Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk! (beszélgetés)
A 38,5 az kutyáknál normális testhőmérséklet. A megfelelő a 38-39 között levő. Emiatt ne aggódj.
Reméljük a seb is rendbejön hamar. Jó hogy kapott fájdalomcsillapítót.
Már túl vagytok és sokkal könnyebb lesz így az életetek! Csak ezt vészeljétek át! :)
Szia!
Vitot fel kéne találni!
Őőőő simán kiválogatja belőle a husit, és egy szem tápot sem eszik meg.
Most bevonult a tápos zacsival amit ellopott. Na ilyenkor megeszik vagy 3 szemet. :)
A táljából semmi pénzért nem enné meg. :D
Na elég szép lesz ha Kami is álvemhes lesz. Pedig a tej nagyon arra fog utalni.
Nem semmi, hogy most már egyre több kutyát érint ez. :(
Szia,
Igen 10-12ig tartottak ügyeletet.
Kaptunk szurit, most alszik.
Hol jobban van, hol rosszabbul.
Kicsi hőemelkedése/láza is volt. 38.5
Holnapra kaptunk gyógyszert, és szerán megint mennünk kell.
Megvizsgálta, és minden rendbe van, kivéve, hogy a sebe egy ici-picit váladékozik.
Lekente, és nekünk is lekell majd este betadinnal.
Ha tudom, hogy ez ilyen fájdalommal jár neki, akkor nem mentem volna bele a műtétbe. :(
Most már mind1, csak jobban lesz szerdára a gyógyszerek hatásainak koszönhetően.
Hello!
Majd megéhezik újra:) Kami se nagyon akart tegnap enni. A kezemből evett tápot, a barátnőméknél meg úgy rábukott Masni kajájára, hogy 2x kellett kirakni. Ő konzervvel keveri Masni tápját, úgyhogy az ilyen formában bejött neki. Azt nem próbáltad még, hogy nagyon apróra vágod a főtt húst és táppal kevered neki? Vagy bármilyen más kajával. A joghurt meg a kefír nem jött be, mert azt csak lenyalogatja róla. A tonhal, a főtt-, sülthús, a füstli és a májkrém viszont bevált. Nem kell sokat keverni hozzá. Hátha így Vito i sjobban elfogadja. Nap 20gr abból a tápból már akár elég is lehet ha valamivel kapja.
Andi: Szuzi cicije hogy volt megduzzadva mikor álterhes volt? Azt vettem észre, hogy Kaminak elkezdett visszahúzódni, most meg alul is be van dagadva:( Totál úgy kezd kinézni mint amibe tej kezd gyűlni és barmi kemény.
Sziasztok!
Kammillka!
Vito nem eszik. :D
Na ennyit a zabálásról.
Nem is tudom melyik nap kapott először az új tápból. Csütörtökön, vagy pénteken? Na mindegy. Azóta az egy adag 20g még nem fogyott el. :D Na ezt add össze!
Néha ropogtat, ma meg kapott főtthusit ebédre.
Ok, nem hasonlítom a csajokhoz, azért csak embernek kell lennie mellettük. :D
Nixyke remélem jobban van! Vigyázzatok rá, és kérj fájdalomcsillapítót neki, ne kínlódjon.
A naplómba bemásoltam azt hiszem a fájdalomcsillapítónkat, amibe lázcsillapító is van. Folyékony, egy pici fecskendőbe ad a doki, nem kerül olyan sokba. Egy cseppnyit kell neki adni, finom, lenyalja az újjadról.
Nekünk mindíg van itthon, ha bármi történik ne szenvedjen, míg a dokihoz jutunk.
Camille!
Köszike a képeket. Stella változatlanul viszi a prímet, és még mindíg ablakfüggő. :DDDD
Szia mindenki!
tettem pár új képet a naplóba őnagyságáról .... a termetes eb, mert a többiek között ő az óriás :DD
Szia!
Holnap már sokkal jobban kell, hogy legyen, elvileg. Holnap is rendel a dokitok? Furcsa.
Szia,
Most délelőtt már jobb a helyzet, de még mindig fáj neki.
Algopirint nagyon nehezem tudom neki beadni.
Nem egyszerű, nemlehet annyira hülyének nézni. :)
Már csak a mai napot kell kibírni, és holnap megyünk orvoshoz.
Jó reggelt,
Nekem fiú kutyim van, és a műtét után csak délután ébredezett. Neki is voltak fájdalmai, de nem vészesek, ha az algo segít akkor adj neki.
Jobbulást nektek
Szia,
Igen próbáljuk itatni, kissebb nagyobb sikerrel.
Most olvastam a neten, hogy van olyan kutyus, akinek kell még kb2napig fájdalomcsillapítót adni, és van akinek nem. Hát nekünk kellett volna. Kérdezték is reggel, hogy, hogy van.Mi meg mondtuk hogy teljesen jól, mintha nem is történt volna semmi sem. Gondolom ezért nem kapott szurit.
Nixyke 7,5 hónapos és még nem tüzelt.
Köszönjük :)
Most itt alszik az ölemben.
Szia!
Lehet csak érzékenyebb a fájdalomra. Barátnőm kutyusát köldöksérvvel műtötték, neki az ébredés volt a rossz, mert hallucinált és visított. Köszönhető a szarabb minőségű altatónak, amit ráadásul izomba kapott. Próbáljátok itatni mindenképp, nehogy kiszáradjon!
