Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Most tettem fel!
Na kíváncsi lennék Kamira szőr nélkül. :)
Nekem a körülöttünk lévőkhöz vékonykának tűnik, de amúgy nagyon izmos. Tényleg olyan kis pasi!
A dokibácsi is mondta, hogy jó kondiban van! :)
Az a lényeg, hogy minden rendben van vele. Tudja ő, hogy mikor mennyit kell ennie.
Amúgy nem volt ő soha sovány. Legalább is a fogkefés képeken totál rovid szőrrelsem tűnik soványnak. Kami vicces lenne úgy lenyírva, mint egy kis giliszta. Látszik, hogy Vito azért olyan pasis, mindene nagyobb meg vastagabb.
Képek hol vannak róla? Sehol nem találtam + őket:S
Reggel nagyjából eszik 10 szem tápot. :)
Aztán délben vagy eszik egy kis főtt húst, vagy egy pár falat halat, de ez mondjuk egy héten 2x van.
És este lenne a főétkezése amikor a gyógyszert megkapta.
Olyankor szokott zabirohamot kapni, ez kb egy hete működik így. Tegnap nagyon lefeküdt úgy, hogy alig evett, csak az a pár pici szem táp volt benne, de ugye az is kijött.
Jutifalatot kap napközben, de az nagyon minimális.
Amúgy pedig banánt és almát esznek napközben.
Az a jó benne, hogy tudom, hogy ha éhes, akkor eszik. Ha nem éhes akkor hiába erőszakolnám bele, úgy sem eszi meg.
És soha nem zabálja túl magát. Vagyis hiába tennél elé dupla adag húst, ha nem bír enni, otthagyja. Fel tudja mérni mennyi kell neki.
Inkább azzal van gond, hogy kevesebbet eszik. De mint most már látom erre beválik az emeltkalóriás táp. Most már nem aggódom, hogy elhízik, mert látom, hogy ez a zabi dolog, csak egy-két este tartott.
Amúgy jól van teljesen.
Ja és hoztam a képet, bár nem a legjobbak.
Szia!
Meddig tartott ez a jó étvágyú időszak nála? Ne lehet anyósod ad neki egy kis ezt az napközben és azért nem éhes annyira estére?:)
Hányszor eszik Vito 1 nap?
Jó reggelt!
Igen, mostanában oda költözik állandóan. :)
Na, hát az tuti, hogy úgy csinált mintha éhes se lenne! :(
Azt mondja anyósom, hogy be volt indulva nála, szóval lehet, hogy már most tényleg kevesebbet fog azért enni.
Ja de amúgy éjszaka hányt egyet, és természetesen az a picike kaja is kijött belőle! :(
Egyem a szívét,jobb helyet nem is találhatott volna:-))
Majd eszik,ne aggódj!:-)Biztosan nem volt kedve "zabálni",csak pár napig megmutatta,hogy ő olyat is tud:-))!!!
Most ezért? Nem értem én mire jó ez!
Lehet nekem kéne lelépni, úgy is mindenkinek velem van baja! :DDDD
Na jó, nem mindenkinek!
Igen! Én még dolgozok, ő meg alszik a cipők között.
A tápból megevett pár szemet, a szükséges 20g-nak kb a 10-edét. :) Na ennyit a zabálásáról. :D
De-de! És én messze vagyok a legjobbtól! :)
Hát van egy-két helyzet a hátam mögött! De csak miattuk mindent!
Remélem megeszi majd. Még nem bontottam ki a csomagot.
Igen, olvastam, hogy jó minőségű, és úgy is vettem meg ezt a típust, hogy egy boltba, egy tenyésztő ment megvenni. :) Szóval biztos jó minőség.
Vito is ilyen. Van amelyiket mostanában meg is morogja a fiúk közül.
Hát olyan kis egyenes fajta. Persze most sem mondom, hogy pókhasa van. Lehet nem is változott semmi. :)
Nekünk bevált az is. Hátha szeretni fogja Vito, azt tuti meg tudja könnyen enni, mert jó apró szemű. A szőre nagyon jó minőségű volt tőle és bőrének is jó volt. Kaminak hajlamos kiszáradni még úgy is, hogy nagyon ritkán fürdetem. Az ízesítés miatt váltottunk, mert a múltkor rábukott a barátnőm kutyusának a kajájára.
Kami totál megbolondul odakint. Nagyon szeret kint bohóckodni, de csak a vele szimpatikus kutyákkal hajlandó még mindig játszani:PP
Vároma képeket Vitoról! Kiváncsi leszek most hogy néz ki, bár nekem eddig sem tűnt vékonynak a képeken. Olyan tipikus pasi:)
Még ma hozta a munkatársam az újat, mert helyben nincs olyan állatbolt ahol minőségi tápot lehet kapni. Csak ped...ree van, meg ilyen minőség.
Szóval Euk...-t kapott, abból a yorki fajtatápot.
Ma este már azt eszik. Vagy csak én gondolom. :DDDD
Remélem hogy fog neki tetszeni. Ha nem akkor megint próbálkozok tovább.
