Végleges szőrtelenítés (beszélgetés)
Igen nekem is így volt... jártam a hónaaljon 2 kezelés után eltünt 80%-a. Utána nem mentem (elutazott a nő, aztán meg én utaztam el), na 2 hónap nem járás után visszanőtt az egész!
Bikinin 6szor voltam, 98%a eltünt. Mondom de jó. Na, erre 3 hónapra rá visszanőtt az egész!!!
Ennyit erről. Ja, és ez egy nagyon jó nevű londoni magánklinika!
Nagyon egyszerű a válasz.
Menj el bármelyik felkapott lézerklinikára és kérd meg, hogy írják le neked, hogy végleges szőrtelenítést kapsz, ha rendesen fizetsz és betartod az utasításokat. Ha megkérdezik, hogy miért, a válasz, ha nem lesz végleges, akkor visszaperelnéd a pénzt. Senki sem fogja leírni. Innen tudhatod meg a legjobban, hogy nincsen végleges lézeres, ipl-es kezelés. Egyszerű, nem?
Majd írd meg a tapasztalatodat, nagyon várjuk!
Senki nem irja, hogy vegleges.
De ne forumokat olvass, hanem szakmai oldalakat.
Sokan irjatok,hogy vegleges szortelenites, de egyik sem, sem a lezer, sem az ipl NEM vegleges, hanem TARTOS. A ketto nem osszekeverendo. A tartos 6-7 evi szormentesseget biztosit. Utana visszano (mert teljesen ujraepul minden), de nem lesz annyi, es az fenttarto kezelessel karbantarthato.
Egyebkent en iden voltam 6 alkalommal bikinivonal ipl-en, 2 honapja nem voltam, es kb. fele visszanot... En csalodtam benne. Mig jartam jo volt, de amikor abbahagytam visszanott. Pedig ipl-hez tokeletes feher borom es fekete szor van.
:(
Mindez egy londoni jo nevu helyen...
Szia!
3 hetente kell mennem. Ezek szerint nem lesz tartós? Persze tudom hogy nem végleges, talán 3 évente ismételni kell.
Szia Fenevad!
Testtájékonként változik a kezelési szám. A legmagasabb a bajusznál (10-14) van, az állon 8-12. míg a pajesznél 4-6. A lábakon 4-6 kezelés kell.
Szia Nyuszibaba!
Milyen gyakran hívnak vissza hónalj szőrtelenítésre? Mert ha havonta, akkor a végén gáz (szőr) lesz. Vigyázz, hogy legalább 2-3 havonta menjél kezelésre.
sziasztok!
Most találtam a fórumra, gondoltam megosztom a tapasztalomat én is:
3. alkalommal voltam végleges hónaljszőrtelenítésen, és a szőrszálak kb 75%-a tűnt el eddig. Szóval nekem nagyon tetszik :D
Szia okoskolbi! :):)
neked is jó a neved! :D jajjj jézusom! 10-12 kezelés... :(:(:(:( hát akkor tuti befonom a szemöldökömet is vagy azt is lelézereztetem :D:D bakker! hát az egy valag pénz! hiper szuper eljárás ez a lézer elviekben... mégis ennyi alkalom kell??????????? mi lenne a ha lábat csináltatnék? :(:(:( hát ez nagyon dolláros embereknek való akkor! de köszi a választ! na meg ez a türelem ami ehhez szintén kell.... :(
Kösz a választ!
Csak gondoltam megkérdezem olyanoktól is, akiknek van személyes tapasztalatuk.
Szia Fenevead, jó neved van.
Arc szőrtelenítésnél a legkisebb kezelési szám 6. Általában 10-12 kezelés kell, hogy utána évente egyszer egy fenntartó kezelést felvegyél.
Aki mást mond, az hazudik és becsap.
Szia Macsek!
IPL kezelésen voltál? Miért nem kérdezted meg, azt aki kezelt téged? Fizettél, akkor van lehetőséged is kérdezni. Milyen testrészt kezeltettél? Egy csomó dologtól függ. Kérdezz, de leginkább azt, ahová fizettél.