Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! fórum

Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)

13349. caffi (válaszként erre: 13347. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 26. 16:44
Köszi...én varrogatom neki,meg a másiknak is:)
13348. caffi (válaszként erre: 13346. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 26. 16:43

Sajna én se:(...be is vagyok parázva!

Olyan édes,akkora a hasa mint egy lufi:)....valamelyik nap meg is fogtam az egyik kicsinek...vagy a fejét,vagy a fenekét....mint egy kisebb dió akkora volt:D

13347. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13344. - Caffi)
2010. febr. 26. 16:18
Nagyon édes a kutyád,tök aranyos ruciai vannak!!!:-))
13346. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13344. - Caffi)
2010. febr. 26. 16:18

Szia!!

Sajnos Én nem tudom,hogy mi a teendő ilyenkor!:-((

13345. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13343. - Csillag.virág)
2010. febr. 26. 16:17

Ha nem tudnám,hogy merre laksz azt mondanám,hogy Fifi és Vito testvérek!Teljesen ugyanazokat a dolgokat művelik!Mi is a szobában eszünk,tálcán,és Fifi is ott ül előttünk,és nézi várja,hogy adjunk neki!Ha nem,akkor jön a hiszti!Hihetetlenül okosak,és gyorsan tanulnak,ha jó,ha rossz dologról van szó!

De ezért szeretjük öket,azt hiszem!!!:-))

13344. caffi
2010. febr. 26. 15:56

Sziasztok!!

Megint itt vagyok....tudom nem szép h csak akkor jövök ha baj van....ill.nincs baj....csk párnap múlva ellik Lizyke....és jobban izgulok mint amikor én mentem szülni!

Ellet már valamelyikőtök kutyusa?

Mik a teendők?

2010. febr. 26. 12:34

Na úgy látom jön a tavasz, és megkergülnek az amúgy jól nevelt kölykök. :D

Timi!

Ha rájövök igérem elmondom.

Az a gond, hogy ha bevezetünk is valamit, és azt elmondom, hogy hogy kéne csinálni, az nem számít.

Mert szegény kutya, és még el is ismeri, hogy elkényezteti. :D

Szóval csak fölöslegesen jártatom a szám.

Kamillka!

Jó sokáig tart már az a tüzelés. Biztos, hogy ha vége, akkor jobban fog enni.

Ugye, mondom én, hogy amiatt van. Most már nagyon túlzásba ment a dolog. Most a hétvégén visszaszokik, és aztán megint kezdjük előlről. :D

Ma már a reggeli sétánál azt mondtam, hogy mindkettőjüket elviszem egy kutyaiskolába. :D

Erika!

Fifinek tuti az a baja, hogy tüzelő szuka van a környéken. Ilyenkor csinálja ezt Vito, hogy egyfolytába lent lenne, és nem eszik. Fogyni is fog az tuti.

A büntetés az, hogy ki van zárva pár percre az előszobába. Vagyis mi bent vagyunk a szobába, őt meg kitesszük.

Mikor beengedem akkor jön nyalizni, de bármilyen rossz, nem szabad reagálni rá, még a szemébe se szabad nézni, nemhogy lehajolni hozzá, mert akkor 1 percen belül kezdi előlről.

Így megtanulja, hogy ez nem jó játék.

Ma már ugatásügyileg sokkal visszafogottabb.

Reggel mikor ettem a kajáért cirkuszolt, pedig nem szokott. Általában türelmesen ül és vár.

Mivel nagyon pici a konyha a tv előtt szoktunk enni. Ő ül a tálca mellett és vár, hogy kapjon valamit.

Na ma cirkuszt rendezett, mert nem kezdtem még el enni.

Ki lett téve a hátsója, így járt. Aztán pár perc múlva csendben ült a tálca mellett.

Tény, hogy nagyon okosak, és muszáj kihasználni. Nagyon hamar rájön mit szabad és mit nem. :)

13342. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13339. - Csillag.virág)
2010. febr. 26. 12:04

Szia!!

Úgy látom,egy cipőben járunk!Fifivel sem bírok,ő is ugat,és ül az ajtóban,hogy menjünk le,holott éppen,hogy felértünk!Megőrjít!:DAmikor pedig leérünk,mint egy cirkáló,úgy sétál!:-)Enni pedig alig eszik,csak inkább azt,amit mi is!

