Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Na azért jó lenne, ha Lizzyke enne, mert lassan nem lesz mit szopiznia a kicsiknek!
Legalább ők esznek. Aztán majd leszoknak róla, ha már tápot kell enniük. :D
:DDDDD
Na legalább ebből le tudtad mérni, hogy tényleg nőtt Chili. Egyem meg. Még jó, hogy ott voltatok, különben kétségbeesett volna, hogy ottmarad a hátsófele. :D
Sziasztok!
Ma nagyon vicces dolog történt. (naplómba is megírom, bocs, ha valakit kétszer untatok vele)
Szóval Chili kedvenc szórakozása, hogy ki-be közlekedik a lányom playmobil házainak ajtajain. legalábbis eddig. Mert most, a 2 hét távollét alatt sikerült akkorára növeszteni a fenekét, hogy beszorult sz ajtónyílásba. Csóválta ezerrel a farkát, de szabadulni nem tudott. Ha így elmondva nem is nagyon vicces, a látvány igazán mókás volt :-)))
Kamilka:kicsik ám nagyon.....csak a fotó nagyon közeli:)!
Timi:...köszi a kérdést,jól telt az első nap,bár Lizzyke csak akkor iszik ha én benyújtom a tálat és kínálgatom:(...Enni meg csak egy tömlös sajtot evett,amit az ujjamra nyomtam,és így szépen lenyalogatta!....
Hogy ezek milyen zabagépek,folyamat a cicin lógnak:)
Csillag...köszi neked is....hát volt bennem para rendesen....
Sziasztok
Caffi:
GRT nektek, ügyi voltatok. Hogy telt az 1. nap???
Kivel mizu, nagyon eltűntetek, életjelet, plízzzzzzzzzz :D
Andi üdv újra itt!
Megy privi!
Jó reggelt Mindenkinek!
Caffi!
Gratula nektek! Nagyon szépek a kicsik és örülök, hogy minden ennyire rendben lett! Tényleg büszke lehetsz Lizzyre!
Meg magadra is, hogy túlélted! :D
:)....most még nyúzott,és se az innit se a kajcsit nem fogadja el:(!
De ha hallanátok micsoda lármát csapnak:)
Csináltam egy gyors fotót....mikor megjöttünk a sétából/pisilásből....gyors fel is dobom:)
Köszi....Lizzy nevében....csak ö volt ügyes,én csak bőgtem:).....mit fogok tenni ha unokám lesz egyszer:S!!
Voltunk lent pisilni....hát kb 2mp perc alatt megfordultunk....szinte vetődésből pisilt:)
Szia!!
Gratulálok,nagyon ügyes a kis Lizzy!!:-))És neked is gratula!:-))
Hááát 3 kutyi lett a végeredmény!
2lány 1fiú!Gyorsan meglettek,egész nap lestem,és egy hang nélkül jöttek a kutyusok....azt vettem észre h az első már nyávog....mert igazából macska hangot adnak ki:):)....
A harmadik jött burokban....akkor már tudtam h ő az utolsó!
Most ment el a dokker,adott méh össze húzót...kicsit megijedtünk mert a doki azt mondta h tapintásra olyan mintha még egy baby lenne benne.....de mikor mondtam h csak a harmadikon volt burok,ak megnyugtatott h csak biztos azt érzi!
A szurítol ahogy húzódik a méhe,ki jön az összes mellék termék!
Jaaaj lányok annyira büszke vagyok Lizzyre,hihetetlen,néha még a kakiját se tudja maga elintézni:)....és doki nélkül teljesen egyedül levezényelte a szülést!
Közben hívtam a dokit,mondta h 10cm-nél rövidebbre ne vágjuk a köldökzsinórt....én mondtam h lizzy lerágta,és kb 13cm lóg a kicsiken!
Az úgy pont jó....holnapra,leszáradnak!
Mint egy véreb úgy támadta a dokit.....imádni való ahogy előjött az anyai ösztöne!
Most várok h kijöjjön az összes cucc belőle és lecserélem az szivacsot....mert eszméletlenül büdös!
Akkor biztos volt öröm, hogy újra láthattak titeket:)) Jól viselkedtek a vendégségben? Még fog is fájni neki. Legalább is Kaminak a szem- és rágófogai voltak a legrosszabbak, de viszonylag hamar túl esett rajta. Chili milyen színű lesz? Már biztosan látszik. Növeszted a szőrüket?
Szuzival minden rendben van?
Azont gondolkoztam, hogy rosszul mérték. Mert egy pici konyhai mérlegre tette rá a doki táskástól és utánna megmérte külön a táskát. Tuti nem volt pontos, mert ennyit nem hízhatott 2 hét alatt, úgy hogy továbbra sincs jó étvágya. Válogat a nagyon sajnos:(
Barátnőmnél voltak majd 2 hétig, úgyhogy nem igazán tudom, mennyire viselte meg, de ahogy mondták, fájdogált neki, és 1-2 napig nem nagyon evett.
Most itt ropogtatja a tápot. Lehet, hogy úgy van vele, két sor foggal többet tud enni :-))
Na látod, kár volt úgy elkeseredni, meg aggódni Kami súlya miatt. 2,1 kg, az már jó! Remélem meg vagy vele elégedve. :-)
Hello!
KAminak is ugyanígy volt. Alul a szemfogáig minden kiesett mire észrevettem, felül meg dupla volt:) Legalább a szemfogáig mozogtak a fogai felül, azokat ki tudta húzni a doki altatás nélkül...
Hogy viseli a fogváltást Chili?
