Van valakinek kéz és lábápolás, műkörömépítés kidolgozott tétele? (beszélgetés)
Sziasztok!
Lenne egy kérésem, ha valaki elküldené a Kéz és Lábápoló, Műkörömépítő tételeket azt nagyon megköszönném.
Nagyon nagy segítség lenne.
Email: anett5966@gmail.com
Sziasztok!
Nem kérhetném el esetleg én is valakitől a kidolgozott tételeket?! Nagyon nagy segítség lenne ha valaki elküldené.
Előre is köszönöm szépen. Email: kezapolo.mukorom@gmail.com
Sziasztok! Nekem is át tudná küldeni valaki a kidolgozott kézápoló, műkörömépítő tételeket.
Előre is nagyon köszönöm!
E-mail:sziszi71@citromail.hu
Hello! nekem is nagyon jól jönnének a tételsorok.nagyon megköszönném ha valaki nekem is átküldené. előre is kösziii!!!
E-mail:eszto.om@freemail.hu
Sziasztok!
Szeretnem en is elkerni a teteleket! Nagyon nagy segitseg lenne!
Elöre is nagyon szepen köszönöm!
nikkocza@gmail.com
Sziasztok!Legyen szíves nekem valaki elküldeni a kéz és lábápoló Okj.-s szóbeli tételeket ha megvan valakinek kidolgozva nagyon sokat segítene nekem vele mert 3 műszakban dolgozok a suli mellett és nagyon jó esne egy kis segítség.Előre is köszönettel:Henriett
E-mail címem:nemetneudvarih@freemail.hu
Sziasztok!
Szeretném kérni, hogy legyen szíves nekem is küldje el valaki az anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat kidolgozott szóbeli tételeket! Előre is nagyon köszönöm!
Magdi
kormee@freemail.hu
Sziasztok!
Kézápoló, műkörömépítő és lábápoló kidolgozott tételeket szeretnék. Ha valakinek megvan, légyszi küldje át(labas.kormos@gmail.com).
Előre is köszönöm!
Valaki tudna nakem segíteni kidolgozott tételeket keresek most fogok vizsgázni jobb lenne úgy készülni.
Köszi!
Szia Baby18!
Írásbeli környezet- és munkavédelembôl van csak, ehhez jön még az informatika számítógépen és szóbeli vállalkozásból. Ha van már kézápoló végzettséged, akkor ezek már nem lesznek újra. Ami biztos lesz, az lábápoló anyagismeret és orvosi, mindkettô szóbeli. Remélem segítettem :) Jutzee
Sziasztok!
Ez nem tétel kérés lesz, de azért megkérdezem, hogy hogy zajlik egy lábápoló elméleti vizsga? Miből van írásbeli és szóbeli?
Köszi, ha valaki ír:)
Nagyon jól jönne egy kidolgozott anatómia és anyagismeret tétel egyenlőre a kézápolásra.Október 09.-én lesz a vizsga és hát sokkal jobb lenne úgy tanulni.Nagyon örülnék neki.
Előre is köszönöm..ha valaki tudna..
Szia Jutzee!
Most kezdtem a tanfolyamot,de mivel még a tételeket sem adja ki az oktató központ igy nagyon nehéz lesz több témakörből felkészülni gyerek és munka mellett.
Közölték hogy megkapjuk a tételeket a vizsga előtt 2 héttel nekem az kevés.
Amennyiben van rá mod és lehetöséged kérlek küldd el a kidolgozott tételeket.
Gmailcimem: csokagy67@gmail.com
Segitsédeset elöre is köszönöm: Gina67
Szia Panka!
Légyszi küld már el nekem is a tételeket! Mert ahol én tanulok ott nem adnak semmi jegyzetet, többszöri kérésre is csak ígéreteket kapunk! Nagyon szépen köszönöm! kerekev@citromail.hu
Szia! Küldd el légszi nekem is a kidolgozott tételeket. Nagy szükségem lenne rájuk. Örök hála: cegledi.barbara@gmail.com
Köszönöm
Kedves jutzee
Én is szeretném kérni a kidolgozott tételeket,most kezdem a tanfolyamot,kisgyermekeim mellett,remélem sikerülni fog,ezért szeretnék készülni rá.
Nagyon köszönöm előre is.
majerandrea@gmail.com
Szia Andi
Kedves Jutzee!
Szeretném,ha elküldenéd a Lábápoló anyagismeret és az anatómia kidolgozott tételeit.Esetleg megkérdezhetem,hogy a 2010-es tételek vannak meg Neked?Előre is köszönöm a segítséged.
címem: timea1108@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Óvodai dajka kidolgozott tételek
- Szeretnék belevágni egy kéz és lábápolási, ill. műkörömépítő OKJ-s tanfolyamba. Akik ilyennel foglalkoznak melyiket ajánlanák nekem?
- Pénzügyi és számviteli ügyintéző kidolgozott tételeket hol keressek? Vki tudna ebben segíteni?
- Kéz- és lábápolás, műkörömépítés
- Hol találok TF-ES sportoktató szakhoz kidolgozott tételeket?
- Kéz- lábápoló, manikűr tanfolyamon veszek részt. Valakinek nincsenek kidolgozott tételek hozzá?