Mivel bünteted azt a gyereket?

13341. Kamillka
2010. febr. 26. 12:01

Sziasztok!

Kami még mindig tüzel, ebből kifolyólag adódnak hisztik, de póráz nélkül tudom sétáltatni, mert nem érdeklik a fiúk. Tegnap előtt egy amstafftól akarta elvenni a labdáját... van önbizalma, de leállítottam még időben. Továbbra sem eszik olyan baromi sokat. Reménykedem a tüzelé végével az étvágya visszatér.

Csillag: tök jó, hogy megint kevesebbet fullad Vito:)) Ez az elkényeztetéssel játó tipikus viselkedés nála. Van nekünk is belőle részünk. Főleg, ha rosszat csinál Kami, akkor jön hátralapított fülekkel, bújik, nyalizik... aztán legyen szived megbüntetni:S 1 éjszakára ki lett tiltva az ágyból a héten, hát rettenetes mit le nem vágott, hogy feloldjuk a büntit. elképesztő milyen eszük van, csak sokszor a rosszra használják:))

Timi: ez dúrva:)) szerintem ez csak átmeneti időszak lehet nála. Hátha hamar "kinövi". Kaminál is volt ilyen időszak, hogy már korán elkezdett unatkozni, de ha nem foglalkoztam vele lefoglalta magát, amíg fel nem ébredtem. Akkor tanultam meg, hogy a táskáimat nem hagyom ott, ahové fel tud érte mászni, mivel kipakolta őket és a zsepiket meg apró darabokra szaggatta:) Jó kipihent lehetsz:S

Szép napot mindenkinek!

2010. febr. 26. 11:59

Ragyogok :D

Csillag: háttttttttt igen, a mama az ISTEN mint nálunk, ebből nehéz lesz kinevelned, ha sikerült kérném a receptet :D

És tényleg NAGYON ROSSZ a sorsa :D

Porci: hát igen, de ezt meg én nem fogom bírni, kikészít. Anyu tüzelésre gyanakszik, de nem a lemenéssel van a gond, hanem, hogy játékjátékjáték, mindezt hajnali 3kor,ááááááááááááá.

Szép napot

2010. febr. 26. 10:54

Hát, ha sikerülne is lefárasztani, az is csak ideiglenes lenne. Ráadásul a lábát is kímélned kell... :(

Vito is bolond. Ki van fordulva magából. Azt hiszem valahol, valaki kicserélte egy gengsztergyerekre. :)

Egyfolytába ugat, a séta meg káosz.

Mármint itthon ugat, mert ugye ő lent nem szokott. De be nem áll a szája. Már tegnaptól bünti van, mert nem hagyhatom rá.

Lent meg arra megy amerre akar. Ha meg nem arra megyünk, akkor megáll és képes fél órát ott maradni. Reggel is végig húztam magam után. Hihetetlen.

És mindeközben könnyes szemmel néz rám. Mint aki a világ legszerencsétlenebb kutyája lenne. :)

Szóval kezdődhet a nevelés előlről.

Az a gond, hogy mamával minden úgy van ahogy ő akarja, és hihetetlen kezelhetetlenné válik egy idő után... :(

2010. febr. 26. 08:56

Jó reggelt,

Örülök hogy mindenki JÓL van.

Porci: fárasztom, de semmi előrehaladás. Na mindegy is, majd 7végén JÓL elviszem sétálni, bár trutyi idő van :(

Többiek, ne haldokoljunk :(

2010. febr. 25. 20:40

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak kicsit pihizve, meg ügyintézve, szóval elveszve. :)

Vito jól van, az utóbbi pár napban nem nagyon volt fulladás.

Timi!

Nem tudom mit tudsz kezdeni Porcival. Kicsit veszélyes amit csinál.

Talán bízok benne, hogy jön a jobb idő, többet tudtok este sétálni.

Vagy egyszerűen próbáld meg, hogy este nem hagyod elaludni. Ez főleg akkor jó, ha te is aludnál... :D

2010. febr. 25. 14:45

Sziasztok,

Andi: drukkolok hogy Chili fogai rendbe jöjjenek.

És várjuk az infokat.

Mi JÓL vagyunk Porcit tegnap lefárasztottam, mégis 3után felkellt, nem tudom mit kéne vele csinálnom :(

13335. 3cf80f2b78
2010. febr. 25. 12:18

Sziasztok!!!

Hol vagytok???

13334. andi6020
2010. febr. 24. 19:34

Sziasztok!

Haldoklik a fórum? Ne mááár! Simán vissza tudok olvasni.

Csillag: örülök, hogy Vito jobban van.

Szombaton már otthon leszek, és akkor elárasztalak benneteket információkkal. Remélem, hogy javarészt csak jóval. Chilinek kijöttek a fogai, de a tejfogak nem esetek ki. Emiatt elég ideges vagyok, de amíg nem látom, nem akarok nagyon parázni.

Mindenkinek minden jót szombatig! Pusza

13333. KisTimi1981 (válaszként erre: 13332. - 3cf80f2b78)
2010. febr. 24. 07:28

Szijja,

Én is ezt gyanítom.

A mai programunk (még a JÓ időszakban): reggel 5-6 között kelés, 6:30körül séta, majd reggeli. Utána én 7:30kor el, és 4körül érek haza. Utána nagy séta (kb:20-30perces), játékkal. Go haza, majd evés, és este 7-8 között egy 30perces séta. Utána tvzés, és 9körül már horpaszt.

Nem tudom mi lehet :(

13332. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13331. - KisTimi1981)
2010. febr. 24. 06:19

Jó reggelt!!

Én is azt gyanítom,hogy nemfárad el ,vagy esetleg kipiheni magát hajnalra!:SSajnos nincs ötletem,hogy mit lehetne vele tenni!Mikor fekszik le este?

2010. febr. 24. 06:00

Szebb reggelt,

Örülök hogy mindenki JÓT mosolyog az én rosszcsontomon. Egyszerűen 3 napja meg van bolondulva, 3körül kinyílik a szeme, és vagy játék (amit tegnap este jól eldugtam) vagy arcnyalogatás vagy zajongás. Mindent kipróbáltam már, de ne nyugszik. Nem tudom mi lelte, vszínű nincs elfáradva vagy nem tudom, de kezdem NAGYON UNNI.

Valakinek valami okos ötlet??

13330. csillag.virág (válaszként erre: 13328. - KisTimi1981)
2010. febr. 23. 18:49

:DDDDD

Ez a Porci hihetetlen.

Valószínűleg most be akarja pótolni azt amikor pihire volt tiltva. :D

Na nesze neked!

Ok, hogy elteszed a játékot éjszakára, de ha játszani akar, anélkül is tud. :D

Ha meg nem akar aludni, az elég gáz.

Próbáld meg, hogy ne figyelj rá, ne mozdulj meg, hátha megunja és viszalalszik. Bár lehet ezt csinálod. :D

13329. 3cf80f2b78 (válaszként erre: 13328. - KisTimi1981)
2010. febr. 23. 18:29

Szia!!

Örülök,hogy jól vagytok,és hogy Porci ilyen jó gyerek,hogy hajnalban akar játszani!:DNehogy már pihenjen más,ha ő nem akar!:-))

2010. febr. 23. 17:48

Szép estét

Csillag: jajjjjj te szegény, az nem jó, pihend ki magad.

Vito: örülök, hogy jobban van, és hogy eszik rendesen.

Nálunk minden OK, pár Porci Duracellnyuszi lett, 2 napja hajnali 3kor jön, és hozza a játékát, hátttttt készen vagyok tőle, valami ötlet, hogy leállítsam?? Tudom vegyem el a játékait... :D

Többiek, mizu a gyerköcökkel???

Adjatok életjelet!!!

2010. febr. 23. 09:32

Sziasztok!

Gyorsan írom mi van!

Nekem ágyban fekvés, gennyes mandulagyulladással. :(

Közben intézem a céges ügyeket, lógok a telefonon. :D

Vito vasárnap anyósomnál aludt, de tegnap már hazavittük, úgyhogy most otthon garázdálkodik.

Egyébként sehova nem indultunk még.

