Vicces topik (beszélgetés)
A rendőr megállítja az autóst:
- Túllépte az 50-et, ezért megbüntetem!
- Nocsak, nocsak már az életkorért is büntetnek...
🤣🤣
Azt mondta a menyasszonyom, hogy a sulyomhoz kepest, egy kicsit magasabbra is nolhettem volna!
Hat milyen magasra, kerdem en, mert meter hetven vagyok!
Hat ugy ket es felmeteresre!
New York-ban egy elegáns nő bemegy egy bankba, és közli, hogy külföldi utazáshoz szeretne 5000 dollár gyorshitelt felvenni. A bankban beleegyeznek, azzal a feltétellel, hogy felajánl valamit fedezetként.
- Itt áll a Rolls-Royce-om az épület előtt, megfelel? - mutatja a nő.
A bank vezetője nagyon elégedett. Amikor a nő távozik, kinevetik, hogy milyen buta, amiért ekkora értéket hagyott fedezetként, ilyen kis kölcsönért.
Két hét múlva az asszony visszatér a bankba, hogy visszafizesse a kölcsönt és a 19 dolláros kamatot. Az igazagató így szól:
- Hölgyem, utnanéztünk az Ön számlájának, és kiderült, hogy igen nagy vagyonnal rendelkezik. Árulja már el, hogy miért volt szüksége mégis a gyorshitelre?
- Nos, mit gondol, hol máshol hagyhattam volna New York Cityben két hétre az autómat ilyen olcsón, úgy, hogy még vigyáznak is rá? 😮🤣
Ha hitelt veszel fel egy bankból, fizetheted a törlesztőt 30 évig, ha viszont kirabolod 10 év múlva szabadulsz.
További pénzügyi tanácsokért kövesd az oldalam!
A szőke nőt megállítja a rendőr
– Maga ivott?
– Nem, én Ivett vagyok.
Világ életemben mesés anyagi körülmények között éltem.
Hol volt, hol nem volt pénzem!
– Mi a sebész kedvenc étele?
– ???
– Sebesült
Miert van az, hogy szeks utan a ferfiak 80%-a nem tudnak elaludni?
(mert meg haza kell vezetniok!)
Eybudapesti ertekes kepgyujtonek gyanuja van, hogy e felesege megcsalja. Ezert azutan detektivet fogad, hogy a feleseget nyomon kovessek egy hatig, allandoan.
Egy hetmulva a muveszet gyujto, varta a detektiv jelenteset a felesegerol!
A detektiv azt mondta, hogy a feleseg ket ertekes kepet vett ot ezer Euroert, ami a kozeljovoben majd egy vagy ket millio Eurot fog erni!
Erre a gyujto azt mondta, mennyire okos uzletasszony lett a felesegebol, es hogy milyen szerencses, hogy ilyen felesege van!
Megkerdezte a kepek mit abrazolnak, a detektivtol?
Mire azt valaszt kapta: hogy uram, ont es a titkarnojet, egy nagyon kompromitalo pozicioban!
Mi a kulonbseg, egy no aki most megy keresztul a PMS-en, es egy no a menopause?
A no a PMS -e vel, megol teged ha okot adsz ra neki!
A a no amikor eleri a menopause-t, akkor ra kenyszeriti a ferjet, hogy salyat magat megolje!
A feleseg a kocsibol hivta telephonon a ferjet:
Dragam! Felhevult a kocsi motorja!
Mond mit csinaljak?
Ferj: mond neki, hogy faj a fejed most!
Mi kovetkezik a hatvan kilenc utan?
Nem! Nem hetven, hanem szajviz!
Halló, ügyfélszolgálat?
A hirdetésükben az áll, hogy "Évi 20 %-ot spórolhat meg".
Én az Évi nővére vagyok, nekem is jár a kedvezmény?
- Halló, itt Taskent, itt Taskent!
- Ittas az istennyila, elvitted a pincekulcsot!
– Miért betegedett le a kispárna?
– ???
– Mert huzatot kapott.
Két cigány megy egy lóval az országúton. Megállítja őket egy rendőr:
- Hol szereztétek ezt a lovat?
- Sakkon nyertük.
- Na persze... szerintem loptátok!
- Dehogyis! Gazsi ütötte a parasztot, én meg léptem a lóval...
Két barátnő beszélget:
- Képzeld, tegnap beragadtam a liftbe és kétórat vártam, mire kiszabadítottak!
- Az semmi, én 5 órát álltam múltkor a meghibásodott mozgólépcsőn, mire újra elindult! - reagált a szőke.
Az iskolaban ujabb, kevebe hasznalt szavakkal ismertetik a tanulokat. A tanitoneni uj szava az ugygondolom.
Ezzel a szoval kell mondatokat krealni a gyerekeknek.
Az elso gyerek feltette a kezet: apapa a Volkswagent hozta ki a garazsbol ma reggel, Ugygondolom a BMWnem indult.
Mire Moricka feltette a kezet, es azt mondta. Nagyapa felvette az ujsagot, es elindult ki a bokrosba, ugy gondolom WC-zni mehetett, mert olvasni azt nem tud.
Egy szoke no, helikopter pilota leckeket vett.
Mar eleg szepen haladt a theorival. Elmeletben, mar kesz volt a gyakorlati foglalkozasra!
Eddig meg minden a legnagyobb rendben ment, es a gyakorlati resz oktatoja, eljutott abba a hiedelemben, hogy mar egyedul is felmehet a szoszi!
Hat fel is ment, de az oktatoja, azt mondta neki, hogy minden 250 meter magassag elerese utan radion ker tole jelentest, mit akart tenni a kovetkezo lepesben!
Hat mar egy kilometer magassagba ert es egyszercsak a helikopter kezdett zuhanni!
Roncs lett belole a foldon, de a szoszi epen lepet ki a roncsbol!
A gyakorlati oktatoja, megkerdezte tole, mitortent?
Azt mondta a szoszi, amikor felertem abba a magassagba, egyszerre csak elkezdtem fazni, es mindjat tudtam, hogy ott mar hidegebb van, es kikapcsoltam a folottem levo nagy ventilatort!
Az igazi férfi az, aki a harmadik feleségénél
is megtartja az első szeretőjét.
Az alkoholistáknak nincs tegnapja,
Nincs holnapja,
És nincs MÁJA
Gyógyszertárban :
-Óvszer van?
-Igen, van.
- Bezzeg 9 hónappal ezelőtt nem volt ! Na, mindegy... kérek egy csomag pelenkát.
A Vakond szervezkedik:
-szerintem indítsunk egy földalatti mozgalmat...
Mit jelent az hogy Paff, a bűvös sárkány?
Az anyósom elesett biciklivel.
Favicc:
Reccs 🤣
További ajánlott fórumok:
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!