Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Kedves lányok!! Lábápoló kidolgozott vizsgatételekre lenne szükségünk. Lenne valaki olyan kedves, és átküldené nekem.Január 30-án vizsgázunk!
E-mail címem:timi.ht69@gmail.com
További szép napot mindenkinek! Üdv. Timi
Kedves lányok. Crystal Nails-es kézápoló, műkörömépítő kidolgozott vizsgatételekre lenne szükségem. Lenne valaki olyan kedves, és átküldené nekem.Nagyon hálás lennék!!!
E-mail címem: kitya21@freemail.hu
További szép napot mindenkinek! Üdv. Kinga
Sziasztok.
Akit érdekel a 2016-os Műköröm és kézápolás tételek teljesen kidolgozva az a fuchskati1.munka@gmail.com címre írjon.
Sziasztok!Crystal Nails kézápoló és műkörömépítô kidolgozott tételekre lenne szükségem ha lenne olyan rendes valaki és megajándékozna vele nagyon megköszönném😊
Email:malna.6@citromail.hu
Sziasztok!
Kérhetnék kidolgozott tételsort? Crystal nails tanfolyamra járok. Köszönöm
Nagyon fontos mert dolgozom
e-mail:sz-i@t-online.hu
Szia! Nagyon hálás lennék ha átküldenéd a tételeket az iphonelaci70@gmail.com e-mail címre.
Nagyon köszi előre is.
Sziasztok!
Kérhetnék kidolgozott tételsort? Crystal nails tanfolyamra járok. Köszönöm :)
E-mail címem: gyoreneildi@gmail.com
Sziasztok! Megvannak a kidolgozott műkörmös tételek. Privátban írjatok. novakdorottya0424@gmail.com
crystal nailses tételsor.
Üdv: Dorottya
Szia Mindenkinek!
Segítsetek egy gyámoltalan pasinak!
Konkrétan kidolgozott lábápoló tételek formájában.;-)
mail: explorer.alfa@gmail.com
Sziasztok!
El tudná nekem is küldeni valaki? Hamarosan vizsgázom, és nekem sincs egy percnyi időm sem kidolgozni...email címem: fuleki.krisztina@freemail.hu Előre is nagyon köszönöm!!!!
Sziasztok!
Kidolgozott kézápoló és műkörömépítő tételekre lenne szükségem sürgősen,nagyon hálás lennék érte.Előre is köszönöm!E-mail címem:horvathniki74@freemail.hu
Sziasztok!
Kidolgozott kézápoló műkörömépítő tételekre lenne szükségem sürgősen,nagyon hálás lennék érte. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Kidolgozott kézápoló műkörömèpítő tételekre lenne szükségem! Szuperintenzív tanfolyamra jàrok,és sajnos lassan haladok! E-mail címem: potao1989@gmail.com
Előre is köszönöm! Életet mentene!
Sziasztok!
Ha van valakinek -Kézápoló és műkörömépítő- kidolgozott tétele. Kérlek küld el nekem nagyon-nagyon hálás lennék és megköszönöm. Nagy segítség lenne! Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
E-mail cim:
kallainikoletta85@gmail.com
Sziasztok, tudnátok légyszi nekem is az OKJ-s "Kézápoló és műkörömépítő" vizsgához kidolgozott tételeket küldeni? Nagyon hálás lennék. Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.
Email cím: wannam@freemail.hu
Sziasztok!
Ha van valakinek "Kézápoló és műkörömépítő" kidolgozott tétele és lenne olyan szíves,hogy elküldené részemre, azt nagyon szépen megköszönöm.
Előre is köszönöm a segítségét!
Email címem: ildiko0712@freemail.hu
Sziasztok! Akinek vannak tételei kéz és lábápolásból, legyen kedves nekem is elküldeni!
Nagyon szépen köszönöm!!!!
lerant.valeria@gmail.com
Szia Vivcsó83!
Ha kaptál tételeket lennél olyan kedves és elküldenéd nekem is?
Vagy bárki más akinek vannak kidolgozott tételei!
Nagyon hálás lennék, előre is köszi!
email: tviolett@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?