Vicces topik (beszélgetés)
Két férfi beszélget:
- Kénytelen leszek kivándorolni ebből az országból!
- Miért?
- Korábban tiltották a homoszexualitást. Most megtűrik. Én nem várom meg, amíg kötelező lesz!
Ket szoszi beszelget:
Te, ajallanal nekem egy konyvet, amin sirtal?
- Matematikai Peldak Gyujtemenye.
Egy otlet a nem Vigen-eknek.
A rantott levest is ugy kell bepanirozni, mint a rentott hust, csak a levest ki kell cserelni husszeletre.
Mond komam most akkor elszavaljam a szuletesnapi koszontomet, vagy elenekeljem?
Aszondom, jobban jartok, ha elszavalom...
Atyam, megcsaltam a ferjemet!
-Ahanyszor megcsaltad, annyiszor otszor jard korul a templomot!
Atyam biciklivel lehet, mert lehet, hogy elszedulok!?
Ket szekely talalkozik:
Komam, te jol meg gyarapodtal! Osztan hany kilo lottel?
-Hat ha behuzom a hasamat, akkor 115 kilot latok a merlegen.
Es ha nem huzod be a hasadat?
-akkor nem latom.
Csak az a baj az ember eleteben, a legjobb dolgoktol, vagy kover leszel,
vagy reszeg,
vagy terhes...
A faluba bevezetik a villanyt. Hogy jobban menjen a munka, versenyt hirdetnek az oszlopállító brigádok között.
Este a számláláskor:
- Első brigád, mennyi?
- 9
- Szép munka!
- Második, mennyi?
- 12
- Ez egész szép teljesítmény!
- Rendőrök, mennyit ástatok le?
- Kettőt!
- Az nagyon kevés, a többiek 9-et és 12-őt.
- De azok mind kilátszanak! 😮
A feleseg nez ki az ablakon es latja, hogy a szomszed ferje bucsuzoul, munkaba indulva, megcsokolja a feleseget, mielott elindul.
Az en felesegem ezt latja, es odaszol nekem hogy a szomszed asszonyt megpuszilja a ferje es az o ferje miert nem tudja ugyan azt csinalni?
Mire a ferj azt mondja, hogy en miert csinalnam azt, en nem vagyok olyan jo viszonyban a szomszed felesegevel!
Egy scottys reporter beszelgetett egy angol lannyal.
A riporter, megkerdezte tole melyik varosbol valo?
Cambridge volt a valasz.
Odajartal egyetemre?
Nem, nem jartam, valaszolta a riport alany, miert kerdezed, kerdezett vissza a csinos alany, talan nem tetszenek az angol lanyok?
A riporter valaszolta; Oh dehogy nem! Nagyon szeretem az ismetelni, amit az oseitek csinaltak az en oseimmel!
Dragam, mit szeretnel a szuletesnapodra? kerdi a ferj.
Egy elvalast!
Oh, nem akartam annyit kolteni!
Mórickáékhoz tanfelügyelők érkeznek oroszórára, és beülnek a leghátsó padba, Móricka mögé. A tanár néni felír egy mondatot oroszul a táblára:
- Na, gyerekek, ki tudja lefordítani?
Néma csend, az osztály meg van illetődve, egyedül Móricka jelentkezik. A tanár néni gondolkozik: Móricka világéletében csont hülye volt az oroszhoz, de talán most, most megmenti az órát! Felszólítja:
- Na, mit jelent a mondat?
- Azt, hogy "Figyeld milyen jó segge van a tanárnőnek!"
A tanárnő elvörösödik, dühösen rákiabál:
- Nem elég, hogy buta vagy, még szemtelen is! Azonnal ülj le!
Móricka leül, de közben hátraszól a tanfelügyelőknek:
- Minek súgnak nekem, ha maguk sem tudnak oroszul?!
Egy jo hazassagban ki van egyensulyozva mindig minden!
Egyszer a ferjnek nincs igaza, maskor az asszonynak van igaza!
Egy fiatal hazaspar a faluszelen lakott, es egy este egy 18 eves koruli lany kopogtatott be hozzajuk, hogy megengednek e neki hogy az ejszaka ott aludjon nalluk?
A hazaspar befogadta a lanyt, de masnap a leany megkerdezte, hogy megfurodhotne e?
A feleseg azt mondta, hogy persze, de a kad az kint van a hatso udvaron! Majd a ferje elmegy szombaton a haverjaival focizni, es akkor meg furdik!
Hat jott a szombat a ferj elment focizni, a lany levetkozott es megfurdott.
A feleseg eszrevette, hogy a lanynak ott lent nincsen szorzete. Megkerdezte tole, talan leborotvalta?
Azt mondta a lany neki sosem nolt ott lent semmi sem.
