Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni? (beszélgetés)
köszönöm előreis a jó szavakat és lehetne egy kérdésem egyben egy kérés is lenni az hogy tudnátok nekem akkor abban segíteni hogyha pl odaesek ahoz hogy már találkoznák is egy lánnyal és interneten ismertem meg pl iwiw-ről akkor amikor élőben találkozok semmi értelmeset nemtudok mondani neki nagyon és mit csináljak? miről beszélgessek vele?meg miket mondjak pl lányok ti mit szerettek ha miről beszélgetnek veletek az első randin egy pasi és szóval ebben kérem segítségeteket ha arra jut a sor hogy mit mondjak a lánynak az első partin miről beszélgessek vele és mit csináljak ?köszönöm előeis
"Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni?"-sztem sok mindenki fejében megfordul a gondolat kritikus, kilátástalannak tűnő élethelyzetben.A kísérlet inkább jajkiáltás a környezet felé, baj van emberek, segítsetek. Aki komolyan öngyilkos akar lenni, az meg is csinálja-alagútba kerül-nem lát más kiutat, csak ezt. Logikája bezárul, megsértettség, nem szeretnek effektus felülemelkedik-> az egész világ ellenem van-> ezt érzi mindenek felett-, és -mivel nem tudja megoldani - így menekül a krízise elől.
Hát ha adhatok jó tanácsot, ne ez legyen a legnagyobb problémád, hogy még szüz vagy, nem vagy lemaradva semmiről, és valójában honnan tudod, hogy a többiek már nem azok? Lehet hogy a fele csak lódit, hogy nagymenőnek tünjön :))Hidd el, sokkal jobb lesz, ha ugy fog megtörténni, hogy szeretsz valakit, nem csak azért, hogy tuless rajta...és hidd el, a lányoknak sem az a legvonzóbb pasi, aki uton-utfélen minden lánnyal csinálja :)
hát köszönöm a segítségeteket de tanulni is olyan rossz hogy nemtudok mert akárhányszor leűlnék valami más jut eszembe és azt csinálom meg bánt azis hogymég én szűz vagyok pedig az sztályomból már szinte senkisem szűz és énis elszeretném veszíteni de már nagyon és sokszor szoktam arra a lányra kielégíteni magamat de ez kevés olykor szeretnémár élőbenis nagyon ezt megcsinálni és olyan rossz h azsem jön össze
Elszomorodva olvasom a soraidat, hiszen előtted még az egész élet,és olyan sok jót,szépet tartogat számodra. Ilyen fiatalon,mint Te még oly sok szép lányt fogsz megismerni. Szedd össze magad a tanulásban,és minden OKÉ lesz. Ne idegeskedj lesznek új barátaid,akik elfordultak Tőled, azok nem is voltak igazi barátok. Fel a fejjel,és mi akik itt próbálunk Neked segíteni,itt vagyunk,velünk bármikor tudsz beszélgetni.
Pont azért kéne belehuznod a tanulásba,hogy megmutasd a környezetednek,hogy képes vagy valamire.Az nem tekinthető barátnak aki a nehéz helyzetben elfordul a másiktól,és nem segiti.
Nem tudom,hány éves lehet az a kislány akibe szerelmes vagy,de ha nagyon csinos ,lehet hogy cserélgetni fogja a barátait,és ha szóba is állna veled,lehet hogy melletted más fiu is lenne,és meg semmire sem jó.
ez nekem a legfőbb okom hogy öngyilkos akarok lenni a többi meg azhogy nincsenek barátaimár elfordúltak tőllem tanulnisem jól tanulok nagyon rosszúl és a családomeg mondhatjukhogy nemis foglalkozott sosem velem
Szerinted a nagyidnak nem hiányoznál?
Biztos nem volt könnyű nevelnie téged.
köszönöm a kedvességed de én ebbe a lányba annyira belevagyok esve hogy akár az életemetis feléldozom érte és mostmeg annyira depresszióds vagyok hogy a kezem agyonvan írkálva az ő nevével de belevéstem h örökké láccódjon
Miért akarsz még ebben a korban nagyon jó lenni,talán a barátaid cikiznek vele,lehet hogy visszahuzódó tipus vagy,és nem eléggé bátor,hogy kezdeményezz,de ezzel még nem vesztettél semmit,nem jó az sem aki cserélgeti a lányokat,mint más az alsóneműt.
Én tudom milyen érzés az, amikor meg vagy győződve róla, hogy mást már nem találsz magdnak, mert csak az az egyetlen kell, én is igy volta, majdnem 6 évig epekedtem egy pasi után, és hiába mondták hogy lesz más, én meg voltam győződve rola, hogy mást nem fogok tudni szeretni, mert ő olyan különleges, na de kb. 6 év után találkoztam valakivel, akit sokkal jobban szeretek mint őt, és sikerült elfelejtenem, pedig én is akartam öngyilkos is lenni miatta...hidd el hogy te is fogsz találkozni valakivel, akit fogsz szeretni, főleg hogy még fiatal vagy, előtted az élet, és meglátod, majd fo veled történni olyan dolog, ami miatt arra fogsz gondolni, hogy őrülten bánád ha öngyilkos lettél volna....hidd el nekem, mégha most azt is érzed hogy mást nem fogsz szeretni, én 6 évig voltam igy, és mégis megváltozott az életem!fel a fejjel, szoritok neked!
