Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Kedves jutzee!
Ha még lehetséges, elküldenéd nekem is a tételeket? Nagyon hálás lennék!
Előre is nagyon szépen köszönöm!
e-mail: o.csilla81@gmail.com
Kedves Jutzee!
Nekem is szükségem lenne a tételekre. Nsgyon hálás lennék érte. Szép napot! Köszönettel: Szivárlány
ebernadett@hotmail.hu
kérlek küld át nekem is a tételeket, ha sikerült megszerezned, sokat segítenél vele! Előre is köszönöm kedvességed
E-mail: gabopapp@t-online.hu
A teljes képzésre vonatkozó tételsort/tételsorokat megköszönném, ha valaki elküldené Nekem is. (egriszaboevaKUKACgmail.com)
Előre is köszönöm!:)
Szia Jutzee!
Ha engem is ki tudnál segíteni a tételekkel, nagyon hálás lennék! 10-én vizsgázok elméletből, de sajnos munka mellett nincs időm mindent kidolgozni! Segítséged előre is köszönöm! (email címem: petriktimi@freemail.hu)
Sziasztok! Nekem is küldje el valaki legyenszíves a kidolgozott tételeket! Köszönöm szépen előre is! :)))
garai.kritty@gmail.com
Szia Jutzee,
ha megoldható lenne átküldenéd nekem is a tételeket anyagismeretből és anatómiából. csak a lábápolás érdekelne.
előre is köszi szépen és jobbulást kívánok Neked!!!
Barbi
e-mailcímem: szente.barbara@invitel.hu
Sziasztok. Nekem is kellenének a tételek :)
Előre is köszönöm.
bchristin@citromail.hu
Szia Jutzee, én is jelentkeznék a tételekért.
Előre is köszönöm!!
Kata (gutai.szabo.kata@gmail.com)
Szia Jutzee, jelentkeznék én is! Lennél olyan szíves nekem is elküldeni a tételeket!? Nemsokára vizsga, és munka meg másik munka, meg még egy másik tanfolyam mellett, úgy, hogy életemben nem voltam műkörmösnél (és pont ezért is még többet kell gyakorolnom) nem lesz könnyű, ezért sokat segítenél a helyzetemen, ha nekem is elküldenéd a kidolgozott tételeket!
Előre is hálásan köszönöm!
Orsi (g.orsolya@yahoo.com)
Sziasztok! Ha valaki elküldené nekem a tételeket, azt megköszönném. Én már holnap vizsgázom és eddig csak könyvből tanultam. Előre is köszönöm!!!
erikacsaki@freemail.hu
Nagyon megköszönném ha valaki elküldené nekem a kidolgozott Anyagismeret-kéz tételt!!!Nagy szükségem lenne rá!!!!Köszönöm előre is!!!
maryke8773@citromail.hu
Szia!
Ha nagyon szépen megkérnélek akkor nekem is el küldenéd a kidolgozott tételeket. Előre is köszönöm.
És ha meg van akkor a Válalkozást is.
Tifani
tifanifanni@gmail.com
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne sürgősen a manikür tételekre. Csütörtökön már vizsgázok is. Köszönöm, ha valaki elküldi!
barbara88@gmail.hu
Sziasztok!
Én is szeretném elkérni a kidolgozott tételeket, ha még lehet :) Nagyon megköszönném, mert sehogy nem jut időm kidolgozni :( Nagyon megköszönném :)
email: kniki001@gmail.com
Sziasztok!
Nekem is nagy segítség lenne,ha megkaphatnám a kidolgozott tételeket!!!Ezért ha valaki tudja legyen olyan szíves és küldje el nekem is!:)Előre is nagyon szépen köszönöm!!!:)
narcisz129@gmail.com
Sziasztok!
Ha valaki tudja, kérem szépen nekem is küldje el a kidolgozott műköröm, manikűr OKJ tételeket.
Nagyon fontos lenne!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
claudia.borsos@gmail.com
Nekem is küldje már el valaki a tételeket légyszike, kb. 1 hónap múlva vizsgázom. Nagyon megköszönném!!!!
szogedi.adriska@gmail.com
Köszi mégegyszer!!!
Kedves Jutzee!
Én is nagyon megköszönném, hogy ha eltudnád nekem küldeni, nagyon sokat segítenél.:)
e-mail címem: mokuska606@freemail.hu
Előre is nagyon szépen köszönöm.:)
Sziasztok!
Én is nagyon megköszönném, ha el tudnátok küldeni az én e-mail címemre is a kidolgozott tételeket. Címem: sinkuviktoria@freemail.hu köszi előre is
Sziasztok :)!
Én is szeretnék jelentkezni a kézápolás és műkörömépítés kidolgozott tételeire. Három csemete mellett elég szükös az idő beosztásom :). Amennyiben van valakinek ideje és el duja küldeni nekem, nagyon megköszönném.
e-mail címem: avon.geisztkata@gmail.com
Szép vasárnapot Mindenkinek!
Kata
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?