Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Azt hiszem nem kellett volna belépnem. :((
Most nem bírom abbahagyni a bőgést, Vito meg nem tudja mi a franc bajom van... :(
Azt hiszem hirtelen ennyi, nem tudok mit mondani! :(
Szia!!
Jajjj,istenem,nem lehetne megoldást találni?Annyira sajnálom,hogy igy döntöttél,de nincs valami utolsó esély!!??Puszi!!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
El kell mondanom valamit... nem is tudom hogyan kezdjek hozzá...
Az a helyzet, hogy nem tudok tovább gondoskodni Beniről és Szofiról.... sajnos ez az idő is eljött... nem kezdem magyarázni, hogy mi történt... és hogy mi alapján döntöttem így... egy hónapja vívódtam... megpróbáltam mindent... nem megy.
Holnap költöznek ideiglenesen új gazdihoz egy hónap próbaidőre... itt a közelemben... meglátjuk hogy viselik... az új gazdit már megszokták... jól elvannak vele... szeretik... holnap délután már az új otthonukban lesznek... ahol tegnap éjjel is voltak már, hogy ismerkedjenek vele.
A szívem készül megszakadni... és nem is tudom mit írjak, vagy mondjak... sírok... de tehetetlen vagyok.
Sziasztok!
Szijjasztok
Tontti: én is a tápra tippeltem, próbáljátok majd ki az RC-t nekünk nagyon bevált, kifejezetten yorkei táp, minden benne van ami a picurodnak most kell.
Tegnapi 2 kép az úraságról, sajna telósak.
Szép 7végét mindenkinek
Szia
Szerintem nem fajatiszta.De ennek ellenére lehet imádni és kell is.Sok sikert hozzá :-)
Hát ha meg tudod oldani inkább mutasd meg neki.
Vakarja is, mármint ott a hasát. Mert amúgy mondtad, hogy vakarózik.
Hátha ad valami krémet, és helyrejön.
Úúúú, tényleg nagyon kicsi. Ez most nem tetszett, hogy még csak 7 hetes! :(
Első oltását kapta most? Mondjuk valószínű.
Ezek szerint nem tenyésztőtől van.
Szia!!!
Ha fáj a torka,és kapar,akkor krágokni szokott Fifi!Esetenként meghányatja magát!:-(
Szia!
Nagyon örülök, hogy javul a gyerek!
Vito is tud nagyon rossz lenni! Olyankor jön a bünti, és megjavul. Vagy nem... :DDDD
Mármint úgy gondoltam, hogy azt olvastam, hogy látta doki, de a hólyagokat is látta? Mert azt most vetted észre, azt írtad.
Bolhairtót mit kapott? A nyakára csöpögtetett? Ez mikor volt?
Milli tüneményes!
Tipikus yorki pofija van! Nagyon szép!
Azt megmondom neked őszintén, hogy szerintem nagyon különleges a szőre színe.
Lehet én vagyok lemaradva, de ilyen csöpp kutyába csak olyat láttam még ami fekete, és úgy világosodik!
Nagyon szépséges!
Mennyi idős?
A hólyagokkal gond van!
Mikor megkaptad volt fürdés?
Nagyon ajánlom neked a Dermilen sampont!
Ez nem teszi tönkre a bőrét, és mikor bőrproblémás kutyus volt a fórumon, ő is ezt kapta.
Bízunk benne, hogy "csak" bolhás, és azok csipkedték össze! Ebben segít majd amit kaptatok.
De meg kellene mutatni a dokinak, mert lehet összeszedett valami mást is azon kívül.
Sziasztok!
Mindenki jól van?
Mi javulunk rendesen :D már csak akkor rossz, ha odafigyel rá :D (de akkor nagyon) :)
Remélem minden kis rosszcsonttal és gazdival minden rendben :)
Szijjasztok
Örülök hogy mindenki JÓL van.
Csillag nálunk is sár van, de sajna kellett a fürcsi mert már nagyon "kan szagunk volt" :D
Rencsi:
Sajna nem tudok segíteni, lekopogom még nem voltunk náthásak.
Tontti: tüneményes a kutyid, sztem yorkie, de ahogy majd tellnek a napok és raksz fel képet, jobban lehet majd látni.
Szia mindenkinek,
Én pár napja kaptam egy édes kis cukorfalatot. Nagyon örülök neki, már most teljesen beleszerelmesedtem. Nem vagyok valami nagy Yorki szakértő, de állítólag Milli fajtatiszta. Törzskönyve nincs, nekem nem is fontos, meg én amúgy is ajándékba kaptam, szóval csak kiváncsíságból megkérdeznélek titeket, hogy nektek mi a véleményetek Milliről?!? :)(lásd KÉPGALÉRIA)
Sziasztok!
Mi még megvagyunk. Vito tegnap este fulladt, és éjszaka 2x. Haladunk a visszafejlődés felé... :)
Remélem mindenki rendben van.
Örülök, hogy Porcika ilyen jól, azért a sétánál vigyázz majd rá.
Bár itt akkora sár és köd van, hogy nekem eszembe se jutna kivinni, ha csak lehet odafent van jó helyen. Pedig olyan jó lenne már a tavasz, hogy mehessünk!
Szóval kiránduljatok helyettünk is, ha sikerül! :)
Rencsi!
Én nem tudom sajna. Ebben Erika a szakértő. :)
sziasztok!
Lenne egy kérdésem: szerintetek honnan lehet tudni, ha a kutyusnak fáj a torka?
köszi a választ.
Szia, jó reggelt
Mi köszönjük JÓL vagyunk, tegnap voltunk kozminál, de SAJNA képet tegnap nem tudtam csinálni, durcizott.
A lábunk úgy tünik teljesen +javult, nincs 3 lábazás, és nem is húzza, szóval örülök titokban, de nem akarom elkiabálni.
És nálatok mizu???