Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni? fórum

Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni? (beszélgetés)

❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
2012. dec. 14. 13:03
Szia manta01 és Marylin1993!Én is sokszor gondoltam már rá,most nagyon el vagyok keseredve,mert senki nem hallgat meg és nem vesznek komolyan.A családom,barátaim mindig azt mondják,hogy csak nyafogok meg hisztizek,senki nem érti meg mit érzek,nem törődnek a problémáimmal.Jó lenne ha veletek tudnék beszélni.Kérlek írjatok nekem,nagyon fontos lenne!Ide nem nagyon fogok tudni már följárni,írnátok a whiteshadow892@gmail.com címre? Kérlek írjatok!Remélem még látogatjátok ezt a fórumot!
235. 099c0bed40 (válaszként erre: 233. - 9f86e86d50)
2012. nov. 26. 06:48
:)))) Ez tetszik...:DDDD
2012. nov. 26. 06:48
jaj csak Istent ne keverjük bele, az istenért sem, Ő egy szent ember volt, semmi keresnivalója egy ilyen topikban.
233. 9f86e86d50 (válaszként erre: 232. - Hajgumi)
2012. nov. 22. 04:03
A pokol miért nem szerepel az ószövetségben? Miért csak az újban? Igen, a placebo hatás müködik...
232. hajgumi
2012. nov. 22. 01:14
Gondoljatok arra ha öngyilkosok lesztek a pokol nem lesz kellemes élmény. Azt hiszitek elmúlik a szenvedés, ha végeztek magatokkal. De sajnos ez nem így van. :( Inkább higgyétek el ezt, minthogy aztán már túl késő legyen... ÉS ne gondoljátok, hogy nekem nem voltak pillanatok, amikor azt éreztem a halál is jobb lenne ennél az életnél. Vagy ne irigyeltem volna azt aki már nincs köztünk... DE valamiért biztos itt vagyok, és ez nem lehet véletlen. És nekem kell megtalálni a helyem, a társam, az életem értelmét más ezt nem teheti meg helyettem. Vagyis ha megtenné, akkor uralkodna fölöttem. Szerintem akinél ez nagyon durván foglalkoztatja, hogy végezzen magával menjen szakemberhez. Nem olyanhoz, aki telenyom bogyókkal, hanem aki lélekkel foglalkozik. Nagyon sok ismerősöm van, akiket Isten kigyógyított a depresszióból, vagy úton van a gyógyulás felé. Ha ti nem hisztek magatokban, az életetekben, hogy ha még nem is látszódik, de van értelme, csak még várnotok kell, hogy ezt megtaláljátok, akkor olvassátok a bibliát akár interneten is. Főleg az Újszövetséget, Zsoltárokat. Persze amikor annyira súlyos szervi ok van a háttérben akkor már kellhet a gyógyszer is, de nem CSAK az a megoldás!
231. manta01 (válaszként erre: 230. - SógY)
2012. nov. 22. 00:58
Szia. Keress meg privátba ha gondolod és beszélünk erről. Szia
230. SógY
2012. nov. 16. 23:54
hali laci vagyok 24 éves ,és mint mindig most is magányos, mostanság megint 1 re gyakrabban foglalkoztat a kérdés hogy önyilkos legyek,nagyon magányosnak érzem magam hiába vesznek körül emberek akik körülöttem van mind normálisnak tartanak , ami zavar hogy évek óta nincs barátnőm és nem is tudok megalkudni akármilyen lánnyal bármennyire is próbálok 1x rűen nem megy pedig nincsennek nagy elvárásaim állítólag helyesnek tartanak a lányok amiről kapok is pozitív visszajelzést de soha nem jön össze semmi egyszerűen kezdek belefásúlni abba hogy nincs senkim amióta élek ,szeretnék belőni magamnak nagymennyiségű heroint úgyse használtam kemény drogot még életemben és abban elhalálozni, társat keresek hozzá mert önszántamból nem ártanék magamnak.
2012. okt. 12. 15:23
igen, nem is olyan rég.
2012. okt. 12. 15:13
Nah kicsit értelmetlenül irtam de érted az a lényeg ;)
227. Marylin1993 (válaszként erre: 226. - Manta01)
2012. okt. 12. 15:12
Szia küldtem válaszoltam az e-mailodra ;) sajnos nem sűrűn tudok feljönni ide mert a párommal élek és azért látja hol vagyok neten ;( inkább e-mailen levelezzünk
226. manta01 (válaszként erre: 225. - Marylin1993)
2012. okt. 9. 01:00

Szia Marylin!

Olvastam a fórum írásodat.

