Végigcsinálta valaki a 13 napos diétát? Tapasztalatok? (tudásbázis)
onnan fogsz először fogyni.
normális formálódást (tehát h a comb vékonyodjon, fenék feszesedjen, stb.) csak tornával tudsz. bármilyen diéta v. koplalás mindenhonnan leszedi a zsírt, de legelőször onnan, ahová a legnehezebben hízol, azaz -gondolom- a melledből.
Sziasztok!
Én is erősen gondolkodom azon, hogy elkezdem a diétát, de van egy félelmem. Nem szeretném elveszíteni a melleim a fogyókúra alatt, vagyis nem szeretném ha eltűnnének. Aki csinálja mit tapasztal mell ügyben? Illetve én nem tudom megenni a zellert, de nem is akarom pótolni semmivel. Ha csak simán kihagyom attól még hatásos a diéta? Mennyire tudtok diéta mellett sportolni? Köszi :)
Szia! Én ma kezdtem el a 13 napos kávés diétát. Nekem is rossz mert útálom a kávét feketén úgyhogy másfél dl kávéhoz fél dl tejet öntök talán így jobb lesz. Hogy állsz most , bírod még? Kitartást!!!
:;
valaki!!
Tonhal helyett mit lehetne??? nagyon nem birom a halat...
Sziasztok! Most én is ezt csinálom, akupunktúrával támogatva. Nekem is bevált már egyszer ez a dolog, és évekig nem jött vissza. Csak egy hosszú fekvéssel kísért operáció és egyéb sorsfordulatok zavartak be nemrég, akkor szedtem fel megint a súlyt.
Én is kicsit igazítottam a diétán anno, de úgy is működött: a reggeli zsemlét nem tartottam jó ötletnek, inkább gyümölcsöt ettem helyette. Most is így csinálom.
Sziasztok!
Nekem ez volt a 3.napom. A mai nap reggel -3kg :) hátt tök örülök neki :D Igazából én ezt tavaly nyáron is megcsináltam már akkor ha jól emlékszem 6-7 kg ment le. Én marhahús helyett csirkét eszek és egy kis vegetával ízesítem. Nem nagyon mozgok most mert sajna ez a kevés kalória nagyon legyengit és nagyon feszültté tesz szóval próbálom kerülni a társaságot mert nem lenne jó vége :D Ha nagyon durva nap van akkor reggel beveszek egy Hoodia p57 kapszulát. Nekem ez nagyon bevált, jól csökkenti az étvágyat. Igazából még 10 nap van éss már olyanokon gondolkozok h mit fogok enni a vége után szóval nekem nagyon nem jön be az egész dee valahogy az hogy látom az eredményt szinte nap mint nap ez erőt ad. Mindenkinek sok sikert! Majd irok mennyi lett a végeredmény. Jaa éss ti a juice-t hogyan csináltátok?
sziasztok,ma lett vége a diétàmnak,mindent betartottam nem nasoltam küzdöttem és csak -4kg
tudom hogy ez is haladàs de picit többre vàgytam
Sziasztok!
Tegnap telt le a 13 nap, életem első fogyókúrájának 13 napja!
Eredmény: -5kg.
Elégedett vagyok!
Írtátok, hogy nem lesz hatékony a diéta, ha változtatunk rajta. Bevallom, én mégis megtettem. A reggeli kockacukor helyett fél teáskanálnyi mézet nyalogattam el /a kv-t eddig is cukor nélkül ittam/, és az 4. napig időnként jelentkező szédelgés esetén ugyanezt tettem./ A diéta elkezdése előtt is elég alacsony volt a vércukor szintem./
Másik módosításom az volt, hogy a húsokat és a halat friss zöldfűszerekkel ízesítve, sütőzacskóban készítettem el, a citrom levét a kész húsra csöpögtettem. Ha már a főtt ételt nélkülözni kellett, a finom ízekkel kárpótoltam magam.
Szerintem a zsirtartalékaim nem csappantak meg, viszont már a 7 napon sem a lábam, sem a kezem nem volt ödémás még estére sem. Nekem ez nagyon sokat jelent, így már a mozgás is könnyebb lesz, hisz eddig 1-2 km-nyi gyaloglás vagy séta után is "kinőttem" a legkényelmesebb cipőmet is.
Ma dúskálok!:) Meggy,eper és cseresznye a kertből amennyi belémfér!:D
Holnap egy szintén kb. 800 kalóriás diétába kezdek, remélem az a zsírt is segít elégetni, főleg így, hogy könnyebben, többet tudok mozogni vizenyő nélkül.
Aki most kezdi, annak sok sikert kívánok!
Sziasztok.
Tegnap hazaértem 1 hetes külföldi utamról.
Ment a finom kaja meg minden.Súlyom még mindig ugyan annyi.Hétfőtől akarok megint elkezdeni keményen tornázni.
Semmi különös étkezés. vagy diéta.
Annyi hogy este már nem eszek.Nem eszek sima kenyeret.Néha eszek édességet is.
Általában vizet iszom.Most nem is tornázom egy ideje.Holnap elutazom 1 hétre.Ha hazajöttem akkor nekiállok tornázni,még szeretnék egy pár kilót leadni. :-)
Nekem bevált ez a diéta.Nem fogytam vele 8-10 kg-ot.De nem is vártam.
Ez jó!!!!
Mármint nem az, hogy megerőltetted lábadat, hanem hogy tartod a súlyod.
Jobbulást neked is meg a lánykádnak is. Most hogyan eszel? Tartasz valami diétát?
Sziasztok.
Lassan egy hónapja hogy vége a diétának.
Az egy hónapból 3 hetet semmit nem mozogtam.Először megerőltettem a lábam,:-( pihentetni kellett 2 hetet.Majd a kislányommal 1 hetet voltam kórházban.Most próbálom magam utolérni az itthoni munkánkban.
Még így is tartom a súlyom szépen.Meg vagyok elégedve.
További ajánlott fórumok:
- Március 2-tól kezdené velem valaki a 90 napos diétát?
- Július 28-án elkezdi velem valaki a 90 napos diétát?
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Valaki kezdené velem a 90 NAPOS diétát 01.25.-én? :)
- Kezdi ma velem valaki a 13 napos diétát?