Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én nagyon benne vagyok a melóba :D
Vito tegnap 2x is befulladt! Na nem baj, csak nem lesz gond. Bízom benne.
Amúgy extra jól van.
Képzeljétek 2,795 kg. :D Sose volt ennyi életében.
Szóval jó ez a táp!
Kriszi! A miénket megtalálod a naplómba.
Vito is alig eszik, szóval most olyan tápot eszik ami beteg kutyoknak való. Ez exra magas kalória, és vitamintartalmú. Vagyis ha megeszik belőle 8-10 szemet az elég neki. :D
Andi! Köszi, megkeresem. Bár te már úgy se vagy! :)
Sziasztok!
Köszi az infókat és ezek mind tápok? Az én kutyám olyan válogatós, alig eszik valamit, inkább a jutalomfalatokért van oda.
Happy Dog tápot esznek, de annyira bejött nekik, hogy kevés gyümölcsön, zöldségen kívül semmi mást nem esznek, csak a TÁPOT!!!!
Csillag: a szárított halat a Fresibe vettem. Német cucc, Trixi termékcsalád tagja, 5 cm-es egész szárított halacskák vannak benne, 50 g-os kicsi kék zacsiban van, és egy macska van rajta, úgyhogy a macsek cuccoknál keresd!
Szia!!
Mi is Select Goldot,de a bárány+lazacosat!!
Fifi nagyon szereti!:-)
Szijjaaaaa
Mikor kicsi volt, akkor RC beáztatva, 1 éves korára megunta most Select Goldot eszünk (halas, csirkés)
Sziasztok!
Ti milyen tápot adtok a kutyusotoknak?
Szijjasztok,
Csillag: örülök, hogy a nagyfiú jobban van.
Képek: igen, ismét alakítottak mind2en.
A vezetős képen én is mosolyogtam, Porci a labdát 7végén kapta, azóta nem tud lekattani róla :D
Tuti, hogy nem lesz annyi, ezt én is tudom. Inkább az a baj, hogy tápot nem nagyon akar enni. Tegnap pont 34gr-ot evett, ami a napi ajánlott mennyiség. Mostanában nőtt is és rengeteget mozog. Tegnap 9 kor ezért még kapott több mint egy fél fácán mellett, de kiválogatta a táp közül, véletlenül ropogtatott el mellé egyet. Majd megint kap rizst a táp mellé. Remélem így lesz látszata, csak attól félek ez a táp rovására fog történni:S:S Majd most várunk.
Örülök, hogy Vito jobban van, hátha nem fog többet fulladni, max alkalmanként. Mikor mentek debrecenbe? Vagy egyáltalán van még rá szükség?
Képek nagyon jók!
Porcika még mindig nagyon szép, látom van csipogós labda is. :D
Fruzsi meg nagyon nagy! :) Az a vezetős kép nagyon jó!
Timi!
Nagyon örülök, hogy Porcika jobban van. Reméljük, hogy tényleg megerősödik neki, és nem lesz baj még egy pár évig legalább!
Tudósítok!
Vito jól van, a hétvégénk is rendben volt, csak úton voltunk.
Ma reggel befulladt, elég sokáig is tartott, de bízom benne, hogy nem lesz folytatása!
Eszik is aránylag normálisan, majd megméretem ma. :)
Andi!
Mi ez a szárított hal? Fresibe veszed neki?
Van valami ismertetőjele?
Megpróbálnám Vitinek, hátha izlene neki. Jobban hangzik mint a jutifalat! :)
A súlyához!
Nem lesz Kami 2,5 kg-os. Ennyi idősen már eléri nagyjából a végső súlyát. Azt a 20 dkg-ot még visszaszedheti szerintem, mert simán el tudom képzelni, hogy a tüzelési időszakban visszaesik a súlya, úgy mint a fiúknak is.
Vito is nagyon vékony, és az izom az ami nyom rajta. Ő is nagyon jó kondiban van, mégis olyan kis nyurgának látszik. :D
Ha gondolod próbáld meg neki azt a tápot amit mi eszünk. Ennek nagy kalória és vitamintartalma van, és lehet egy kicsit jobban meg fog látszani rajta. Elhízni nem fog, és a gyomrának is nagyon egészséges.
Én azt tudom, hogy annó Nájkiéknál talán a foghúzással együtt volt fogkőleszedés is.
Egyébként én is néztem Vitonak, hogy elől van a fogán. Hátul rágja azt a valamit, de elől nem fogja tudni letakarítani vele, sajnos... :(
Jó reggelt!
Én is itt vagyok!
Mindjárt írok visszamenőleg. :)
Szia!!
Én itt vagyok,a többieket elnyelte a föld.....:-(!!!Várom a képeket,kíváncsi vagyok!:-))
Jó reggelt,
Mindenki eltűnt :(
Hogy telt a 7vége???