Én lökött mindig megveszem amiről úgy gondolom jó, csak neki nem jön be. :)
Nagyon cuki! Bár nekem 2 képet nem akar betölteni.
De az utolsó kőfalas kép nagyon szép. Ott látszik a teljes Kami!
Szerintem Vito ilyen hosszú szőrrel százszor rosszabb lenne. :)
Szóval kitartás. Ha muszáj, hát muszáj.
Bár ha fésülködni kell, nem lennék a helyébe. Tudom milyen, göndör a hajam, és elég bonyolult kifésülni.:)
Egyébként most hogy így néztem Kami hempergőzős képét, rájöttem, hogy az én kutyám valami extra nyugis ilyen téren.
Lent az utcán soha még egy vakkantása sem volt (ugat fent eleget), és sose jutna eszébe belehemperegni a fűbe. :)
Jó Reggelt!
Már itt is fehér minden:S:S Azt hiszem a séta elmarad:((
Csajok minek veszitek fel az ilyeneket?? Ha jól tudom egy kutyának sincs itt semmi olyan baja, ami a helytelen állattartásból ered. Úgyhogy ez senkinek nem inge, amit yoda írt. Amúgy van fent friss kép a kutyáról, meg lehet nézni! Azokon látszik milyen beteg!
Szia!
Azt hiszem, hogy ennek megint semmi értelem!
Én nem szoktam bántani itt senkit, nem is azért jövök ide.
Csak érdekes, hogy valahogy mindenki engem talál meg... :(
Na mindegy.
A lényeg, hogy igen, elnéztem.
Bocsánat! Az ezer munka között néha elnézek erre tanácsot kérni, vagy leírni mi történt! De sajnos becsúsznak hibák...
Akkor most helyesbítek: A RC fajtatáp és a gyomorkímélő táp is 55 g-ot ír a méretéhez.
Most amit vettünk, mától fogja enni, 40 g-ot ír.
És visszatérve a kismajmainkra.
Igen, nekem az van!
És nem magamtól találtam ki a banánt! Lehet én is majom vagyok, mert megeszem.
Na mindegy, én nem akarok veszekedni itt meg semmi.
De egy kutyának igenis KELL a gyümölcs.
Az alma és a banán kifejezetten jó a gyomruknak!
A banánt azért ajánlotta a dokinőnk (aki profi a munkájában), mert a táp miatt lazítani kell a székletét, hogy ne legyen problémája. Én könnyítek rajta ha tudok.
Nem szoktam neki marhaságod adni. Pl. nem etetem chips-el, és nem adok neki süteményt.
Semmi olyat nem kap, amiről ne tudna a háziorvos. Házikosztot is csak akkor kap, ha az valamilyen főtt, vagy sült hús. Esetleg májkrémet.
Még szalámit se adok neki, mert nem bírta a gyomra.
Szóval a maximálisat próbálom megtenni érte.
Ráadásul valószínűleg szívbeteg kutyám van, ami miatt egész életében gyógyszeres kezelésre szorul, és a szívem megszakad mikor látom, hogy befullad és nem tudok rajta segíteni.
Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy mit eszik és mit nem.
Hidd el, hogy ha kell az összes pénzem ráköltöm, és nem adok neki olyat amivel ártanék.
Egyébként más betegsége SEMMI nincs!
Nem gyomorbeteg, és semmi baja!
Köszi azért a véleményed, ez meg az enyém.
És nem szeretnék vitába bonyolódni senkivel.
Mivel neked is van yorkid, így tudod, hogy olyan mintha a gyerekünk lenne.
Szerintem egy normális szülő nem akar ártani neki.
Nekem még nincs gyerekem, de nem is vagyok már 20 éves.
Viszont maximálisan első, ha gond van! :)
Szép napot!
Jó reggelt mindenkinek!
Itt szakad a hó! :(
Hidd el, azért mert elírta, senki nem gondolta, hogy 75 DKG-ról van szó. Értjük mi egymást mindenféle kötözködés nélkül is.
Azt mondod, hogy mi a hülyeségeinkkel megbetegítjük a kutyáinkat??? Kifejtenéd ezt bővebben???? Nagy szívességet tennél itt mindenkinek, hátha akkor nem csinálnánk beteges majmot a kutyákból. Tudod, mi itt csak elbohóckodunk, találgatunk, nincs aki a komoly tudásával az élünkre állna. Segítenél nekünk?
Köszi.
Szép estét,
Újra itt.
Kami: tök jók a képek :D
Csillag: Select Gold light, és premier, meat light, mi most ezt esszük.
Porci: el lett kapatva +int, bár volt verés is, mondta anyum :D
Ma kaptunk oltást, és xaro tablettát, ja és egész nap bírt aludni, biztos anyunál "kiképzés" volt :D
Na akkor várjuk valahogy, később csak fog sikerülni.
Igen, én is pont erre gondoltam, hogy akkor tuti megint nem fog enni, és majd jól lefogy.