Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán? (beszélgetés)
szia!
nekem nov 11.én volt a műtétem a honvédban.Téged ki fog műteni?
Sziasztok!
Én 2 év alatt fogytam 53-54 kg-t,és 1 hónap múlva lesz TB finanszírozott hasplasztikám a Honvéd kórházban.
Mennyi pénzt illik adni szerintetek,illetve volt közületek valaki a Honvédban?
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget! Remélem találok olyan jóindulatú orvost, aki a terhes súlyomat elfogadja. Bár nem igazán értem, ez miért jelent problémát, hiszen a bőr megnyúlásához ez járult hozzá a legnagyobb mértékben, még akkor is, ha az nem mind az én súlyom volt, attól még bennem volt :)
És akkor először a háziorvosomat keressem fel? Mert gondolom neki viszont valahogy dokumentálnia kell a dolgokat, nem? Mármint hogy mennyit fogytam.
Nekem elfogadták a terhességi súlyt! :D
30kg hízás volt, majd 32- t fogytam vissza.
De ez egy 50kg- os lánynál igen csak lényeges volt, hiszem több mint a fele súlyomat felszedtem.
Köszönöm mindkettőtöknek!
Remélem a terhes súlyt is el fogják fogadni, hiszen attól lettem ilyen.
Bár most kiszámoltam, sajnos akkor is "csak" 32,39 volt a bmi-m. 85 kilósan mentem szülni, most 65 vagyok, ha egy kicsivel 60 alá megyek (régen is kb. annyi voltam), akkor csökkenne 10-el a bmi, de ha ezt előre tudom, akkor komolyan mondom, hogy híztam volna egy kicsit többet terhesen :(
Úgy tudom, hogy a következő feltételeknek kell megfelelni:
Nagyfokú fogyás miatt kialakult kötényhas esetében végzik el, ha a fogyás előtt testsúly BMI értéke 35 vagy az felett volt, és a súlyvesztés következtében több mint 10-el, vagy minimum 10-el csökkent. Orvosilag igazolni kell a fogyás tényét. (körzeti orvossal, terhes kiskönyvvel, vagy esetleg valamilyen zárójelentéssel)
Nekem a Bp-i Honvéd kórházban csinálták, de olvass utána a hasplasztika fórumon, ott megtudhatod, hogy hol végeznek még Tb támogatott műtétet.
Sziasztok! 4 éve szültem, és azóta is nagyon ronda a hasam. Nagyon szeretném végre megcsináltatni, de az önköltséges árat képtelen vagyok kifizetni.
Próbáltam visszakeresni, hogy pontosan mi a menete egy ilyen tb által finanszírozott hasplasztikának, de nem nagyon találtam meg, illetve nem naprakész információkat.
Lenne valaki olyan aranyos, és leírná nekem pontról pontra, hogy mit kell csinálnom, hova kell fordulnom ebben az ügyben? Meg hogy egyáltalán hol (melyik városokban) végeznek ilyen műtétet tb-re?
Köszi szépen Marcie!
Akkor még várok egy kicsit
106,5-ről kezdtem március 1.én BMI 35
most 89,7 kg és most BMI 30
75 kg környékén már jó lesz ha felkeresem a dokit?
Akkor menj dokihoz amikor már csak keveset kell fogynod...ugyis kell várni...igen van ahol kérik az orvos álltal kiállitott kezdő súly igazolását...
Dr.PavlovicsGábor Pécs Rendes meg bizható emberséges:)))
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem, hátha tudtok segíteni:
-Mielőtt megkezdem a fogyókúrát keressem fel a dokit vagy a ráérek a végén odaállnom?
-Orvos álltál kiállított igazolás kell a kezdő súlyról? (már -16 kg-nál tartok)
-Tudtok-e rendes megbízható orvost ajánlani?
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Hasplasztikára készülök tudja valaki akkor is van tb.támogatás ha meggyengült a hasfal,és helyreállító műtét is kell!!
hát ezzel nem vagy egyedül:))) Én is szeretnék tökéletes testet...
Neked a ciciden nem látszik a fogyás?
További ajánlott fórumok:
- Esküvőt ki-hogy finanszírozta? A szülőkkel hogy beszéltetek?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?
- TB által finanszírozott plasztikai műtét?
- Az Állam által finanszírozott ált. gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás ugye nem egyezik az ovi/sulikezdéskor ajánlott biztosítással?
- OEP által finanszírozott meddőségi központot keresek, ahol rendel női orvos