Voltál már annyira depressziós, hogy öngyilkos akartál lenni? (beszélgetés)
Kösz a kérdést. Én normális vagyok.
Én nagyon összetett egyéniség vagyok. ;)
Én segítenék, de ha ő csak a sátán meg isten harcáig jut el, mit tehetnék, drágaság? Ennél többet ne várj....aki meg ellenségeskedett, az ő...
Normálisak vagytok?
Depresszió, öngyilkossági hajlam és egymást basztatjátok?
Nem inkább segiteni, megérteni kellene a másikat, bármi is a felfogása, nézete?
Akkor ezek szerint te sem vagy okos emberke, mivel ellent mondtál saját magadnak most de eszméletlenül feltűnően.... :D Te már rég befejezted? Valahogy nem látszik.... :D Én legalább nem mondok ellent magamnak, mint te, drága! :D De jó, legyél te a hívők mintapéldánya, sosem ismernéd be azt ami nyilvánvaló... ;) No problem. :D
Gyönyörű szép karácsonyt neked! ;)
Hűha...igazi szent és hívő emberrel beszélgetek! :P Nagyszerű! :))))) Ez abból jön le, elmondasz mindennek, meg hogy embereket irtanál, meg ráfogod a "fajtámra" a dolgokat..... :DDD Hm....túlteng benned a szeretet.... :DDDD Hihetetlen....Jézus útja csodálatos lehet, ha tele van gyűlölettel és a "fajtád" ezt követi.... :PPP :DDDD
Kislány! Neked meg az anyukádnak kéne lekeverni egy hatalmas pofont hogy észhez térjél! :) Mert ugye tudod hogy nem normális amit itt produkálsz? :))) Főleg ha az életben is ilyen vagy....huhú....na ekkor nem csodálkozom ha depis vagy....mert nyilván mindenki elfordul tőled akinek van esze.....és nyilván fájhat....de aki ilyen, az megérdemli! ;)
Tudsz normálisan, értelmes emberi lényként kommunikálni? Vagy még csak ne is reménykedjek? :))
Mégis szóba álltál velem... :D Micsoda ellentmondások... ;)
Te tényleg depis vagy... :D Szegény kicsilány....vigyázz a hátad mögött ott a sátán!! :D
Hozzád képest én nagy ember vagyok. ;) Mivel TUDOK gondolkodni! ;) Nem úgy mint egyesek... ;D
Nem vagyok nyomorék, én nem rettegek a sátántól, mint te. :DDDD
Pfu... :D
Kislány vagy te még hozzám! ;D Majd ha felnősz agyilag is, akkor majd dumálunk! ;D Addig ne próbáld meg értelmezni azt amit írtam, mert úgysem sikerül! ;)
Na csövi! :)
És ezt ezekből állapítottad meg???? =)))) Húúú, de nagyon ügyike vagy! ;D
Egyébként nem értem az ilyen embereket mint te....dobálóztok ilyenekkel hogy "nem szorult beléd emberség"....drága, te azt se tudod ki vagyok. :D
Te tudod....de ne csodálkozz, ha jönnek hasonlóak mint én....és azért csak hasonlóak, mert én nem úgy gondolkozok, mint egy full szkeptikus....
És most nem tudom honnan következtettél arra, hogy én nem hiszem el hogy az isteneitek, démonaitok léteznek? Hm....nem írtam olyat hogy nem hiszem el, én csak azt írtam hogy olyanba kevered bele őket, amibe nem kéne.....de nagyon nem.
Kislány! :) Fogalmad sincs hogy én mit "hiszek", vagy inkább mit tudok. :P És el sem mondom, mert senkinek nincs köze hozzá, hogy erről a részről mennyire tájékozott vagyok.
De a depibe belekeverni az Istent meg a Sátánt....idézlek téged: "eléggé buta ember lehetsz"..... Tudod ha valaki fanatikus hívő, akkor mindent rosszat a Sátánra fog...és minden jót az Istenre....csak egy gond van....van az ember, aki küzd önmagáért, és aki elhagyja önmagát.....de nem az Isten meg a Sátán miatt történnek ezek. Ezt kellene felfogni...gondolkodni kéne megtanulni, és nem megvakulni a hittől, hogy birka módjára egy irányba menj....
:DDDDDDD Persze...a sátán pályázik rád, és engem küldött hogy elvigyem a lelkedet neki, mert nagy haverok vagyunk.... :DDDDD
Miért nem lehetne ilyen dolgokból kihagyni ezeket???? Miért kell mindent ráfogni valamilyen lényre, csak mert szarul vagyunk...bazz....ilyen az élet!! Ennyi!! Nem kell hozzá Sátán! Csak te magad!
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Egy kedves szó a depresszió ellen
- Nem bírok a lányommal: Züllés, hazugság, lopás, alkohol, altató, öngyilkosság
- Mért NE, NE, NE legyünk öngyilkosok?!
- Volt már valaki annyira kiborulva, hogy öngyilkos akart lenni? Segítsetek, mert nagyon mélyen vagyok!