Én is hasonló cipőbe járok amiben Te bár az én okom az más de ugyszint elviselhetetlen, és már nem is akarom elviselni tovább. Belefáradtam! Elegem lett az életből, nem tudok élni tovább! Nem betegség vagy ilyesmi, de amennyiben beszélni szeretnél kérlek írj emailt én is megírom neked. Detto erre jutottam, hogy társ kellene hozzá. Várom leveledet, email címem ment privibe. szia addig is

2012. szept. 23. 18:07

Sziasztok!

Remélem ez nem egy kiégett fórum :D

Hát mit is irjak,tulajdonképpen ez az egyik legjobb ilyen forum és gondoltam egy próbát megér,én is magamellen akarok fordulni bár sokat küzdök magammal néha-néha feladom...a depresszió az egy olyan betegség amiből nemigazán lehet kigyógyulni..16 évesen lettem depressziós többszőr beszedtem gyógyszert és csak egyszer kerültem miatta korházba mert én hülye úgy mentem iskolába meg vagdostam is magam 2 éven keresztül már az olyan volt nekem mint a cigi vagy drogosoknak a drog...akármilyen meglepő,aztán bekerültem szphyiártiára (nemistudom hogy irják) ott eltöltöttem 2 hetet aztán kaptam gyógyszert persze nem segitett és nem szedtem tovább én nem akarok a gyogyszerektől függeni és letettem..aztán egy darabig jó voltam és megint kezdödik minden az elejétől,most vagyok 19 éves,a családom kb utál...tesóim nem állnak velem szóba anyám hol normális hol nem..egyedül az unokatesom és a nénikém maradt nekem (nénikém unokatesom anyuja) és a párom...páromat imádom és ő is engem úgyszintén de megakarok halni és küzdök ellenne de nembirom sokáig :( ha meg is halnék,úgy döntenék akkor csak is egy társal

2012. júl. 26. 15:51

Most én is nagyon nagyon mélyen vagyok. nem tudom mit csináljak. Már rengeteg mindent kipróbáltam!

azóta hogy vagy?

2012. jún. 28. 21:06
Voltam. Próbáltam is.
222. HnéViktória (válaszként erre: 221. - Macska4)
2011. okt. 20. 10:40

Nagyon sajnálom,tényleg nehéz helyzet lehet,de mi nők nagyon erősek vagyunk!

Próbáld meg higgadtan átgondondolni a lehetőségeket,és utána megkeresni a megoldást.

Ha segít irj nekem privátban!Szívesen fogadom.

221. macska4
2011. okt. 20. 08:59
Mostanában nagyon szar a helyzet, teljesen magányos vagyok, holott van családom, férjem két lányom. Úgy érzem mindenki ellenem van és talán mindenkinek jobb lenne ha már nem lennék.A lányaim tinik nagyon nehéz velük, a férjem meg teljesen bekattant az utóbbi hónapok (évek alatt). Folyton azt hangoztatja, hogy elege van belőlünk, és gyűlöli a gyerekeit meg engem is. Van amikor meg tök jól elvagyunk, de ez már egyre ritkább. Nem ért meg senki, próbáltam beszélni a nagyobbik lányommal ő 19-éves, de végig sem hallgat csak egyfolytában azt vágja a fejemhez, hogy elege van és hányni tudna a családjától. Ez nagyon fáj!Nekem mindig is a családom volt a legfontosabb, de most úgy érzem kudarcot vallottam! A férjem is csak átnéz rajtam, és az utóbbi hónapok csak magányos sírással telnek, amikor már mindenki alszik. Úgy érzem két-három éve kezdődött minden, és azóta egyre csak rosszabb! Élhetnénk is boldogan mint egy normális család, mindenünk megvan, csak az egymás iránti szeretet veszett el. Most is bőgök, nem tudom mi lesz, de így nem akarom tovább. Lehet, hogy ezt senki sem olvassa el, de mégis jó elmondanom valakinek.
220. .Léna.
2011. szept. 14. 10:52
már nem is egyszer, de az öngyilkosság szánalmas, és nem vagyok ilyen önsajnáló...
219. HnéViktória (válaszként erre: 217. - Mesi_21)
2011. aug. 23. 10:41
A lényeget kihagytam,ha esetleg előbb csak beszélgetni szeretnél,azt javaslom,keresd fel a helyi családsegítő központot.Hidd el ott vannak megfelelő szakemberek,és néhány segítő beszélgetés csodákra képes.
218. HnéViktória (válaszként erre: 217. - Mesi_21)
2011. aug. 23. 10:31

Szia!Sajnos a depresszió és egyéb pszihés betegségek örökölhetők.És igen létezik olyan,hogy nem lehet segíteni rajta,mert az orvosok és a gyógyszerek ahhoz kevesek leginkább a betegnek kell akarni,hogy meggyógyuljon ,és normális életet éljen,továbblépjen a múlton.Röviden az én anyukám is ilyen,a mai napig pszihiátriáról ki be járkál,rengetegszer kisérelt meg öngyilkosságot,és rengeteg fájdalmat okozott,okoz nekem és a tesóimnak.Nem ő nevelt ha nem a papám,és a féltestvéreimet pedig 18 éves koromtól én,ő meg éli az életét.De a múlton soha nem szabad rágódni.

