Vicces topik (beszélgetés)
Egy ferfi uszott a tengerbe, es eszrre sem vette a tenger jelenseget es az bevitte az oceanba a parttol mar messzire! Ugyan is a tenger hullamait a szel fujja es a hullamok tenger partja fel ejonnek a partfele, dde az energia, amely sebesseggel a hullamok teteje jon a part fele, ugyan az a tengerviz az aljan sodrodik vissza a tengerbe! Ezt hivjak az alulrol visszahuzodasnak!
Az elobb tengerbe belehuzott uszo mar az utolso erejet felhasznalva, vegre vissza vergodott a partra, a vizben a furdoruhajat elvesztette es csak a strand sapkaja maradt a fejen!
Vegre a partra kiuszott es kimaszott negykezlab a homokra es elszunditott! De hogy szegyenbe ne maradjon, letakarta magat a sapkajaval ahol kellett!
Kesobb felebredt, es ep egy no ment el mellette a parton, mikor azt mondta neki a no: ha maga egy gentleman lenne, megemelhetne a kalapjat!
Mire a ferfi azt mondta, ha maga egy sexi no lenne, az megemelkedne magatol!
Feleseg hivta a ferjet a telefonon:
Meg a korhazba vagyok de mar hazamehetek!
Hozzal mar be nekem valami ruhat meg kenyelmes fehernemuket is!
-Honnan tudjam en, hogy melyik fehernemud a kenyelmes?
Hat ha kiveszed a fiokbol, kepzeld el rajtam, es ha mosolyogsz akkor tedd vissza es keress egy masikat, amelynel mar nem tudsz mosolyogni!
-Mi van a férjeddel ? Mostanában olyan zaklatottnak látszik.
-Pecázni jár.
-Hiszen az igen megnyugtató!
-Igen, annak, akinek van engedélye !
Kimentem az erkelyre es enekeltem!
A szomszedok megdobaltak hagymaval, paprikaval, paradicsomokkal!
Meglett a vacsoram! Lecsot foztem!
Aron batyam, Maga megcsalta e a feleseget idegen nokkel?
Soha sem! Mindegyik idevalok voltak!
Kiscsacsi:
-Apa, nekem mikor lesz feleségem?
. Majd ha nagy szamár leszel fiam !
Egy ferfi bemegy egy bar-ba egy majommal a vallan.
A ferdi ker egy sort, a mjom meg odament a biliard asztalhoz es megette es lenyelte az egyik golyot! ferfi fizet a soreert, es kifizeti a biliard golyot is es elmegy. Ugy harom hetmulva, visszajon a ferfi is majommal, es a ferfi ujra sort ker, a majom meg szaladgal es talalt egy foldi mogyorot, belenyomja a fenekebe, es utanna kiveszi es megeszi.
A bartender azt mondja micsoda hulye szokasai vannak a majmodnak, eloszor a fenekebe tette a mogyorot es utanna meg megette!
Erre a ferfi zt mondta: miutan a multkor megette a biliard golyot, de nagyon nehezen jott ki hatulrol belole, Azota mindent kiprobal, mielott megenne!!!
-Drágám, a szép vagy az okos nőket szereted?
-Egyiket se, én Téged szeretlek.
😂
Ha egy ferfinak nincsen igaza, es hallgat, akkor bolcs.
Ha igaza van es ha igaza van es akkor is hallgat, akkor nos.
A viccek mellett, egy kicsit gondolkodjuk is el.
Egy tarsadalom szebbe fog lenni, amikor az idosebb emberek szep kisfakat ultetnek, amelyekrol mar tudjak, hogy annak az arnyekaban, mar sosem fognak tudni ulni...
Apuci, Te hany centis vagy?
180.
Akkor a szomszed bacsi 185!
Az honnan veszed?
Mert tegnap, amiko te dolgozni voltal, a szomszed bacsi es anyu bementek a nagy haloszobatokba es anyuci azt mondta a szomszed bacsinak, hogy o nagyobb, vagy ot centivel, mint te!