Ezt a feleseg elmondta a ferjenek, aki nem akarta elhinni neki!
A feleseg azt mondta, akkor jovo szombaton maradj itthon es a haz egyik hatso ajtajat kicsit nyitva hagyom, es magad is meglathatod.
Ugy is lett a szombat eljott a furdes is megvolt, csak a vegen a feleseg azt kerdezte, a lanytol, tenyleg nem volt ott soha semmi haj?
Azt mondta a lany tenyleg, es megkerdezte a feleseget, hogy neked van ott valami? Erre a feleseg lehuzta az also ruhajat es megmutatta neki az o szorzetet ott lent! A lany es a feleseg feloltozott es az ajton bementek.
A masik ajto mogul elojott a ferje, es megkerdezte, hogy a tiedet miert mutattad meg ?
Azt mondta a feleseg, miert te mar ugy is lattad, nem volt ott semmi ujdonsag!
A ferj azt mondta, hat nekem nem is csak a masik 23nak a focicsapat mindketcsapatanak meg eddig a napig nem lattak es azoknak uj volt!!!
- Jó napot szomszéd! Isteni volt az eper, amit tegnap küldött kóstolónak. Maga is trágyázza?
- Hát... én inkább cukrozom, de ízlések és pofonok...
Egy szep, es formas holgy ul le a szamozott ulesere a repulogep ulesere.
Nem sokkal utanna egy jokepu fiatalember ult le melleje. A jet elerte az utazasra eloirt magassagot, es mar kiertek a tenger fole, es egyszer csak a gepben megszolal a pilota a hangszoron: Holgyeim, es Uraim, egy nagy levego viharba ertunk, es magasabb, vagy alacsonyabb legretegbe kell emelkednunk, vagy zuhannunk, es az eredmenye esetleg veszelyeztetni fogja a tulelesi eselyeinket!
Errea fiatal ember, megszolitja a mellette ulo szep not, hogy bocssanat holgyem, en 21 eves vagyok, de meg nem csokoloztam novel, es mielott meghalunk csokolozna e velem?
A no azt gondolja, ugyis meghalunk, hat csokoloznak, azutan megint megszolal a fiatal ember, hogy o meg soha sem simogatott es megszorintgatott noi melleket, es mielott meghalnak megengedne e neki, hogy jatszadozhatna a cicijeivel?
Hat a no azt gondolta, hat miert ne, mert ugyis meghalunk!
Miutan az is meg tortent, a fiatal ember azt mondta, mielott meghalnak, nem e hajlando lenne vele szeremeskedni, hogy ne szuzen haljon meg?
De mire valaszkapot volna ra, a repulo elerkezett egy nyugalmas legteruletre, es minden stabilizalodott igy megnyugodott a gep ingasa. Megerkeztek a vegceluk repterere es leszalltak, mindenki hagyta el a repulot. Amikor a fiatalember a kiszallasnal a pilota fulke melle ert, beszolt a fulkebe: Koszonom Vili bacsi, csak lekozelebb hamarebb kezdjuk el, mert pont a vegcelnal maradt abba!
Egy faradt utazo mar eleg keson erkezett a szalodaba, de nagyon faradt volt.
Szobat kert, de nincse volt a valasz a felfogadotol!
Erre azt mondta a faradt utazo, akarmilyen szoba megteszicsak legyen amire lefekudhet!
Azt a valszt kapta, hogy ugyan van egy szoba, de abba mar van egy ember, de az borzasztoan horkol, ugy, hogy meg a masik szobakban levok is panaszkodnak!
Azt mondta az utazo, oneki az is megfelel, csak agy legyen benne!
fel is ment aludni, es masnap reggel lejott az emeletrol, jol kialudva@
Erre megkerdeztek tole, hogy csinalta azt?
Mire azt valaszota, hhogy odament a mar agyban levo horkoloshoz, es atolelte, es arcon csokolta! Jo ejszkat szep fiu!!!
Egesz ejszaka fent ult az agyban a horkolos!
Megy a hadihajó az óceánon, amikor a kapitány fényt lát a távolban. A rádióhoz lép, majd a kapcsolat felvétele után utasítást ad:
- Itt a USS Missouri, Önök felé haladunk, térjen ki jobbra 5 fokot!
- Nem, Önök térjenek ki jobbra 15 fokot!
- Ha jót akar, azonnal térjen ki, én a USS Missouri kapitánya vagyok!
- Én meg a világítorony őre! 😮
A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam.
Angliában egy utazó bekopog a "GYÖRGY és SÁRKÁNY" nevű fogadóba. Egy mogorva nő nyit ajtót:
- Kaphatnék egy kis élelmet és szállást?
- Nem! - mondja a nő és bevágja az ajtót.
Az utazó nem adja fel és újra bekopog. Megint a nő nyit ajtót, egyből mondja neki az utazó:
- Nem beszélhetnék inkább Györggyel?
Valamikor reges regen, tul az operencian, volt egy kiraly lany, akinek nagyon szepen kitoltott bluzai voltak. Az egyik vitez, azon fundalodott, hogy hogy tudna azokat, amivel a bluzait kitoltotte, megsimogatni es megcsokolnia!
A kiraly tanacsadojat meghivta egy nagy vacsorara, es elmondta neki mit szeretne tenni.
A kiraly tanacsadoja, azt mondta, hogy az egy nagyon veszelyes kivansag, mert azert mind a kettojuk az eletuket veszthetik!
De azt mondta, hogy ezer arany tallerert megteszi! Szoljon, ha meglesz nek a tallerjai!
Hat ugy egy honapmulva szolt is, hogy megvannak a tallerok!
Hat a kiraly tanacsadoja, besurrant a kiralylany budoarjaba, es a bluza elejere, belulrol viszketo port hintett. Hat a kiralylany panaszkodott, es az udvarban kihirdettek hogy aki megtudja gyogyitani a kiraly lanyat az jutalmat kap! Hat a vitez jott es azt mondta az o nyalaban benne van a gyogyito gyogyszer! A kiraly tanacsadoja adott neki es a vitez a szajaba vette az ellenszert, es addig csokolgatta a kiralyno testreszeit, mig teljesen elmult a viszketes!
Hat a tanacsado kerte a fizetseget! es a viteznek nem volt egy tallerja sem!!!
Hat a kiraly tanacsadoja nagyon merges lett a vitezre, hogy be csapta!
Erre a kiraly gatyaja elejet, belulrol jol megszorta a viszketo porral! A kiraly azonnal hivatta a vitezt...
Juliskát magára hagyja a mézeskalács házikóban a boszorkány, mert dolga akad az erdőben. Váratlanul betoppan Jancsi, s persze rögtön elkezdi az etyepetyét Juliskával.
Este hazajön a boszorkány, látja a rendetlen ágyat, és megkérdi:
- Mi történt itt, Juliska?
- Itt volt délután a Jancsi.
- És legalább megkínáltad?
- Persze hogy meg...
- Kétszersülttel?
- Nem. Háromszor...
- Hé kocsmáros, mennyibe kerül a sör?
- A pohár 220, a korsó 330.
- Aha, értem. És a sör?
Ovodas kislany :Anya lattam Pisike futyijet az oviban! Jatszhatok vele?
Anya: hat kislanyom, majd ha megnols es jo kislany leszel akkor ha Pitike is ugy akarja jatszhatsz vele,! De ha rozskislany fogsz lenni, itt Apa kozbevagott: akko nem csak Pistikeevel, hanem vagy masik tucattal is jatszhatsz!
Az egyik piackutato felmeresen megkerdeztek a ferjet:
Ket valasztasi lehetosege van uram!
Melyiket valasztna, a feleseget, vagy egy ot talalatos Lotto nyeremenyt, es mire koltene azt a sok penzt?
Egy forró nyári napon az asszony a kertben füvet nyír, a férje pedig kijön a házból és megkérdezi:
- Drágám, mi lesz vacsorára?
A nő felcsattan:
- Nem hiszem el, hogy miközben itt dolgozom, még a vacsorát is tőlem várod! Képzeld azt, hogy ma házon kívül vagyok! Készítsd el az ételt magad!
A férj megsüt egy szelet húst, egy nagy adag krumplit, hozzá salátát készít, aztán egyedül leül falatozni.
Az asszony hulla fáradtan jön be a kertből:
- Hol az én vacsorám?
- Azt mondtad, hogy ma házon kívül vagy!
Egy nő elmegy a patikushoz.
-Erős mérget kérek, megmérgezem a férjemet.
-Nem adhatok, hogy gondolja?
-Erre a nő elővesz egy képet, amin a férje a patikus feleségével látható.
-Elnézést, nem tudtam, hogy van receptje.
Egy no es egy ferfi csongetett be hozzank a mi nap, gyujtottek a megyei arvahaz javara.
Hat oda adtam a leg kissebb szomszed gyereket, aki atjott jatszani az enyemekkel...
---de nem akartak elvinni...
Tűz volt a kórházban. Miután eloltották a tüzet, a tűzoltók főnöke jelenti a főorvosnak.
- A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk három áldozatot.
Mesterséges légzést alkalmazva kettőt sikerült visszahozni az életbe, a harmadik sajnos nem járt sikerrel.
A főorvos elájul - amikor magához tér, mondja a tűzoltónak:
- Tudja maga azt, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház?
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!