Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Csak az értelmes képek nem sikerültek:( azt a hármat tudtam feltölteni, pedig még lenne egy pár ahol látszik is a kutya:)
Hátha bejön Vitonak is valamelyik ízesítésben. Valószínű nem lesz baj az étvágyával amíg nem kezd el tüzelni valami csajszi a környéketeken:) Pont a múltkor olvastam, hogy tüzelés után még akér 2 hétig annyira intenzív szaga lehet a szukának, hogy a kanok még akkor is teljesen készen vannak tőle.
Na úgy látom sikerült a kép!
Nagyon cuki ez a bozontos Kami. :D
És a játék nagylábújjával kell kezdeni. :)
Biztos, hogy jó a táp. Ma vetetek én is, és ezt a márkát fogja kapni. Remélem megeszi. :)
Én 7 hónapos kortól kevertem neki a juniort a fajtatáppal. Már lassan tíz hónapos, nőni tuti nem fog, úgyhogy nem variálok sima felnőtt tápot kap most már. Gyümire visszatérve kami imádja a pomelot:) Jobban bejön neki mint a nari vagy mandarin.
Miért nem lehet fényképet feltölteni?????? Csináltam néhány fotót ma Kamiról. Kivi lennék a véleményetekre, de nem tudom egész egyszerűen feltölteni. Azt írja ki: hiba történ a kép feltöltésekor...:S:S:S
Én az RC fajtatápot néztem. Mondjuk a felnőttet, az 9 hónapos kortól van.
Ez a Kami is fifikás. Nem kell neki a főtt répa. :)
Most megnéztem, hogy a napi kajamennyisége 75 dkg. Az nagyon sok. Annyit még így sem eszik meg.
Nektek megeszi ezt a mennyiséget? Vagy legalább az 55 dkg-ot?
A gyógytápból van nálam most itt 100 g-os. Hát ennek a fele nekem rengetegnek tűnik. Ennyit nem eszik. :)
Sziasztok!
Szerintem Kami viszi a pálmát válogatásban. Egyedül a húslevesben főtt húst, vagy amit magunknak sütünk azt hajlandó megenni, pedig nagyon fűszeresen főzök. Az meg nem jó neki. A füstlit eszegeti még és főtt tojást, csak akkor ezt kiválogatja a tápközül, ha összekeverem, szóval ördögi kör. Rántott husit szokott kapani, de leszedem a bundáját, mert az túl olajos.
Timi: Porci még mindig diétán van? Visszatért már az étvágya?
Na gyorsan összekapom magamat és Kamit, aztán leviszem sétálni még a rossz idő megérkezése előtt. Még elég meleg van, hogy ne kelljen neki kabi.
Most nézek időjárás előrejelzést!
Tegnap hazudtak a tv-be, hogy észak-keletre nem jön a hóóóó!
Hát ez totál érinteni fogja az egész országot.
Peeeedig már minden száraz! Hogy utálom ezt. Ééén már csipőt akarok, és szárazlábú Vitot!
Szia!
Ááááá, Porcika 5 nap alatt megveszett? :DDDDDD
Ennyire durva a helyzet? :D
Kérném a light táp nevét, mert mi meg közben elhíztunk. :DDDD
Az ország délnyugati részeire már megérkezett a hó!
Remélem hozzánk nem ér ide! :)
Itt még süt a nap!
Szijjasztok,
+érkeztünk Prágából, gyors bekukk, mert még vissza kell olvasnom.
Porci JÓL van, 5 nap alatt ismét el lett kapatva, most jöhet az "átképzés". Ma megyünk dokihoz, veszettség és méreckedés.
Visszaolvasok és jövök még,
Puxa mindenkinek
Lehet savanyú volt a mandarin. Azt a pici fajtát vesszük, ami magnélküli és édes. Persze nem sokat kaphat, mert savgondot okozhat.
A kivit is úgy add, hogy a belső részét ahol a magok vannak, te edd meg. :D
Én a májtól egyszer megilyedtem, nem tudom miért. Azóta nem csináltam neki. :) Pedig semmi baja nem volt tőle, csak akkor olvastam valamit róla.