Apa! -mondta az erettsegiett fia, : legkozelebb legalabb huzzatok be a haloszobatok ablakan a fuggonyt, meg este is! A szomszedok az utca tuloldalarol lattak titeket szerelmeskedni anyuval!
Az nem igaz fiam! En tegnap Kecskemeten voltam, mar harom napja, csak most ertem haza!
Ma egy kicsit becsicsentettem, es azt mondtam a feleegemnek:
Megfoglak csokolni ket helyen!
De te valaszd ki hogy hol?!!
Erre azt mondta a felesegem:
Az egyik hely ahol csokoljal meg az London!
A masik hely az legyen a Vatikan!
Most vegeztem a doktornal, azt mondta, felirta ezt a pirulat, es az eletem vegeig be kell vennem egyet minden reggel!
De most neztem meg ezt a muanyag tegelyt, csak het pirula van benne!!!
Ez a doki valamit elfelejtett nekem megmondani?!
A szomszed hazban el egy 90 eves ember, egyedul, es Alzheimer kor betegsegben. Mostanaban, minden nap reggel hetkor atjon es kopogtat az ajtomon, hogy lattam e a feleseget ma?
Mar hathonapja ezt csinalja! pedig a felesege mar a masvilagon van egy evtizede.
Arra gondoltam, hogy nem valaszolok a kopogtatasaira, vagy eladom a hazat es elkoltozok!
De akkor eszembe jut, hogy minden reggel amikor a kopogtatas utan, ujra es ujra, elmondom neki, hogy a felesege meghalt, mar tiz eve! Azt a boldog mosolyt nem lathatnam az arcan!
Igy ugy hataroztam, hogy reszt veszek az oromeben!
– Képzeld, a férjem összeszedte az összes pénzünket és elhagyott!
– Szerencsés vagy, az én férjem már többször is megtette ugyanezt csak épp nem hagyott el.
Gazsi vágtat le bicajjal a hegyről
Elé ugrik egy rendőr:
– Állj meg, Gazsi!
Nincsen lámpád!
– Ugorj, rendőr!
Fékem sincsen.
Öreg bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron
Megállítja a rendőr, és így szól
-Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell !
Mire az öreg
– Már kipróbáltam, akkor se ég!
Apuci hazajott az egyhetes uzleti utjarol, es a kislanya, Evike, azt mondta neki, hogy apuci a ti haloszobadban egerek vannak!
- Egerek? Ezt mibol gondolod?
Abbol, hogy, tudod, hogy anyu mennyire fel az egerektol, es az egyik este a heten anyuci athivta a szomszed bacsit es a haloszobaban zorogtek, kergettek az egereket!
Egyszer csak az anyuci nagyot sikoltott, es az kabalta :
Te hulye vagy! A masik lyukba ment! Te nem vagy normalis!!
Latod apuci, nem fogtak meg az egeret! Utanna egy oraval kesobb a szomszed bacsi is hazament...
Jancsika, kint volt a jatszoteren amikor latta apunak az autojat elmenni a jatszoter mellett! Jancsika utanna szaladt es kovette, de az auto gyorsabban ment, de letertek az eroben az utrol es apu es a Bozsi nagynenja, egy pokrocot teritettek a fure es apu kigombolta Bozsneninek a bluzzat, Bozsineni meg apu nadragjat, majd Boszineni lefekudt a pokrocra... Jancsika ezt latta, es hazaszaladt, elondani Anyunak!
Anyu meghallgatta amit eddig elmondott jancsika, de megallitotta, hogy varjon, majd estere ugy is unneplik Apu nevnapjat es az osszegyult nagy csalad, a nagymamaek meg apu testverei es anyu testverei is itt lesznek, majd akkor mondja el az egeszet!
A nevnapi vacsoran a osszes resztvevok elott Anyu elmondatta Jancsikaval a tortenetet, es amikor Jancsika odaert a tortentek elmondasaban, hogy Bozsi neni a pokrocra hanyatt fekudt, Jancsika ugy folytatta, hogy ugyan azt csinaltak, mint Anyu a szomszen Jozsi bacsival a haloszobaban, amikor Apu katona volt!!!
A feleseg megkerdi a ferjet: Dragam teaz okos, vagy a szep noket szereted?
Ferj: Egyiket sem! En Teged szeretlek...
A feleseg mergelodik! A ferje azt mondja, hogy tulorazni kell neki, es keson jon haza mar megint! Elhatarozza, hogy megijeszti! Irt egy papirra:
Elegem volt, hogy mindig keson josz haza!
Elhagylak! Bebujt a haloszobai duplaagyuk ala!
A ferj hazaert es bement a haloszokajukba, meglatta a irast, elovette a mobiljat, es telefonalni kezdett! :
Vegra elment a felesegem mar vegre egymase lehetunk! vedd fel azt a szep piros tedydet, amiben olyan szexi vagy, mindjart megye at hozzad!!!
De odairt a felesege levele ala egy rovid irast! A feleseg merges volt, kimaszott az agyala, es meg nezte mi volt irva az o irasa ala: Elfogyott a tej a hutobol, elmegyek hozok ket literrel! Mindjart jovok vissza!!!
A labod kilatszott az agyalol!!!
Ebben a hatalmas nagy varosban , a mi tortenelem tanarunk nyerte meg mar tobb eve az elso tanari dijat!
Amikor a tanfelugyelo jott az iskolaba, es az o oraira ment be, a gyekekenek, mindegyiknek fent volt a keze, amikor kerdezett toluk valamit!
A baratja kerdezte, hogy tudja ezt megcsinalni az osztalyaival?
Korulnezett a dijnyertes tanar es azt mondta halkan, titokban, Megegyeztem a gyerekekkel, ha latogato jon az osztalyba, es en kerdest teszek fel, (ezert a mindennapi feleleteknel, mindenkinek egy jeggyel jobbat adok, mint amelyet erdemel!) akkor mindenki tegye fel a kezet! Aki nem tudja a feleletet, az a ball kezet, es aki tudja, az a jobbkezet! Igy en tudtam, hogy kiket lehetett felszolitani a feleletekre!!!
Egyszeru, csak mindent meg kell szervezni. A gyerekek is jol jartak, es en is!
A multheten , egyik este megallitott kocsban ket rendor. Papirokat kertek, forgalmi engedely es a szokasosakat. Miutan a papirok rendben voltak, azt kerdezte, hogy alkoholt fogyasztottam e?
-mondtam, NEM! dE azt gondoltam azt inkabb szaporitanam, mint fogyasztanam! De nem mondhattam a hatosagot kepviselo emberenek!
Akkor mondta, hogy mondjam az ABC- visszafele!
Hat mondta: ABC visszafele!
Kisse furan nezett ram, de nem tett semmit sem, mert azt csinaltam amit mondott!
Nem tudom vegul is mit akart, mert ha akarta volna, mondhattam volna neki C B A-t is... -De nem firtatta...
Szokek a tuz folotti BOGRACS-nal:
Tettel bele csiposet?
-Igen, vagy tiz darazs, meg vagy negyven szunyog is van mar benne...
Ma reggel bementem a fonokomhoz az irodajaba, es mondtam neki, mert kell nekem egy hosszabb szabadsag!
A fonok megkerdezte, miert?
Mondtam a felesegem hirtelen meghalt az este.
Azt mondta a fonokom, sajnalom! Es menj szabadsagra! Ugy megis mikor jossz vissza?
Hat ugy gondolom, ugy 25 ev mulva, ha megkapom a jo viselkedesert az amnesztiat.
S-Modell
Férj: - Neked semmi nem áll jól, mikor felöltözöl.
Feleség: - Neked sem, amikor levetkőzöl.
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!