28. 12:53

Szia!

Örülök, hogy jobban van a gyekőc:)))) Csak így tovább!!! Milyen kis ügyes kutyus Vito még így betegen is... Hihetetlen:) Tabit kell szednie vagy szirupot? Napi hányszor kell bevennie szegénykémnek??

Jahhh és biztatás képpen eszembe jutott valami!!! Mikor Kamót vettük a tenyésztő azt mondta, hogy a dokik hajlamosak szívnagyobbodást diagnosztizálni náluk és ne döljek be az ilyen diagnózisnak. Inkább arról van szó, hogy a testük méretéhez képest elég nagy a szivük. Hátha Vitocska esetében is erről van szó!!! Drukkolok nektek azért és gyógyulgassatok!!!!!!

2010. jan. 28. 12:40

Sziasztok!

Vito jobban van!

Az éjszaka elég jól telt.

Hányás az volt az utolsó mikor a dokitól jöttünk vissza, hasmenés meg éjszaka volt fél 1-kor, de a pelusra.

Rettentő ügyes ez a gyerek. Eddig tényleg soha nem használta. Most meg addig járkált, hogy ment, és oda nyomta. :)

Reggel voltunk lent fél 8 körül. Nem akart lejönni, szerintem gyenge még. Alig mentünk pár métert, pisilt 3-4-et, és jött vissza. Rettenetes hideg van. Most már szakad a hó, fúj a szél és van vagy -10 fok.

Most lementek az apjával, kíváncsi leszek produkál-e valamit.

Képzeljétek a dokinő adott mintatápot az RCnek van speciális nagy kalóriás, nagy vitamintartalmú beteg kutyiknak való tápja. Hát oda van, meg vissza. Már este megevett vagy 25 szemet. Meg ma is azzal indított reggel. Mintha kicserélték volna. Valószínű izlik is neki, mert amúgy nem enné meg.

Szóval ha szombaton megyünk veszünk neki rendes adagot.

Mondta a dokinő, hogy ebből pár szem is elég neki egy napra, a kellő kajabevitelhez.

Nagyon köszi mindenkinek az aggódást.

Persze tuti, hogy meggyógyul, mert még nagyon fiatal, és tudom, hogy jókezekben is van.

Bár ma reggel kiakadtam, mert 2x erőszakoltam bele a gyógyszeradagját, amit mindkétszer szétköpött. Másodjára befogtam a száját, ahogy a dokinő, hát a kis drága kifújta az orrán. :DDDDD

Kicsit kiakadtam, hogy mi lesz 3 hétig, míg az antibiotikumot kell szednie.

Aztán a hasfogóját 1 óra múlva már sonkába göngyölve kapta meg. Na azt lenyeli rágás nélkük, így simán ment a dolog. Bízom benne, hogy később is működni fog így.

Kamillka!

Én is nagyon sajnálom. De az a helyzet, hogy az amit eddig teljesítettél mutat valamit! Hidd el, hogy ez ilyenkor már tényleg a tanáron múlik! A következőn tényleg mást fogsz kapni, és simán meglesz.

Caffi!

Örülök, hogy Lizzy eszik, nagyon ügyes.

Ezt a tápot kipróbálhatjátok majd ti is, neten is meg lehet rendelni. Nem sokkal drágább mint a többi, de nagyon szupi. És sok-sok vitamin van benne.

Majd priviben megírom nektek.

Mindenkit puszilunk mi is! :)

Majd este jövök!

12755. Kamillka
2010. jan. 28. 12:29

Hello!

CSillag: Mi újság Vitoval?? Biztosan meggyógyul, még fiatal kutty és erős:)

Kaminak is ment a hasa 1 kicsit ma reggel. Tegnap vacsira rántott csirkemellet kapott az apjától mire észrevettem. Meg is van az olajos kaja eredménye... Legalább most lefeküdt aludni:) Ha ilyen rossz idő marad le se viszem sétálni ma, nehogy megfázzon:((

Caffi: nálunk is így van. Egyszer jó étvágya van, egyszer meg válogatós a kisasszony. Már olyan sokszor eljátszotta ezt, hogy tudom majd visszatér a régi kerékvágásba:P Csak így megint elszállt a remény, hogy felszed néhány dkg-t.

12754. caffi
2010. jan. 28. 09:13

Sziasztok!!

csillag.virág:vito jobban van??

Kamillka,sajnálom a vizsgád....talán legközelebb nagyobb sikerrel jársz....majd szorítok!

Képzeljétek tegnap este Lizzy éhes volt:)kb 4hete először....ezt hangos ugatással adta a tudtomra,teljesen kész volt,míg főztem neki a husit,nem értette,mért fekszem az ágyba:)....ki be rohangászott a konyha és a szoba közt,alig bírta kivárni h megfőjön,és kihűljön!Majdnem az egészet megette,így a vitamint is be tudtam adni:)

2010. jan. 28. 07:45

Sziasztok, jó reggelt

Csillag: szegény kicsi Vitom :(

Jobbulást nektek, és sok puxaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Amúgy hogy vagytok, éccaka hogy zajlott???

Kamillka: pedig 1000rel drukkoltam, sebaj, majd legközelebb.

12752. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 12747. - Csillag.virág)
2010. jan. 28. 06:19

Szia!!

Hogy vagytok?Milyen volt az éjszakátok??Puszi Vito fejére:-))

12751. Kamillka (válaszként erre: 12749. - Andi6020)
2010. jan. 27. 21:20
Nem a világ vége, annyira nem hatott meg, mert sejtettem, hogy mindenre számíthatok csak jóra nem, mikor megtudtam az elnök nevét. Valamiért utál nagyon. Már vizsgákon is ki akart vágni mindig...
12750. andi6020 (válaszként erre: 12747. - Csillag.virág)
2010. jan. 27. 20:53

Istenem! Ez borzasztó, még olvasni is! Komolyan, egy gyerekkel nincs enni gond! Rettenetesen sajnálom! Mi (volt)ehhez képest Szuzi bőrbaja! Szinte sétagalopp.

Kitartás!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook