Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Elfér. Max áthúzom a kisszobába. Azt nem használjuk.
A párom kérdezte valamelyik nap, hogy mikor szedjük már le. Erre én azt mondtam, hogy gyerekkoromban mindig akkor szedtük le a fát, ha már nagyon hullott. Most arra várok. Viszont a fa MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Sziasztok!
Andi: jobb leszedni később a fát mint soha:)
Kami meg Masni egész álló nap játszottak és utánozták egymást. Ha az egyik iszik, akkor a másik is, ha az egyik pisil akkor a másiknak is rögtön kell. Főleg Masni fogékony Kami hülyeségeire. Mostanara feküdtek ki reggel 7től...
Többiekkel mi újság?
Jó 7végét:)
Kész vagyok!
Hát nem kapkodtuk el a leszedést, az tuti.
Gondoltam rá, hogy le se szedem, csak letakarom, hogy decemberbe azért meg tudjak lepődni, hogy milyen szép :-)))
Nem mondod??:-)
Jó munkát hozzá!!
Én itt vagyok,olvasgatok,mert kint nagyon hideg van:-((
Lányok!!!!
Sehol senki??
Én itthon dekkolok egyedül, illetve a kutyákkal.
Nem fogjátok kitalálni mit csinálok, úgyhogy elárulom: most szedem le a karácsonyfát :-))))
Csillag!
Teljesen szenilis vagyok! Megírnád még egyszer a porcerősítő nevét?
Köszike:-)
Kutyikkal amúgy minden oké. Szuzi is alakulgat. Szerda reggel kakilt utoljára. Ma már láttam csórikámon, hogy próbálná nyomni, de nem meri. Tisztára mint olyan mint én, szülés után :-))
Sziasztok
Gyors reagálás, mert utána megyek haza.
Erika: hát igen, sajna néha nekik is kell a verés, hogy értsenek a szóból.
JÓL tetted.
Porci:
Én szombaton vertem el a seggét, bosszúból telepisilte a szobámat, azóta JÓL viselkedik nincs hiszti semmi, és reggel is 5-6 között kell fel.
Golyó: hát nekem már fel sem tünik :D
Sorsa: néha cserélnék vele :D
Szép 7végét, én csak szerdán leszek legközelebb, elutazunk, Porci a nővéremé és anyué lesz, ergo el leszz kapatva.....
Szia!!
Megjött,benne volt a ládában:-)Köszönöm!!
Ajánlott levélként megy, ha nem voltál otthon, akkor értesítő lehet benne.
Napi 1/4-et kell adni neki. Próbáld odaadni neki simán jutifalatként, hátha megeszi.
Andi! Te adtál már nekik? Megeszik?
Akkor meg kell néznem a postaládát....mert tegnap nem néztem...!Du megírom,hogy megjött-e?
És napi mennyit adjak neki belőle?
szívesen... :)
A hiányában baja nem lesz, max az állvemhesség, de az szülés után is jöhet. Ezért jó az ivartalanítás.
A szülés tényleg procedúra, de örömet is okozhat, ha akarjátok. De 1 szülés nem fogja megoldani a gondját, ha tényleg fennáll az állvemhesség esete.
Nem kaphatunk képet róla?
Na akkor tényleg jól kikapott. :DDDDDD
Semmi baja nem lesz tőle!
Nem baj, had erősödjön! Addig jó, míg nem ront rá senki. :)
Chilit meg megértjük, mert már játszani akar. De ő annyira nem tud még felmászni az ágyra, hogy ott így nyugton van tőle Szuzi? :)
Andi!
Hogy vagytok ma reggel?
Jobb már az állapot? Mármint a tegnapihoz képest?
Jó reggelt!
Timi!
Köszi a képeket! Olyan furi, hogy Porcikának nincs golyszlija. :D És tényleg nagyon sanyarú élete van a gyereknek. :)
Erika!
Sajnos néha muszáj megnevelni őket.
Biztos, hogy nem fogod tudni sokáig tartani ezt az állapotot, mármint hogy durciba vagy vele.
A lényeg, hogy a bünti után ne tudjon bocsánatot kérni, vagyis, hogy ne nézz rá, és ne engedd, hogy puszilgasson. Utána már viselkedhettek rendesen.
Ha kikap, én olyat olvastam, hogy nem feltétlenül jó, ha a kezeddel vered el, nehogy félelem alakuljon ki benne.
De szerintem az, hogy fél évente egyszer kikap, nem gond. :)
Szia!!
Nagyon jó képek,hihetetlen ez a gyerek:-)!!
Én is imádom,mikor Fifi hanyatt fekszik,és úgy alszik!Szét szoktam magam neveni!:-)
Jól viselkedik Porci?
Fifit reggel elvertem,illetve a fenekére ütöttem,annyira felidegesített!Nagyon sajnálom,de nem mutatom ki,mert azóta jól viselkedik!Reggelit sem adtam neki,hátha tanul a dologból!Jól tettem szerinted??
Szijjasztok,
1-2 kép Porci mostani alvási szokásáról :D
Szia!
Én (sajnos) elég sok állatorvosnál megfordultam az utóbbi bő fél évben, nekem mindegyik azt mondta egyértelműen, hogy nem NEM kell szülnie.