Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Kidolgozott Crystal kézápoló és műkörömépítő tételekre lenne szükségem. Ha lenne valaki olyan kedves és megajándékozna vele akkor én nagyon hálás lennék. :):):)
cseri.vivi@gmail.com
Köszönöm :-*
Sziasztok :) Nekem is sokat segítene ha valaki lenne olyan kedves és elküldené nekem a kidolgozott köröm és műköröm tételeket.
cucika76@gmail.com erre az címre
Előre is köszike
Sziasztok! Ha van valakinek Brillbird-es kidolgozott manikűr, műkörömépítő tételei azt nagyon megköszönném , ha e-mailbe elküldené.
vagnes1964@freemail.hu
Sziasztok! Ha valakinek megvannak a Crystal-os pedikűr tételek, nagyon kérném, hogy küldje át nekem! A segítségeteket előre is köszönöm!!!
aliz1111@freemail.hu
Sziasztok!
Én is szeretnélek titeket megkérni hogy ha nem túl nagy kérés valaki elküldené a kéz- és lábápoló, műkörömépítő kidolgozott tételeket.Nagyon sokat segítenétek. E-mail címem: vaczolaadrienn@gmail.com
Előre is köszönöm. Szép napot nektek! :)
Sziasztok! Ha valakinek megvannak a Crystal-os pedikűr tételek, nagyon kérném, hogy küldje át nekem! A segítségeteket előre is köszönöm!!!
pm@gmail.hu
Sziasztok!
Nekem is eltudna kuldeni valaki, a kidolgozott teteleket?
E-mail: szabinka111@hotmail.com
Koszi szepen es tovabbi kellemes napot!
Sziasztok :)
Lenne valaki olyan kedves és átküldene kidolgozott tételeket a Kézápoló és Műkörömépítő vizsgákhoz, tanul-tanul a párom, de egyre fogy az ideje.
Előre is köszönöm! :)
pajka@freemail.hu
Sziasztok!Én is nagyon megköszönném, ha valaki elküldené a kidolgozott tételeket! Előre is köszönöm! :)
vica.f0102@gmail.com
sziasztok!A héten megyek vizsgázni műkörömépítésből.
Valaki! Akinek megvannak a tételei kidolgozva, elküldené nekem erre az e-mail címre? Előre is köszönöm!
janababypakk@gmail.com
Sziasztok. Valaki el tudja nekem is küldeni. Nagyon megköszönném. :( :)
barbyjamaica@gmail.com 10000000000 köszönet :)
Sziasztok!
Valaki nekem is tudna segíteni!? Kézápoló es műkörömépítő tételeket el tudna nekem is küldeni? Plusz pedikuros tételeket is! Vagy bármi segéd anyagot szívesen vennék! Köszönöm!
pinter.edit84@gmail.com
Edit
Sziasztok :)
Ha lenne olyan kedves valaki és nekem is átküldené a kidolgozott Kézápoló és Műkörömépítő tételeket azt nagyon megköszönném és nagyon hálás lennék :)
p.gitta87@gmail.com -mailra
Előre is nagyon szépen köszönöm
Szép napot Gitta :)
Sziasztok!
Elnézést a tolakodásért, de én is ez tanulom, és ha szabad akkor én is szeretném elkérni a kidolgozott tételeket, igen csak megkönnyítené az életemet.
Sajnos munka mellett,nincs túl sok lehetőségem kidolgozni.
Email címem: margareta0221@gmail.com
Nagyon szépen köszönöm.
Üdv:
Zsuzsa
Szia Rita!
Szeretnélek kérni, hogy nekem is küld el a tételeket. Hasonló cipőben járok mint többen.
Nyakamon a vizsga, munka, túlóra stb. Egyszerűen nem jutok el odáig, hogy kidolgozzam.
email címem: kovats.edina@gmail.com
Előre is köszönöm!
Üdv
Edina
Sziasztok! Kidolgozott pedikűrös tételekre lenne szükségem. Nagyon nagy segítség lenne. email címem: peterbeata22@freemail.hu
Köszii :)
Sziasztok!
Kérek szépen valakit!!
Kidolgozott Kézápoló és Műkörömépítő tételeket (21db), nekem is elküldené a zsofinemeth@gmail.com -ra?
Nagyon szépen köszönöm szépen/Sok sikert a vizsgára ;)
Zsófi
Sziasztok!
Nekem is nagy szükségem lenne pedikűrös kidolgozott tételekre. Átküldené valaki? Nagyon sokat segítene vele.Köszönöm!
aradi.beatrix@gmail.com
Sziasztok!
Valaki aki meg kapta elküldené nekem a tételeket nagyon fontos hétvégén modulzárózom két hét múlva 25-én már vizsgázom
Előre köszönöm :D
dzsidzsi35@gmail.com
Sziasztok!
Valaki nekem is el tudná küldeni a kidolgozott tételeket?
Az e-mail címem: hevesi.zsuzsanna94@gmail.com
Előre is köszönöm!!
Szia írtam privát üzenetet is el tudnád küldeni nekem a tételeket nincs időm kidolgozni :D
e-mail címem: dzsidzsi35@gmail.com
Sziasztok!
Szégyen szemre nekem sincs időm kidolgozni normálisan a tételeket. Lenne valaki oly kedves, és elküldi nekem is a kidolgozott tételeket?
e-mail címem: saga.eszter@gmail.com
Köszönök szépen minden segítséget! :)
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?