Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Kedves Hoxa Fòrumozok! Sziasztok!
Nekem is nagy szükségem lenne a kézàpolàs és mükörömépítés kidolgozott tételeire! Sajnos szorít az idöm, hamarosan vizsga! Esetleg akinek meg van, és szànna idöt azok elküldésére, annak nagyon hàlàs lennék! Köszönöm szépen elöre is! :) emailem: boglarka.kozma@gmail.com
Bogi
Kedves Jutzee!
Nagy szükségem lenne a kézápolás és műkörömépítés kidolgozott tételeire. Ha megkérlek elküldenéd nekem az e-mail címemre? Nagyon hálás lennék!
e-mail: v_i_v_i@vipmail.hu
Előre is köszönöm!
Vivó
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne a :
Felhasznált anyagok és tulajdonságaik tételekre
mint a Kézápolás, műkörömépítés, mint a
Lábápolás - nál !
Előre is köszönöm!
E-mail: henci17@freemail.hu
Sziasztok!
Nekem is el tudnátok küldeni a tételeket? Nagyon nagyon megköszönném.
e-mail: andika0919@citromail.hu
Sziasztok!
Nagyon szépen kérem, hogy valaki küldjön át nekem kéz- és lábápoló, műkörömépítő tételeket!
Elore is köszi.
Email: ksmkovacs@gmail.com
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne lábápolás kidolgozott tételeire!Nagy segítség lenne,előre is köszönöm :)
E-mail címem: babybaba14@freemail.hu
Sziasztok!
Nekem is eltudja valaki küldeni a kidolgozott tételeket anyagismeretből! Előre is köszi!! kryszta0015@citromail.hu
Sziasztok!!
valaki eltudná nekem is küldeni az anyagismeret kidolgozott tételeit?? nagyon sürgős lenne és nagyon megköszönném:)
sumegi_mira@citromail.hu
Sziasztok!
Valaki át tudná nekem is küldeni a kidolgozott tételeket?
Nagyon szépen köszönöm előre is!!
E-mail címem: lakatosanita5@freemail.hu
Szia Jutzee!
Ha lehetne nekem is átküldenéd a kidolgozott tételeket?
Nagyon-nagy megköszönném! :)
Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha valaki el tudná nekem küldeni az anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat kidolgozott szóbeli tételeket. Nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm!!! :)
E-mail címem: henci17@freemail.hu
Sziasztok!
Nekem is szükségem lenne a tételekre. Elküldené valaki? Az email címem: pubi90@freemail.hu
Köszi :)
Sziasztok! Nagyon szépen kérek mindenkit/bárkit, hogy küldjön át nekem kéz- és lábápoló, műkörömépítő tételeket! Kisfiam 18 hónapos...szóval nagyon nagy segítség lenne a tanulásban!!!KÖSZÖNÖM
email: rozsavilma@gmail.com
Sziasztok!
Ha valaki el tudná küldeni a kéz- és lábápoló, műköröm építő kidolgozott tételeit, nagyon hálás lennék. Most fogok Jan. 20.-án vizsgázni és nem igazán boldogulok vele. Nagyon jól jönne a segítség.
Előre is nagyon szépen köszönöm.
Az email címem: euridike78@freemail.hu
Sziasztok!
Ha esetleg Valakinek megvan a kéz- és lábápoló, műköröm építő kidolgozott tételei, főleg az anyagismeret és anatómiára lenne szükségem S.O.S.
Januárban vizsgázom:-(
Kérlek küldjétek el az alábbi e-mail címre:
edina.dande69@gmail.com
Hálás köszönet:
Edina
Sziasztok! Most kezdtem el én is a kézápolás-és műkörömépítés és pedikür tanfolyamot. Nagyon szépen megköszönném ha valaki elküldené nekem is a tételeket.
Előre is köszönöm szépen! :)
mikone@citromail.hu
Sziasztok!
Eltudná nekem valaki küldeni a kézápolás-és műkörömépítés kidolgozott tételeit.
Előre is nagyon köszönöm.
zsuzsaindex2@index.hu
Sziasztok!
Légyszíves valaki küldje át nekem is a kidolgozott tételeket! Előre is köszönöm!!!!!!
Email címem: neske0122@gmail.com
Sziasztok!
Utoljára akkor jártam itt, mikor nagy szükségem volt a kidolgozott kézápolás- műkörömépítés kidolgozott tételeire. Mégegyszer megszeretném köszönni mindenkinek a segítséget, 97%-os lett a bizonyítványom. :) Most megint a segítségeteket szeretném kérni! Januárban fogok vizsgázni, de a suliban még a tétel címeket sem kaptuk meg, így arra szeretnélek kérni benneteket, hogy amennyiben lehetséges, szeretnék tőletek lábápoló kidolgozott tételeket kérni. Kösznöm: gudmanb@gmail.com
Sziasztok!
Valaki át tudná nekem küldeni a kidolgozott kézápoló és műkörömépítő tételeket? Előre is köszönöm!
E-mail címem: wiwykeh@gmail.com
Sziasztok.
Irtam Jutzeenak is de írok ide is m nem tudom h net közelben lesz e.
Szeretném elkérni valakitől a kidolgoztt kézápoló- műkörömépítő kidolzott tételeket.
Nagyon hálás lennék érte.
Előre is köszönöm
Az email cimem: andici21@hotmail.com
Sziasztok!Szükségem lenne az aktuális Kézápolás és Műkörömépítő kidolgozott tételekre.
Akinek megvan kérem küldje el.
Előre is köszi! :)
delirium4@freemail.hu
Sziasztok!Szükségem lenne a kidolgozott tételekre! Anatómia,kézápoló-műkörömépítő!Lassan modulzáró és csak most kaptuk meg a tételeket!
Iszonyatosan hálás lennék érte!
Köszönöm a segítséget!!!!
uniki22@freemail.hu
Sziasztok! Én is megkérnék valakit, hogy küldje el részemre a kéz- és lábápoló, műköröm építő kidolgozott tételeket! Előre is nagyon köszönöm! További jó tanulást kívánok! Esetleg még az írásbeli gyakorlatok nincsenek meg valakinek?
E-mail címem: lipokcs@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?