Amit most te érzel az egy betegség,valószinüleg depressziós vagy,Ezért mielőbb keresd fel a szakrendelést,ahol valószinű segítenek neked,hogy jobban legyél,de neked is akarnod kell.Az élet nagyon küzdelmes van akinek könnyebb viszont nekünk a neheze jutott,de feladni soha nem szabad,az élet ajándék-és még nagyon fiatal vagy elötted az élet java ...ami lehet gyönyörű is ha te is akarod.

217. mesi_21
2011. aug. 23. 00:20

Sziasztok!

Igen, voltam. Anyukám öngyilkos lett mikor 12 voltam, azóta is sok lelki fájdalmat okoztak nekem. Szerintetek okolható apukám a történtek miatt vagy tényleg létezik, hogy valaki annyira "beteg" hogy nem lehet rajta segíteni?! (18 évesen elköltöztem, mert azóta lett új pár, új gyerekek, nehéz kamasz korom volt...) 21 vagyok és életemben először most tapasztaltam meg igazán, hogy milyen az, mikor az ember agya tényleg átáll arra, hogy semminek semmi értelme, és elhagyja magát, már fizikális tüneteket is produkál. Vajon tényleg ilyen egyszerűen működik ez? Betegség??? (Vagy csak ezzel tusolja a környezet a lelki fájdalmat amit a másiknak okoz, amivel megbetegíti a lelkét, hogy rányomja/-ják a bélyeget, hogy vele van a gond...?!) Téma feldobva! Érdekel a reakciótok! (Ui.: Komolytalanok azok az emberek, akik boldog családban nevelkednek, mégsem találják a helyüket, azt gondolom, ha más helyében lennének, akkor el is vesznének talán, nem tudják értékelni azt az alapot, ami a jó minta előttük...persze nem lehet ítélkezni senki felett, de van akinek a legkisebb sérelem is gondot okoz, más meg kibír bármit.)

2011. aug. 16. 08:57

Sziasztok!

Gyermekkoromtól kezdve nagyon küzdelmes az életem ,még csak 30 vagyok,de már küzdöttem annyit mint egy 60 éves.Most is éppen újra kezdem az életem a 0-ról,mert a válság elvett mindenünket.De mindig a jót kell nézni mindenből,elesel megrázod magad és kész.Az életem folyamatos harc,egy csomószor nem láttam már a kiutat de öngyilkos SOHA nem akartam lenni,az élet ajándék!Tele tudnám írni az oldalt a gondjaimmal és a sorsommal ,de nem teszem,viszont a szomorkodás,és a rossz gondolatok helyett inkább éljetek,és keressétek meg a kiutat higyjétek el mindig van.És mielött bármi végzeteset tennétek,gondoljatok abba is bele,hogy akik szeretnek azoknak mekkora fájdalmat okoztok!!!!

2011. aug. 15. 22:42
nem... sokszor éreztem, hogy szarok a viszonyok, de akkora pofont nem kaptam, hogy erre jussak...
214. zalia
2011. aug. 10. 22:57
nem
2011. aug. 10. 22:53
Igen.
2011. aug. 8. 20:00
igen.
2011. aug. 8. 11:37
igen
210. PILSZ
2011. aug. 8. 11:26
A 06-80-505-002 ingyenes számon segítséget kaphatsz hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 18.00-20.30 között. Vezetékes telefonról és 30-as mobilról tudod hívni. Egy próbát megér, nem?
209. 470f6cae11 (válaszként erre: 206. - Eb11a53b33)
2011. júl. 21. 12:53
208. 470f6cae11 (válaszként erre: 206. - Eb11a53b33)
2011. júl. 21. 12:53

Küldd el a teliszámod priviben.Szeretnék Veled beszélni!!!

Bibe

2011. júl. 21. 11:20
En rendszeresen küzdök,hogy ne tegyem meg,nem külsö körülmenyek miatt,hanem mert a lelki gyötrelem megszünesere nem latok mas megoldast.Kedves Gabriel! Nem tudom mi törtent veled,ami miatt nem latsz mas kiutat,de hidd el sokan jartuk meg a poklok poklat,es meg itt vagyunk..gondold at,talan van valaki akinek nagy fajdalmat okoznal!Vagy valami amit szeretnel megtapasztalni, de meg nem elhetted at!Egy ember,egy kutya,egy virag amit sajnalsz itthagyni..Talan meg nem kellene feladni. talan egyszer minden jora fordul:)
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook