Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
Az nem tű, hanem egy kard!!!
Rafinált egy csaj lehetsz Te! Gondolom, megbeszélted a dokival, hogy valamilyen úton-módon nyomjon a párodba egy nyomkövetőt! Profi Vagy!!!
Nálam semmi!
Ez egy jó hosszú vonalkódos szám, ugye?
15 számjegy?
Sziasztok!
Vitot sem találtam a múltkor!
Most ránézek, de szeritem nem lesz. Majd én is rákérdezek.
Andi!
Sajnálom szegény Chilit! Nálunk először a párom újában landolt a tű, szóval tudom mi lehetett. :D
Nem lennék a helyükben.
Örülök, hogy Szuzi egy hős volt.
Szegény Chili.
Legalább túl van rajta. És Suzy is.
Akkor azt tök olcsón megúsztad. Pont a múltkor néztem az útlevet, 3600Ft (már nem emlékszem, hogy áfával vagy nélküle) és ettől elvileg csak több lehet, ha rátesz a doki.
Én nem tudom mennyiért chippezték Kamit, mert őt már úgy vettük, de a chip regisztrációért 2 rugót perkáltam. Azt mondta azért ennyi, mert minden regisztráció után fizetni kell nekik is.
az tök jó.
Nekünk csak 4.000ft volt a chip betétel+1500 a reglap. Útlevél + 6.000ft lesz majd azt hiszem.
Varratszedés hogy ment?
Igen sajnos csak ennyi látszik.
biztos semmit sem ad ki?
Hogyhogy semmit? Beütötted a számot, és semmi?
Egyébként csak a kutya nevét és fajtáját írja ki, mást nem.
Fifi törzskönyves? Ha igen, akkor lehetnek fennakadások a regisztrációnál.
Nekem is mondta a doki, hogy chipezés után 10 nappal nézzem meg, hogy fent van-e. Ha nincs szóljak, és utánanéz. Szuzi chipjével nem volt gond.
Az azért lehet, mert nem regisztrálta az állatorvos a neten a chipszámot. Ezért általában plusz 2000 kérnek el. Ezért akár meg is büntethetik a chipező dokit, mert rögtön köteles lenne regisztrálni. Kaminak is csak utólag vették észre, hogy ugyan be lett chipezve a kutya, de csak a MEOE-nál lett ezzel a chip számmal nyílván tartva.
Chip/tetoválás számon, hívónéven, faj ás fajtanéven kívül mi azért nem látunk többet, mert be kell az oldalra jelentkezni a gazdi adatai miatt, de ezt csak dokik tehetik meg.
Ajjaj :(
Kérdezd majd meg az dokitól.
De jó nektek!
Sok sikert és kitartást a csajoknak.
Majd mesélj hogy bírták.
Mindjárt indulunk varratszedésre.
Egyúttal Chili is megkapja a veszettség elleni oltását, az Útlevelét, meg a chipet.
Nemtudja esetleg valaki, hogy a Chip adatait hol tudom leelenőrizni a neten?
Mondta a doki, csak elfelejtettem.
:)
Majd ha túl vagyunk a kozmin, teszek fel képet.De addig még van idő :)
Nagyon ügyi vagy! Meg a nagylány is! :)
Az tuti úgy lesz.
Bár nálunk drasztikus volt a változás, mert nekünk nyáron nagyon pici a szőre, és mikor először hazavittem úgy, hááát. Párom azt mondta út közben elcseréltem egy kismacskára. :D
Most meg már el se tudnánk képzelni.
Biztos Nixyke is nagyon szépséges csaj lesz. :)
virslivel sikerült a gyógyszer. :)
Na akkor majd kérünk képeket, hogy milyenek lettek a gyerekek.
Jaj én attól félek megsem fogom ismerni majd Nixyt mikor megyünk kozmihoz.
Áááá, nem tudom, ráadásul nincs gyógyszere se már csak 4 napra való. Nem tudom hogy a csudába oldom meg a héten, hogy eljussak a dokihoz. :(
Fulladás minden nap max 1x van, általában hajnalban. Aránylag jó a gyógyszer, mindenképp jobb mint az inhaláló volt, mert annál már 4 nap után kijött, hogy semmit nem ér, ezt meg már hetek óta szedjük.
De valamit most ki kell agyalnom.
Én is tegnap néztem Vitot, hogy milyen torzomborzi, úgyhogy majd csatlakozunk, és lesz két egyforma gyerekünk kisebb-nagyobb méretben. :D