hát igen ott 17van mert elcsesztem de nemkamu és úgyis megteszem nemérdekel:'(
Irod,hogy 15 éves vagy,az adatlapodon pedig 17 éves.Lehet,hogy az egész csak kamuszöveg ,hogy felfigyeljen rád valaki,mert nem szép dolog hazudozni.
mondhatni h nincsen családom mert nagymamám nevelt eddig na de a lányok terén sem vagyok nagyon jó mertha elében talákozom egy lánnyal nagyon nemis tudom elcsábítani mert nemtudok csajt szerezni és nemtudom mértnem éshát azt a lányt 2éve szeretem és mindig lekoptat valószínűleg ilyen idegesítő lehete vagy én már teljesen nemtudom h mia baj itt továbbtanúlni meg felesleges mert egész életemben kőkemény munkával kell dolgoznom h ne haljak hen és egyre roszabb az élet és ezért akarok már most véget vetni ennek
Igen, nagyon el voltam keseredve, de jobban féltem attól, hogy nem sikerül, és esetleg nyomorék maradok egy egész maradék életre.
Nagyon gyorsan tegyél le a tervedről,még nagyon fiatal vagy,hogy igy elkeseredjél.Feledkezzél bele a tanulásba,szerezz egy jó szakmát,és indulj neki az életnek.És egy lány miatt,amugy sem érdemes,sok szép lány van mindenfele,majd bekopog az ajtódon az uj szerelem,és lehet hogy nevetni fogsz az egészen.Térj észhez,gondolj a szüleidre,az öngyilkossággal nem oldasz meg semmit,a családod fog belerokkani.
Sziasztok!
Én most vagy 15 éves srác és én most akarok öngyilkos lennei de már kb 1,5éve az akarok lenni csakmég fogalmam sincs h mértnem tettem meg de az egész életem romban van és amiért az akarok lenni hát egy lány miatt aki sosem lehet az enyém tudom h sokan mondták már nekem h majdlessz más meg minden de nekem ő az igazi más nemkell csak ő és tuom h sosem lehet az enyém mert semmii esélyem nálla és ezért mindig őrűlt szomorú vagyok egyszer énis probálkozta olyan 1éve a vonattal de énis leléptem de nemtuodmhogy miért de mostmár megfogom tenni mindent mert nem szeretnék szenvedni az egész életben ésmárcsak akár napok hetek kérdése ez:(
Sajnos igen, de csak gondolat volt, tett nem követte
Voltam de a gyerekemet nem hagyhatom el!!!!!
Sajnos igen,de úgytűnik Isten vigyázott rám,mert 1ü.frontintól 26óra alvás után felébredtem...
Valahogy így van.
...és köszönöm.
Az ellendrukkereket meg nagy ívben kerülöm.
Büszkék lehetünk magunkra. :) Rohadt nehéz volt ugyan, de utána, ha egyszer már EGYEDÜL kijöttünk abból a rohadt mélygödörből, eszünkbe sem jut többet ilyen butaságot forgatni a fejünkben. Legalábbis nekem nem. Büszke vagyok arra, hogy sikerült egyedül megoldanom a problémáimat. Akkor piszok egyedül éreztem magam, és minden szó fájt, de azóta sokkal erősebbnek érzem magam. Néha már azt mondják, hogy egy kicsit eltűnt a régi Zsuzsa, aki rettent érzékeny vagyok, amit a környezetemnek köszönhetek, teljes mértékben,. de nem gondolom úgy, hogy azért mert néha önző vagyok, és odafigyelek magamra is, rossz ember lennék.
Így aztán nincs is kinek hálásnak lennem amiért mellettem állt volna a nehéz időszakban.
De valahogyan mindig megtalálnak a mindennapi életben azok, akiknek hasonló gondolataik vannak...
Én nem fordulok el tőlük.
Én is egyedül, mert a segítő kezek valahogyan elmaradtak...
De ők is SZERETNEK! Még ha csak néhány is, ha csak egy is van, akkor is van melletted valaki!
És ha nincs sok ember aki szeret? Akkor miért érdemes élni? Ha csak pár barát haver van aki szeret?
Én egy pasi miatt forgattam ilyen dolgokat a fejemben, de valójában nem is akartam igazán öngyilkos lenni, hanem olyan helyzeteket képzeltem el, hogy az a pasi megtudja hogy meg akartam halni és megsajnál, stb, bla-bla...de szerintem nagyon ritka az, aki azért követ el öngyilkosságot, mert tényleg meg akar halni, valójában az életösztön sokkal erősebb, sokan ezért élik tul a kisérletet, mert tudat alatt nem akarnak halálosan ártani maguknak. Aztán aahogy utána gondoltam a dolgoknak, rájöttem, hogy soha nem lennék képes komolyan öngyilkosságra, nagyon sajnálnám a környezetemet, azokat akik elveszitenének igy. Ez az egész kb. 2 éve volt, azóta szerencsére nem támadtak meg ilyen gondolatok.
Akik éppen szomoruak vagytok, gondoljatok arra, hogy nincs egymás után két hupa, hanem a hupa után jön a hepe is, hiszen hepe-hupa, ugyhogy a szomoruság sem tart örökké!!!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- Nem bírok a lányommal: Züllés, hazugság, lopás, alkohol, altató, öngyilkosság
- Mért NE, NE, NE legyünk öngyilkosok?!
- Volt már valaki annyira kiborulva, hogy öngyilkos akart lenni? Segítsetek, mert nagyon mélyen vagyok!