Kami hízott. Pénteken megmértem és 2,1kg:))) Nem tudom hogy csinálja, de alig evett.
Sziasztok!
Újra itt. Chilinek alul kiesett 2 foga, felül meg 4 duplán van. Vicces a vigyora :-))
Vito hogy van????
Persze le van beszélve a dokinővel....
Én kavartam be a gyerekeknek....mert beleszerettem:)....és elhoztam....nekik is jobb így igaz....mert a másik,Bess féltékeny volt.....
Sokat vannak kutyástól,a srác szüleinél,ott is van kutyi egy Veszti(lehet h rosszul írtam)....Lizzy az elejétől rossz evő volt....a másik kettő viszont egy zabagép....így ha nem volt gyors felettek előle mindent!Míg ő ha evett is csek egyenként kézből adagolva fogadta el,nahh meg csak a pulyka mellet eszi meg....kicsit luxus 3kutyit azzal etetni:)
Fedeztetés céljából vették,de azzal nem számoltak/számoltunk h beleszerelmesedek,aztán ez kölcsönös lett....:)
Most meg már annyira ragaszkodik hozzám,h anyumnál vagyok és ott vannak a gyerekek kutyástól mindenestől.....megvár a wc előtt h nehogy nélküle menjek el!
A terev az volt,h ellés előtt megy vissza a gyerekekhez.....de hát ez má bizti h nem így lett.....megviselné ha nem tudna maga mellett,mikor beindul a szülés!
Egész délelőtt velem van,nem is megyek szinte sehova....de sajna délután meloznom kell....de ak otthon van a fiam.....ha beindul a műsor,saját az üzlet,és fogom magam és bezárok:)
Persze el adják majd a kicsiket...
Szijjasztok
Caffi:
Én sem irigyellek, de drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Látom, azaz olvasom, hogy minden kutyus rosszalkodik, biztos nekik is betett az időváltozás.
Igen, egyformán rosszak és jók is!
Persze, oda vagyunk érte! Tudja is... :)
Sziasztok!
Caffi!
Nem irígyellek.
Arra azért fel vagytok készülve, hogy mi van ha nem tudja megszülni? Mármint úgy értem mondjuk a dokival megbeszéltétek a császárt?
Furi, hogy nem nagyon foglalkoznak vele, így hogy várandós. :) Mármint egyáltalán hogy jött az ötlet, hogy pároztassák?
Eladjátok majd a kutyusokat?
Szurkolunk majd nektek! Olvastál már erről gondolom, hogy hogy zajlik, meg mit kell csinálnod.
Egyébként a nap nagy részében otthon vagy? Vagy sokat van magába a drága?
Majd írj mi van, nagyon várjuk!
Észre fogod venni, ha elkezdődik a szülés. A macskát beraktuk az erre a célra elkészített ágyikóba és a végén átpakoltuk őket. Az első cicánk pedig magától ment oda. A nyáron pedig hóci nyávogott, de nem úgy mint szokott és onnan tudtam, hogy jönnek a cicák. Beraktam a helyére, fehívtam anyát, mire hazaért negyed óra múlva, már félig kint volt az első.
Ne vidd el most. Elég lesz neki ez az egész. Ha te vagy vele mindig, akkor biztos jól fog neki esni, hogy nem hagyod magára. Így se lesz neki könnyű:S
Nem hinném, hogy ágyba fialna. A macskák nálunk mindig járhattak bárhol a házban, mégsem jutott eszükbe még a szőnyegre se menni, pedig jóval önkényesebbek mint a kutyák. Azért ne számítson a párod olyan hatalmas nagy vérfürdőre. Nem jár nagy kosszal. Alattuk kicseréled, amin fialt és meg van oldva.
Nagy az élet bent a pocakban,jól érezheö....de be kell vallanom,eszembe se jutott elvinni uh-ra:( nem is tudtam h van ilyen!
Sajna nem az én kutyim hanem a lányom pasijáé....csak én beleszerelmesedtem...és ez kölcsönös!
Szóval,még az elletés is vita tárgya....a párom nem annyira lenne boldog ha nálunk ellene.....de én meg félek h megviselné ha közvetlen szülés előtt elvinnék,nem fogja szegénykém érteni,h mi történik vele...nehéz meccs lesz:S
Ha csinálok neki kis helyet,ak oda fog elleni?Vagy ez mitől függ náluk?Annak azért én se örülnék ha az ágyunkba történne meg a dolog:(
Hello!
Biztos édesek lesznek a picik:)) Ultrahangon voltatok? Tudod hány törpicúr fog születni? Kami még nem fialt, de más kuttyom igen. Hamar megvannak a kicsik. Uncsimé 5-t megfialt magától, a maradék 4 császárral született. Nyáron meg a cicánk szülését vezettük le anyával. Egyet anyának kellett kihúznia, mert túl nagy volt és majdnem meghalt. Már tiszta kék volt szegénykém, de így túlélte:))
Csinálj neki egy helyet, ahol megszülheti a piciket, mert utánna át kell rakni őket arról a véres vizes cummóról. Biztos fogja igényelni, hogy ott legyél vele. Ahogy megszületik a pici, majd lerágja a magzatburkot és meg is eszi. Utánna rögtön szopizni fog a pici. Ne ijedj meg, mert eléd sok idő is lehet 2 kutyus születése között. Közvetlenül szülés előtt megváltozik a testhőmérséklete is az anyucinak. Akkor biztos látod már a pocijában mozogni a piciket:)) Az olyan jó, mikor ráteszed a kezed a hasijára és lehet érezni a mocorgást.