Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán? (beszélgetés)
És akkor haskötőben szeretkezzen, mint teljes életet élő nő?!
Csak nem ...
Min 35 bmi pontról kell fogyni 10 bmi pontot. Ez min 30 kilót jelent általában. Az induló súlyt a körzeti orvosnak kell igazolnia. A három gyerek vagy laza bor sajnos nem indokolja a műtétet csak a jelentős 10 bmi-t meghalado fogyás.
Én a Honvedba készülök.
Szia!
Dr. Görcsi Jánost ajánlanám. Én nála voltam és nagyon empatikus orvos. Ráadásul mindent elmondott magától, nem kellett könyörögni az információért:)
Gyere át a hasplasztika fórumra, ott többen vagyunk. Látod ez a fórum nem nagyon mozog.
100 kilóig mertem mérni magam, utána már nem álltam mérlegre, de volt több is. Most tartok 65-nél.
Köszönöm az infót, mindenképp felkeresek egy orvost. Mire eljutok az 1 év súlytartásig, talán sorra is kerülök :) Ismer vki jó plasztikai sebészt Kom-Esztergom megyében?
Leírtam a tb-s műtét feltételét!!! Olvasd el figyelmesen. A többi felsorolás az amit pusztán csak azok megléte nem indokolja.
A 35 kg fogyás + a 10 már igen. Bár nem tudom, hogy honnan indultál.
Keress fel egy tb.műtétre szerződött orvost, és ő elmondja a feltételeket. Érdemes lenne azért néhány konzultációt bevállalnod, mert a tb-s műtéteknél hosszú a várólista. Tehát ha megérik benned a gondolat akkor lépned kell, hogy időben legyél.
Sziasztok!
Ha ezek nem indokolják a tb-s mútétet, akkor mi? Nem kötözködésből, hanem kíváncsiságból kérdem. Nálam még csak most érlelődik a gondolat, hogy csináltassak egy hasplasztikát, mert lefogytam 35 kilót és még szeretnék 10-et. Már most sem a legszebb a hasam, de mire elérem a súlyomat, még csúnyább lesz. Véletlenűl akadtam arra az infóra, hogy nagy fogyás esetén a tb támogatja a hasplasztikát. Akkor mégsem így van?
Beírod a google-ba, hogy plasztikai sebész, keressel keresel, szinte mindegyiknek van fönt elérhetősége. Felveszed a telefont és megkérdezed őket, hogy ők vállalnak e ilyen műtétet, vagy, hogy a tb-vel szerződött parnerek-e? Szerintem ez nem annyira bonyolult dolog. :)
Én legalábbis így csináltam.
Érdekes mert én kb 4 hete voltam a Honvédba dr .X......-nél és nekem azt mondta, hogy megcsinálja Tb.-re a pocimat csak a cicit nem.Még fogynom kell -25 kg eddig lement -21 kg BMI értékem 41 volt(min 35 kell legyen)és ebből le kell adni min 10 BMI=kb 30 kg magasság sulytól számítva...
Igaz 1 évig szteroidot szedtem+2 császár =de nekem igent mondott.
Ha érdekel kérdezzed meg privibe..mert a reklám tilos:)
De a Sz Imre SZ László és Honvéd csinál INDOKOLT esetekben TBs műtéteket
S.
de honnan lehet tudni hogy ki tbs?
van valahol egy ilyen lista?
Sziasztok
Én is gondolkodom rajta leginkább azért mert a császár után elég furán lett összevarva. Nem bikini vonal alatt vágot hanem a régi verzió szerint hosszára, mert azt mondta nem volt ideje már. Láthatóan lejebb van az egyik fele a hasamnak mint a másik, a fogyási index meg van 10%, de még akarok egy 10 kilót ledobni.
Így aztán egyre jobban látszik, hogy az egyik fele lejebb van.
Az érdekelne, hogy ez számít e majd hogy tb-re megcsinálják?
További ajánlott fórumok:
- Esküvőt ki-hogy finanszírozta? A szülőkkel hogy beszéltetek?
- Ki, hogy oldja meg a gluténmentes élethez szükséges alapanyagok finanszírozását?
- Egy államilag finanszírozott gyermek otthonban, miért éheznek a gyerekek?
- TB által finanszírozott plasztikai műtét?
- Az Állam által finanszírozott ált. gyermek- és ifjúsági baleset-biztosítás ugye nem egyezik az ovi/sulikezdéskor ajánlott biztosítással?
- OEP által finanszírozott meddőségi központot keresek, ahol rendel női orvos