Tésztát Vito nem nagyon eszik, meg rizst sem, ezért nem jó megoldás, hogy a tápot váltsuk ki zöldséggel, husival és tészta vagy rizs kombinációval. Mert ugye a táp is ebből áll, és ha nem eszi meg, akkor jó lenne ez is. De a zöldségeket is kitúrta. :D
Igen, próbáltam. Talán az RC yorki tápját ette legtovább.
Minden jó drága ismert tápot megvettünk. De lehet most már mindet felfalná.
Mondta is a dokinő, hogy változik az igényük, és vissza fog még ő állni a tápevésre. :)
Jaj, édes pofa.
Na a banánt kipróbálom én is.
Eddig almát próbáltam, de az nemkellett neki.
Meg a mandarin sem. :) prüszkölt tőle. Szerintem csavarta az orrát.
De a kivi, meg a banán jő ötlet. :)
Nixy a csirkehusit, meg a tésztát imádja! kedvenc.
Meg a rántott máj.
húú mikor hazavittem neki 2db rántott májat, és befalta, na akkor megijedtem, hogy most rosszul lesz, kijön belőle. De persze semmi.
Pedig voltak vagy 6-7cm-esek a májak!
Válogatás.
Hát igen. Nem egyszerű sajnos.
Tápból Nixy csak a Royalt, és a Hill's-t eszi, semmi mást.Gondolom próbáltad már Őket.
Szia!
Az a baj, hogy ő annyira változó, és ez tartós.
Mikor pici volt bármilyen tápot felzabált. Aztán a foghullás és az első kanos időszaka után leszokott erről, ez pont egy éve.
Annyira válogatós volt, hogy már magaskalóriás kajákat kapott a dokinőtől, hogy erősödjön.
20-30 féle tápot vettem meg, és semmi.
Na most a RC egyfajta beteg kutyoknak való gyógytápját eszi. Na de annyira, hogy életében nem volt ilyen súlya.
Természetesen változnak. Volt egy idő mikor minden nap csirkehusifőzés volt neki.
Most úgy látom visszaállunk a zabás időszakra. :)
Az almát, banánt nagyon szereti. A mandarint és a kivit is.
A banánból képes megenni majdnem egy egészet egyszerre. Na az már teljesítmény egy ilyen pici kutyánál. Az meg ugye cukros nagyon.
Másnap reggel meg 5x kakil egyszerre. :)
Jó Reggelt,
Ilyen velünk is szokott lenni.
Egyik nap rengeteget eszik, és örülök, hogy jaj de ügyes vagy megetted mindet, aztán bevillan, hogy húú elfog elhízni, de nagyon, utána persze meg napokig alig eszik.
Ilyenkor arra gondolok, hogy mi lehet a baja.....
Ez az anyai aggódás. :)
Milyen gyümit szokott enni Vito?
Jó reggelt!
Vito tegnap megint zabálási rohamot kapott. Azt hiszem valami nincs rendben vele. Lehet kicserélték napközben. :)
Azt hiszem vissza fogunk térni a pipihusi vacsorára, és a gyümölcsre.
Reggelire nem sok tápot eszik, de az elég lenne neki.
Vacsira viszont megenne egy zacskóravalót, és az a gond, hogy ugye az a tulajdonsága, hogy hízlal, csak később jön ki, annyira nagyon nem laktatja.
Most megint jön az, hogy veszek neki valami tápot és bepróbálkozok, hááátha.
Lehet hogy most már ilyen lesz, és tényleg rendesen fog enni, mint mikor pici volt. És akkor már jöhet a rendes táp. :D
Végül is ezt akartam. Most meg amiatt aggódok, hogy nehogy gond legyen... Tiszta dili vagyok. :)
akkor reméljük nekünk sem lesz vészes.
Majd mesélek, hogy mi volt.
Köszönöm
Szia,
Köszi.
Hogy viselte a kicsi?
Mennyi ideig tartott a műtét?
Szia!
Mi a múlt héten voltunk ivartalanításon, és nem raktunk rá gallért, nem is piszkálta a sebet.
Egyébként szerintem ha nem a doki adja, akkor állatpatikában lehet venni.
Köszönöm, most már Én is így gondolom, hogy tüzetesebben átolvastam a netet.
Nemtudja esetleg valaki, hogy gallért hol lehet venni? Azt mondta a doki, hogy azt nekünk kell beszerezni! :(