Képek hamarosan a naplóban :D
Szijjasztok,
Gyors bekukk :D
5 hónapos súly: Porci 2,1 volt, most lassan 3 évesen 4,80.
Nálunk amúgy minden ok, reggel hánytunk, de nincs komoly baja, jókedvű, és tápot is ropogtatott. A lába úgy tünik rendbe jött, de ma megyünk 12 után a Normafához, majd figyelem neki.
Többiek mizu??? Hogy telik a 7vége??
Már másfél kg felett van és az jó szerintem.
Kamit sem igazán kicsinek tartom, hanem úgy éreztem ahogy emelgettem, hogy nehezebb lett. 6 hónapos kora óta nőtt is és ennek ellenére fogyott 2gr-t. Ráadásul 5,5 hósan úgy volt a súlya ennyi, hogy kabiban mérték, 6 hó 1 hetesen mikor a fogát húzták, akkor is pontosan ennyit mutatott a mérleg fél nap koplalás után kabi nélkül. Ezért estem totál kétségbe, h valamit súlyosan elrontottam a kutyával, de megnyugtattak, hogy növendék kutyáknál előfordulhat, mert lemozogják (a lemozgás nálunk hatványozottabban érvényes:S). Már jó súlynak számít ez is nála, de reméltem, hogy eléri 2,5kg-t. Akkor azt mondta a doki tökéletes lenne, de így nem lesz az:)) Annyit tuti nem fog már hízni. Ez abból a szempontból rossz, ha akarunk kicsiket, nehéz lesz hozzá kant találni...
Majd arra leszek kivi, Chili milyen mértékben fog még hízni meg nőni. Szuzi elérte a végleges súlyát sé magasságát mire hozzátok került?
A marmagassága hány cm most Chilinek és Szuzinak? Nagy különbség van még közöttük?
:-))
Na most már akkor tényleg nem értem.
Nem kicsi?
Pedig kisebb mint Kami volt ebben a korban. Kamit meg kicsinek tartod.
Vagy én nem értelek??
:-))))
Nem úgy értettem:))) Hanem pont úgy, hogy őt sem fogja elfújni a szél:P
Drukkolok nektek, hogy kiessen az összes foga rendesen:) Pont barátnőm yorkijának vannak most problémák a fogaival. Szegénynek zománchibásak a szemfogai.
A "jó kis" súlyt úgy érted, hogy kicsi? :-))
Hogy világosabb lesz-e? Nem tudom.
A halat pont a kalcium miatt adom neki.
Akkor jó kis súlya van neki is. Szuzitól világosabb lesz?
A fül lekonyulás az lehet a fogak miatt. Még esetleg egy kis extra kalciummal is kiegészítheted a napi kaja adagját, akkor a foga is kinő és a füle is feláll:)))
Ma 5 hónapos, és 1,58 kg.
A szőre töve már ezüst :-)
Úgylátom lassan elkezdjük a fogváltást is, mert picit lekonyult az egyik füle. Nem hiszem, hogy ezzel gond lesz, mostanában napi 4-5 szárított halat eszik, az meg aranyat ér!
Hello!
5 és fél hónaposan volt Kami 1,94kg. Chili hány kg most? A szőre milyen hosszú? Látszik már milyen színű lesz? A babaszőre lenövögetett már?
Sziasztok!!
Örülök,hogy mindenki jól van!
Csillag:Tök jó hírek Vitoról is,remélem hétfőn kapsz időpontot,és akkor már célegyenesben lesztek!!
Látom a többiekkel is minden ok,szép hétvégét!!!
HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
KÉRETIK VISSZATÉRNI A TOPICBA!!
Van valakinek adata 5 hónapos súlyra? Csak hogy tudjak valamihez viszonyítani.
Csillag! Hogy vagytok? Tessék má tudósítani!!
Csak egyedül kiabálok itt bele a nagyvilágba?
1 hét után kezdett el nagyon vérezni.
Chili még nem váltja a fogait, már az igazat magvallva nem nagyon enged betekintést a szájába! De majd belekotorászok!
Kíváncsi leszek mikor kell vinned Szuzit legköz. Gondolom most ő is tápot kap szárazon, az csak számít valamit. És 8 hósan vitted el úgy emlékszem, ugye? Milyen szerencsés, hogy hozzád került!!
Chili nem kezdte még el váltani a fogait? Lassan már 5 hónapos lesz a kis csajszi. Nézz bele a szájába minden 7en most már.
Szuzinak a tüzelés hanyadik napjától vérzett jobban a nunija?? Biztos, hogy tüzel Kamó, de továbbra is kevés van neki(szerencsére) és eddig még póráz nélkül tudtam sétáltatni, mert nem érdeklik a fiúk. Sőt tegnap egy yorki udvarolt neki, de rögtön beült a lábam közé:P
Hétfőn lesz a 8. nap, állítólag attól kezdve kell rá baromia vigyázni a 11.-ig. Kíváncsi leszek...