Mennyi idős most? Tüzelt már?
Jobbulást nektek!
Szia,
Túl vagyunk az ivartalanításon.
tegnap végig aludt, ma reggel semmi baja baja sem volt.
voltunk 11kor controlon, nemkapott semmit sem, de mire hazaértünk addigra elkezdett neki fájni.
Azóta is csak fekszik, és ha elkezd egy kicsit gyorsabban sétálni, akkor meg nagyon nyüszít. alig eszik, és nem is iszik, és mitha zihálna.
Ez normális? Nektek volt ilyen? Nagyon megvagyok ilyedve.
2kor beszéltünk a doktornővel, és mondta hogy adjak neki 1/8 algoflexet.
Adtam neki, és csak ici-picivel jobb a helyzet!
Párom most elment digitális lázmérőt venni.
Remélem nincs semmi baj :(
Akkor Kami meg Szuzi egyforma magasak:)
Csillag: Vito egy pasi, nem ér csajokhoz hasonlítani:)))
Próbáld ki a túrót, Kaminak bejött(bár neki minden bejön ami nem táp). Lehet maradékkal kellene etetni, és 2 hét múlva már egy yorki szőrős malac lufit vihetnék sétálni:)) Mondjuk ma még egy szavam sem lehet, mert lopkodott a táljából tápot, amíg mértem ki az adagját, annyira kellett neki kivételesen. Máskor meg el kell dugni a játékait, hogy egyáltalán odamenjen enni.
Nagyon köszi.
Kezd bennem erősödni a tudat, hogy egy óóóóriási jó Vitom van! :DDDD
Sziasztok!
Lemértem Szuzit 20-21 cm, Chili 17 cm
Köszi-köszi-köszi! :D
Le is mentem!
Meg a 3.-at. Az is a kedvencem. :D
Na az jó! Akkor azért ennyi Porci, mert annyival nagyobb.
Hol lenne már dagi! Porcika? Tiszta csííínos! :)
Halika
Csillag: a képet én sem találtam, de feltettem csak neked :D
Jaaaaa és mértem is 27-29 cm, remélem JÓL mértem.
Súly: nem aggódom, nem dagi, és ha jön a jó idő úgyis megyünk minden felé, és persze talizunk is :D
Na nem csodálom mondjuk. Meg azért csak összeszedi a sarat is valamennyire. :(
Komoly? Na akkor Kami is megkergült.
Lehet én is alkotok valamit Vitonak estére a táp mellé, bár lehet a mama már megeteti. :)
Ezt a túró ötletet kipróbálom.
Bár Vito úgy eszik, hogy eszik 10 szem tápot, aztán fél óra múlva megint 10 szemet. :D És azt is az ágyra borítva. :D
Azért sikerül neki, mert előszerettel pisil járdán és a hosszú szórét van amikor jól át tudja áztatni pisivel. Olyankor fenék mosás jön séta után:)
Nehéz még úgy is észrevenni a különbséget, ha látod. Meg olyan kicsik és náluk az a pár deka szerintem nem olyan feltünő.
Nem tudom mi van Kamival, de tegnap is meg ma is ÉHES volt. Szerintem sokszor csak azért eszik, mert kirakom elé. De most várja a kajáját, türelmetlen és ugrál a lábamra, hogy adjam már oda. Reggelire benyomott 1-1,5 füstlit, ebédre pedig 20gr tápot egy fácán felső combbal:) Estére még lehet keverek egy kis túrót a tápjához, hátha megeszi amaradék 20gr-ot...
Itt is! :(
Vito 22-23 cm. :)
Na jó is az a 4,8! :)
De úgy is jön már a rohangálós időszak és lefutják!
Köszi a mérést! :)
Neeem találom a naplódba a kedvenc képem, az erkélyajtósat? Én vagyok vak, vagy eltűnt? :)
Hát szerintem sincs, én legalább is nem látok sok különbséget. De nem adok neki sok időt és vissza fog fogyni. :D
Ne is vágasd, ő csak kislány.
És nem mellesleg, nem pisili le a szőrét mikor a lábát emelgeti. :D
Szijjasztok,
Gyors bekukk, BOLONDOK HÁZA van :(
Csillag: Vito tiszta Porci, este mérek neked marmagasságot, amúgy Vito mennyi???
Amúgy 4,80 dkg vagyunk, voltunk szerdán dokinál, oltás, és méreckedés, azt mondta JÓL néz ki, szóval marad a light kaja, és sok mozgás, remélem jön a Jóidő :D
Kamillka: igen felléptem a holapra, és még JÓ képet is találtam Porciról :D és persze sok hasznosat, érdemes olvasgatni.
NAgyon aranyos!! Az ágyon tápot evős az nagyon cuki:)) Nekem olyan nagy különbség nincs a mostani meg a régebbi Vito között, bár fényképről amúgy is nehéz megállapítani mekkora. Látszik, hogy minden Ok vele. Szép fényes a szőre is.
Hát inkább nem vágatom le Kami szőrét. Vicces lenne úgy nagyon:P Kami is csont és izom. Még jó, hogy formában tartom, mert különben tényleg elég gizda lenne:)
Lassan rájövök, hogy Porcihoz hasonlítom Vitot, mert nagyon hasonlít rá. De Porcika 4,5 kg, és gondolom jóval magasabb is.
Timi! mérd már meg Porci marmagasságát. :)
Köszi.
Nem tudom sajna!
De jó páran eltűntek!