Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata? (beszélgetés)
Szia!
Igen elszomorító,de ahány korház annyi szokás ezek szerint.,,,:-(
Szia !
Én is Szabó Kingához járok....és maximálisan meg vagyok elégedve vele:) és valószínű én is így leszek mint te, szülés az épp ügyeletes orvosnál...én 32 hetes vagyok.gratula a kisbabádhoz :)
Bagarust nem lehet megfogadni!
Az Oroszt és Kállayt lehetett eddig, de ők januártól elmentek a veszprémi kórházból.
Választható még a Tallai, Szabadka meg talán a Gáspár.
Szia!
A Bagarust nem lehet szüléshez megfogadni?Ezek szerint szerencse kell hozzá,hogy Ő legyen az ügyeletes:-))
Üdv.:Brigi
Sziasztok!
Judutka ráismertem a leírásodból a doktorúrra :)
Gatto: sógornőmnek nehéz szülése volt. kb. 22 órát vajúdott, mire meg akarták vákuumozni (Lövei), de az akkor belépő Bagarus nem engedte addig amíg meg neg vizsgálja. Aztán már vitte is a műtőbe, megcsászározták és kiderült hogy 3x rátekeredett a köldökzsinór a baba nyakára. Lövei megvákuumozta volna úgy, hogy meg se nézi. Bagarusnak köszönheti a pici az életét, úgy gondolom. Persze, lehet hogy elnagyolt következtetés.
Szaszka: Bagarust nem lehet megfogadni? Erről nem tudtam :( Biztos? :)
Lányok! Én gondolkodtam azon is, h Siófokon szüljek. Sok jót hallottam Siófokról is és kb. azonos távolságban van tőlünk, mint Veszprém. Van valakinek tapasztalata?
Puszi!
Szia!
Mit mesélt a sógornőd, rossz tapasztalata volt?
A szülészetet tudtommal tavasszal kezdik felújítani (hogy melyik évben nem tudom) XD mert én már tavaly tavaszra hallottam, hogy felújítják. Novemberben született a kislányom, de nem sok változást láttam 2009 márciushoz képest (akkor született a kisfiam).
Szia, én is Tallaihoz járok, de jót róla nem tudok mondani, nem tudom olvastad ez a történetem, lentebb leírtam mindent, velem hogy bánik...
Nekem nincs és nem is lesz fogadott orvosom, sajnos nem állok úgy anyagilag, de remélem így is minden rendben lesz!!!
Sziasztok!Én már igencsak túl vagyok a szülésen (7 hónapos a baba),de azért leíróm az én tapasztalataimat.A kórházi tanácsadással kapcsolatban csak negatív tapasztalatom van,nem foglalkoznak az emberrel,kinézik a rendelőből ha kérdése van,s futószalagon kezelik,valamint mindig más doki van,s ilyenkor mindenkinek mindent előlről elmondani,hogy aztán le se szarjanak.Én a Szabó Kingához jártam utána rendelésre s maximálisan megvoltam vele elégedve.Nem lehúzós anyagilag,s tényleg csak akkor kell menni hozzá ha muszály vagy ha valami van,nem rendel be feleslegesen havonta.S női szemmel (mint maga is anyuka) sok mindent másképp lát mint a pasik.Az ultrahangot is elmagyarázza,amit minden vizsgálat alkalmával megcsinál.Ő nem vállal szülést,így nincs abból sértődés,ha nem nála akarsz szülni (vagy ha nincs plusz 100 ezred a szülésre...).
Mikor bekerültem a kórházba,akkor is odajött megkérdezni mi van velem.Szülni a Löveinél szültem,kicsit tartottam tőle,de rendes volt.Bár a férjem megjegyezte,hogy mert volna nem rendes lenni... :) Szülés alatt nem sokat láttam,de a szülésznők rendesek voltak.Csecsemős nővérekről vegyes a véleményem,de a többség aranyos :) Szóval ne féljetek lányok,minden rendben lesz :) S bár ilyenkor érzékeny az ember,ne vegyetek mindent nagyon a lelketekre,hisz ahogy a mondás is tartja,minden olyan,amilyennek megéled :)
Sziasztok Lányok!
Újonnan csatlakozóként kívánok mindenkinek szépséges babavárást! :)
Én még nagyon az elején járok, 9 hetes vagyok, de már most szeretnék tisztán látni. Ezért körbenéztem egy kicsit és úgy döntöttem, h Tallai doktor helyett (idáig nála voltam 2x magánrendelésen) inkább dr. Bagarust választanám fogadott dokimnak. Erre az elhatározásra személyes tapasztalat (sógornőm nála szült 3 hete) és internetes hozzászólások alapján jutottam. Szerintetek jól gondolom? Illetve valaki meg tudná adni a számát és a rendelésének időpontjait? Na meg a helyét? :)
+ egy kérdés
Tud valaki valamit, h mikor kezdik felújítani a szülészetet?
Előre is köszönöm!
Szia Lia!
Köszönöm szépen ,várom leveled.
Üdv.:Brigi
Gratulálok a babához!!!
Remélem minden rendben volt és jól vagytok :)
Szia!
Én is a Bagarushoz járok. Holnap megyek hozzá vizsgálatra. Megnézem pontosan mikor van rendelése és megadom majd a telefonszámát is.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Kedves, figyelmes és törődik a betegeivel. Nagyon alapos a kismama gondozás során is.
Üdv. Lia
Pont ma néztem, mikor vannak tanácsadások, menni is fogok. Hallottam ma olyat, hogy már baba-mama szobák vannak, tehát ott lehet a baba veled mindig, sztem ez jó dolog.
a barátnőmet kísértem a 18 hetes uh-ra, Turcsányi doktor volt bennt, és mindent elmagyarázott az uh közben, mindent megmutatott,nagyon kedves volt.
Remélem pozitív élményeim is lesznek.
Másik dokihoz nem mentem, mert azt mondta a védőnő nem szeretik, ha váltogatjuk őket, ráadásul ma hallottam az orvosomról, hogy sokan szidják Veszprémben is. hát ha ezt előbb tudom...
szép babavárást mindenkinek!
Ui: van aki május 12-e körül van kiírva??
Szia,
Gondolom egyébként is Veszprémben fogsz szülni, érdemes hát tanácsadásra is bejárni, (nem egy nagy távolság Almádiból) lagalább megismered az ott dolgozó dokikat, másrészt én többször vissza sem mennék ahhoz, aki így viselkedik.
Szia.
Általában én is belefutok az olyan orvosokba, nővérekbe akiknek épp rossz napjuk van.Azzal nyugtatom magam, hogy biztos még nem itta meg a kávéját, nem reggelizett, rosszul aludt...:-))
Viccet félretéve rossz ilyen helyzetbe lenni kismamaként az tény.
Én is Veszprémbe voltam 12. és 18.heti uh.-on.
Mindkétszer ugyanaz a doki csinálta (Gáspár Levente) én nem is próbáltam kérdezni úgy voltam vele majd a 4ds-en megtudok mindent ami érdekel.Különben az aszisztens kedves volt behívta a páromat is ugyanis én nem tudtam hogy bejöhet.Végén annyit kérdeztem hogy jók az értékek válasz rövid tömör: igen jók.Szuper ezt akartam hallani.
Nekem szerencsém van akihez tanácsadásra járok azzal maximálisan megvagyok elégedve.
Drukkolok hogy pozitív tapasztalatod is legyen.
Amíg minden rendben van ne is foglalkozz másokkal!!Élvezd a babavárást!!
Sziasztok. Én május 12.re vagyok kiírva, első terhes kismama vagyok,és igencsak félek a szüléstől. Almádiba járok nőgyógyászhoz, aki nem a fogadott orvosom, de egyáltalán nincsenek pozitív tapasztalataim. Mikor mentem hogy megállapítsa hivatalosan is a terhességet, azt mondta itt nincs baba. erősködtem, hogy pozitív lett a tesztem, egy hónapja késik a menzeszem, és előtejem is van.Mire csinált egy hüvelyi ultrahangot,és csodálkozva mondta, jé tényleg itt egy baba.
utána mentem cytológiára. nem mondott semmit, kértem csináljon egy uh-ot, hogy van e már szívhangja a babának,és hogy mennyit nőtt mire rávágta hogy már múltkor is volt szívhangja, és ugyanakkora mint múltkor. Hát mondom én nem hallottam, mire a válasz az volt hogy mert néma az uh-os gép, ami a méretet illeti, nőtt 1 cm-t ezalatt a baba.
aztán a 12hetes uh-on helyettesítő orvos volt,ő elmagyarázott mindent, mutatott mindent mi hol van a babán.
A 18 hetes uh a veszprémi kórházban volt. elkezdődött a vizsgálat, gondoltam megkérdezem mit látok, mire az orvos "megkért" hogy maradjak csendben, ne zavarjam, inkább gyönyörködjek a magzatomban....
A végén én kérdeztem rá, hogy minden rendben van e, azt a választ kaptam, hogy úgy néz ki...
Ezután jött a 26 hetes uh ismét Almádiban, és a hüvelykenet. Közben voltam 4d ultrahangon, és az orvos azt mondta, a méretek alapján május 18.ra mondaná az időpontot, mire a védőnőm mondta hogy írassam át a nőgyógyászommal, így ha addig nem indul meg a szülés, nem kell befeküdnöm már 12.én.
Mondtam a dokinak, mire felháborodva közölte hogy a 4d uh az arra való, hogy a család tátsa a száját, és csak 7 napkülönbségnél írja át a dátumot, azt is csak akkor ha a 12 vagy a 18 hetes uh mutatja azt az eredményt, és megkérdezte hogy még nem is voltam nála??? Mondtam neki az előzményeket,hogy terhességmegállapításon is itt voltam, azt mondta az nem tanácsadás, mondtam a cytológiát,stb. Míg öltöztem, hallom, hogy mondja az asszisztensnek, hogy "azt mondja ide jár de még nem is volt itt.Érdekes módon mikor mondtam az asszisztensnek hogy változott a nevem, azt mondta igen látja, már átírta. Kérdem én ha még nem voltam ott hogyan szerepeltem a gépben???
CSinált egy villámgyors uh-t, eldarálta a Bpd-t a Thq-t és társait az asszisztensnek, és végeztünk.
Kérdezem minden rendben a babával? Mire ő: ami látszik az igen rendben van.
Én úgy gondolom, ennek nem így kellene működnie. Fogalmam sincs mi a baja, lehet hogy nem adtam neki pénzt, nem tudom, de ezek után nem is fogok.
Nem mondom, hogy minden orvos egyforma, mert ez nem igaz de sajnos nekem csak negatív tapasztalataim vannak,és így egyáltalán nem tudok nyugodt szívvel készülni a szülésre. Remélem nem vagyunk sokan akik így érzünk!!!
Sziasztok!
2011.02.13-án 6.45-ko megszületett Lili baba.
Nagyon szerencsések voltunk, Bagarus doktor volt éppen ügyeletben.
Sziasztok!
Most költöztünk Veszprémbe,20 hetes kismama vagyok.Szeretnék érdeklődni a szülészetről,orvosokról.Egyszer voltam most U.H. Dr Jósa nézett maximálisan megvoltam elégedve.Sok jót olvastam Dr Bagarusról,tudja valaki mikor és hol rendel.??