Most ott tartunk, hogy kb 2-3 naponta 1x-2x fullad be, inkább ha nagyon örül.

Jó lenne megvárni a jobb időt, és akkor menni az egyetemre. Én már másért nem adok pénzt, akkor vizsgálják ki rendesen. Szóval ezt pár héten belül megoldjuk.

Egyébként nagyon jól van, eszi a gyógytápját, lassan 5 kg-os lesz. :DDDDD

Vigyázzatok magatokra és a gyerekekre! :)

13326. Kamillka
2010. febr. 22. 14:54

Sziasztok!

A jó időnek mi is örülünk, főleg Kami, mert már nem kell neki kabi:)

Tnájki: még olvasni is szörnyű volt amit írtál, tudom, ez nem segít rajtatok, de nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok. :(

Csillag: Vitoval mizu? Sikerült valamit kideríteni a fulladás további okáról?

Szép napot mindenkinek!

2010. febr. 22. 08:32

Szijjasztok

TNájki: gondolom nem könnyű, de majd ha tudsz írni a döntésedről (érzéseidről), szívesen hallgatunk.

Bejja: jujjjjjjjj nagyon jó kis vers, és mennyire igaz :)

Erika: örülök, hogy JÓL vagytok.

Nálunk is minden OK, örülök a hó olvadásának, és hogy kezd jóidő lenni.

Puxa mindenkinek, adjatok életjelet

13324. 3cf80f2b78
2010. febr. 22. 07:20

Sziasztok csajok!!!

Hogy vagytok?Hétvége kinek milyen volt?Mi jól vagyunk,végre nincs hideg,ez tök jóóóóóó!!:-))

13323. 008e232c2c
2010. febr. 21. 15:29

Végre hazaérsz. Kutyád nyakadba ugrik.

- Hol jártál eddig? Oly sokáig elvoltál!

Hiányoztál, hiányoztál, hiányoztál!

Szeretlek, szeretlek, szeretlek!

Mi van a szatyrodban? Ugye az enyém?

Juj, hadd nyaljalak gyorsan fülön!

Ham, most egy picit megrágom a kesztyűdet.

De jó! Itthon vagy végre!

Ez tipikus ennél nincs is nagyobb öröm a kutyusnál:-)

Niki nagyon sajnálom a két lurkót de gondolom jó döntést hoztál,hogy nekik mi a legjobb azt nézted!Most szomorú a szíved de az örömöd az legyen,hogy a lurkók jó helyen vannak!!millió puszi neked!!

13322. 496b72c196
2010. febr. 21. 09:53

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek az egyöttérzést! Aranyosak vagytok!

Meg fogom írni, hogy miért jutottam erre a döntésre... de nem most! :(

Az első éjszakám volt nélkülük... későn tudtam csak elaludni... 9-kor ébredtem... régen aludtam ennyit...

Kicsikéim jól vannak... jól viselték az éjszakát... az új gazdin aludtak... kaptak egy hatalmas szőnyeget a nagyszobába (kétszobás a lakás), aminek nagyon örültek... hemperegtek rajta... játszottak... bohóckodtak. Ettek-ittak rendesen... Beninek toalett problémái vannak, mert sehova nem hajlandó pisilni... és már remeg... de adtam ötletet, hogy mit kellene tenni... most várom a visszajelzést.

Nagyon jó helyük van!!!! Mindent megkapnak! ... és az új gazdi sokat tud velük lenni! A lakás is nagyobb... tudnak rohangálni...

Röviden ennyi!

Még jelentkezem!

Sziasztok! Sok puszi nektek!!!!!

2010. febr. 21. 08:55

Szijjasztok,

TNájki: jajjjjjjjjj NAGYON sajnálom, a szívem megszakad.

Remélem egyszer megírod, miért kellett így döntened.

Nálunk minden OK,bár a sarat is UNOM már, sajna a 7végi kirándulás elmarad, mert Fruszi tüzel.

Kivel mizu?? Hogy vannak a gyermekek???

Vito fullad még???

Szép napot

Timi

13320. Meababa
2010. febr. 20. 19:09
Sziasztok nagyon régen voltam errefelé, sajna más dolgok kicsit elterelték a figyelmem:S remélem mindenki jól van lányok, kutyuk:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook