Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
szia:-)
privátban kértem már tőled , de biztos nem olvastad el, nagy szükségem lenne a tételekre. már ígérték, de senki nem küldte még el, segítségedet előre is köszönöm .
Rozi
Sziasztok! Én is a kidolgozott tételeket szereteném valakitől elkérni. Sajnos még könyvet nem kaptunk a tanfolyamon, próbálkozom a netről összeszedni a kidolgozáshoz szükséges anyagokat, de az idő rövid :( Megtenné nekem valaki ezt a nagy szívességet, hgy elküldi.
E-mail címem: adriennhorvath86@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm
Üdv, Adri
Szia!
Megkaptad már a tételeket valakitől??
Ha nem szólj és elküldöm neked.
Rita
Sziasztok
Nekem is kellenének a Kézápoló és Műkörömépítő tételek. Megtenné valaki, akinek megvan hogy átküldi nekem is? Az email címem:
cukiajandekok@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Andi
Sziasztok. Ha valakinek megvan kidolgozva a Műkörömépítő tételek, lenne olyan kedves, elküldené nekem? Nagyon sokat segítene, és igazán hálás lennék érte. Sajnos könyven nincsen, és annyi időm sem, hogy az internetről kikeresgessem a válaszokat.
Az e-mail címem: zsanna1986@freemail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
SOS szükségem lenne a 2014 es kézápoló és műkörömépítő tételekre. E-mail:eva.luczenbacher@gmail.com
Kérlek segítsetek!
Köszönöm
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne lábápoló 2014-es kidolgozott tételekre!
Tud valaki segíteni???
f.kitta1985@gmail.hu
Sziasztok!
Volt valaki mostanában modulzáró vizsgán? Mik lehetnek a kérdések anatómiából,bőrgyógyászatból???
Segitsetek légysziiiiiiiii :)
Szia!
El tudnád nekem küldeni a szóbeli kidolgozott tételeket? peterbeata22@freemail.hu
nagyon köszi előre is :))
Sziasztok!
Nekem is a Kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyam kidolgozott tételeire lenne szükségem.
szia nekem megvannak a szóbeli kidolgozott tételek ,irj egy email cimet és elküldöm.
viszont nekem modulzáró kérdések-válaszok kellenének..... :)
szia nekem megvannak a szóbeli kidolgozott tételek ,irj egy email cimet és elküldöm.
viszont nekem modulzáró kérdések-válaszok kellenének..... :)
Sziasztok!!!
Nekem is szükségem lenne a kidolgozott tételekre,el tudná valaki küldeni?
email cimem: rita.ratonyi@gmail.com
sok sikert mindenkinek!
Sziasztok!
Látom, már sokan kértétek egymás segítségét...én is nagyon hálás lennék, ha valamelyikőtök továbbítani tudná nekem is a kézápoló és lábápoló kidolgozott tételeket!
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! :)
E-mail címem: domotorveronika@gmail.com
Sziasztok!
Nekem is a 2014-es Kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyam kidolgozott tételeire lenne szükségem.
Előre is köszönöm!
E-mail címem:Cuny111@hotmail.com
Sziasztok!
Megkèrhetnèk valakit, hogy nekem is átküldenè a pedikűrös kidolgozott tèteleket? Nagyon megköszönnèm
brigita25@freemail.hu
Sziasztok!! Esetleg nincs meg valakinek a 2014-es kéz és műköröm kidolgozott tételei naggy segítség lenne ha valaki eltudná küldeni nekem. Sürgős lenne!! Előere is köszönöm szépen.
e-mail címem: kaldenecker@freemail.hu
Sziasztok. Esetleg megvannak valakinek a 2014-es tételek kidolgozva? Örök hálám, én azt se tudom hogy fogjak hozzá. E-mailom: bakamadafaka18@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Lábápoló kidolgozott tétele van valakinek?2014 -es.
Nagyon megköszönném!
e.mail.címem:vivi76@freemail.hu
Sziasztok!
El tudnátok Nekem is küldeni kérlek a 2014-es Kézápoló és műkörömépítő OKJ tanfolyam kidolgozott tételeit?
Email címem: meredydd.hun@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?