Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok! Kidolgozott pedikűr tételsort keresek, ha esetleg meg van valakinek eltudná küldeni nekem az email címre?
attila.verebes@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm
Kérném küldje el Nekem valaki a Kézápoló és műkörömépítő OKJ kidolgozott tételét.
sylvia.nagy88@gmail.com
Köszönöm szépen.
Sziasztok! Mostani kidolgozott lábápoló tételekre nagy lenne szükségem.
Akinek van kérem küldje el nekem!
Előre is köszönöm! :)
Kidolgozott lábápoló tételekre lenne szükségem, el tudná küldeni valaki! tolnaiedina80@gamil.com.
Köszönöm
Sziasztok. Nekem is crystal nails kézápoló és műkörömépítő kidolgozott tételekre lenne szükségem. Segítséget előre is köszönöm.
bbea.bbarna@gmail.com
Sziasztok.
Nekem is szükségem lenne a Crystal nails kézápoló és műkörömépítő kidolgozott tételekre ha esetleg meg van valakinek.Előre is köszi.
veigerkata@gmail.com
Szia.
Nekem kellene a kézápoló és műköröm kidolgozott tétele!
írtam e-mailt is nem tudom ,hogy megkaptad e !?
alexandra9604@citromail.hu
Sziasztok !!!
nekem s.o.s.-Ben szükségem lenne kézápoló és műköröm építő tanfolyam kidolgozott tételekre.
Aki tud segíteni jelezze!
alexandra9604@citromail.hu
Sziasztok!
Kidolgozott lábápoló tételekre lenne szükségem de ha valaki el tudná nekem küldeni a tétel sort annak is nagyon örülnék.
inddoor551136@gmail.com
Sziasztok! Nekem is sürgősen szükségem lenne lábápoló tanfolyam kidolgozott tételekre. májusban vizsgázom.... julianna641223@gmail.com.
Aki tud segiteni jelezze, nagyon megköszönném:
Sziasztok!
2016.11.30-tól érvényes kidolgozott okj kézápoló és műkörömépítő tételekre lenne szükségem! Akinek van kérem jelezze: jorsolya@citromail.hu
SOS!
Sziasztok.
Akit érdekel a 2016-2017 es Műköröm és kézápolás tételek teljesen kidolgozva az a vargatimikeb2@gmail.com-ra írjon
Sziasztok!Szükségem lenne kidolgozott lábápoló tételekre.Nagyon hálás lennék,ha valaki küldene,akinek van.Előre is köszönöm.
E-mail:cherrybetty@vipmail.hu
További szép napot 😊
Sziasztok! Nekem is nagy szükségem lenne a kidolgozott lábápoló tételekre! Valaki nekem is eltudná küldeni őket? Előre is nagyon szépen köszönöm! elza.fekete@gmail.com
üdv.: Elza
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?