Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? fórum

Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)

❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯
1139. Menike
2010. febr. 17. 15:58

Jaj, rájöttem, ezzel nem végzek egyhamar. Oktatási anyagokat kell lefűzögetnem, hogy meglegyen nekem. Igaz, nem ártana elolvasni sem, de azt hiszem, az nem ma fog megtörténni. Hihihi.

Pedig nem nagyon ártana, hogy legyen róla valami fogalmam. Na, majd ezt is hétvégén pihenésképpen megteszem. Ohhh, most már mennék haza, de még jön egy Ügyfél is kötelezőt kötni. Remélem meg tudom oldani, mert persze nem sima ügy.

1138. Menike
2010. febr. 17. 15:27

Jah, a létszámcsökkenés már nekem is feltűnt, hogy megcsappantunk rendesen.

Na, nekiálltam a január 26-ai munkám megcsinálásához.

1137. genia
2010. febr. 17. 14:54

Az en parom nem olyan magas 170 denekem jo mert en kicsi vagyok 159 neki is van feleslege de nagyon keves meghat mar o sem 18 eves igaz 1 evvel fiatalabb mint en de meg mindeg jo pasi ..en a kreol boreert irigyelem de nagyon ...

Ha nem fogyiznank unatkoznank!!! hat en mar jobb szeretnek a sulytartasnal lenni ,hidd el akkor sem fogunk unatkozni..

Tudod min gondolkoztam a multkor ...jo paran voltuk ezen a forumon es mindenki eltunt azta!! csak mi maradtunk ketten nem semmi!!!!

1136. Menike
2010. febr. 17. 14:46

Nanana, azért nem szabad túlzásba vinni. Kicsit egyél, mert padlót fogsz.

Húúúú, múltkor amikor csúszkálni voltunk a 86-dik dombmászásnál már engem is tolni kellett. Persze a Krisztián még a gyereket is fel bírta cipelni a nyakába. Pedig pont tegnap este beszéltük, hogy amióta együtt vagyunk 5 kilót hízott. Ohhh, a 183 cm-éhez jelenleg 80 kg-ot nyom. Meg sem látszik rajta. Kicsit itthon van és többet mozog, már nincs is rajta a felesleg. Mázlista alkat. Utálom is érte. De most valljuk be, már unatkoznánk, ha nem fogyiznánk, nem????

1135. genia
2010. febr. 17. 14:41

Jaj hat fent en is buszke vagyok magamra mondjak is a fiuk hogy ugy konnyu ha nekik kel engem tolni nyomni huzni......gyonyoru latvany lehetek hihihi.....

Hat en meg a heten nem tornaztam de szerintem holnap sem fogok olyan gyengusnak erzem magam de penteken mar igen mert eszek es lessz energiam ..ha holnap is kibiromhogy ne egyek ma mar sokkal nehezebnek erzem ,most eszegetek eggy joghurtot lenmaggal mert mar nagyon szedultem!!!

1134. Menike
2010. febr. 17. 14:32
Jajjjjjjjjjjjj, mire tavasz lesz, majd bírod a kofferodat cipelni. Azért tornázunk, hogy fittek és frissek legyünk. Én is elfáradok és sokszor lihegek. Ez azért is van, mert 11 évig dohányoztam, igaz 1 éve nem cigizek, meg a túlsúlytól. Nem baj, majd lemegy és akkor jó lesz. Én ettől függetlenül szeretek túrázni, mert bár nagyon nehéz felcipelni a seggem, de mikor fent vagyok, nagyon büszke vagyok magamra.
1133. genia
2010. febr. 17. 14:28
Turazni en nem igazan szeretek mostanaban, nem birom a seggem hihihi...hamar elfaradok de mar vagyom a friss tavasz illatara...
1132. Menike
2010. febr. 17. 14:21
Tudod, hogy szinte sosem unatkozom. Alig vannak szabad perceim, azt is olvasással töltöm. Igaz, szégyellem is magam, mert már egy hete olvasom azt a könyvet, amibe bele kezdtem, és még csak a felénél járok. Hát eléggé gáz. De talán csak végig tudom olvasni ezen a héten. Nagyon szeretném. Én is alig várom a tavaszt. Olvadni olvad nálunk is, de a hóvirágok még nem bújnak ki. sajnos. Ha már felszárad a sár, akkor fel szeretnék menni a hegyekbe és túrázni egy nagyot. Már alig várom, hogy mehessünk.
1131. genia
2010. febr. 17. 13:55

Jezusom nem fogsz unatkozni az mar tuti!!!!!!

En is igy locsolom oket ahogyan te jo lessz az ,igaz 2 viragom kipusztult aziden ,de sebaj masjd veszunk masikat!!!

Jujj en mar annyira varom a tavaszt es hianyzik mar a napocska is,itt mar olvadozik vegre a ho bujnakki a hoviragok csak ez meg nem az igazi de mar nincs sok hatra.....

1130. Menike
2010. febr. 17. 13:48

Jelenleg még nincsen infóm a locsolásáról, ha megtudom, megírom.

Amúgy télen az összes virágomat heti egyszer locsolom, nyáron kétszer kapnak. Az ablakban lévők, ha hőség van és igénylik, akkor 3szor.

Nem láttam még, de sokan mesélték, hogy nagyon jó, és nagyon szép látványelemek vannak benne. Érdemes megnézni. Mi most tuti nem megyünk moziba, mert gyerekes hétvége van, és játszani fognak.

Én meg dolgozgatok. Most már muszáj lesz megcsinálnom a diploma munkát, mert ha elfogadják, akkor még be kell köttetnem, meg ilyenek. Aztán meg tanulhatom a vizsgatételeket. 10 db van 300 oldal. Nem sok aspektusom van hozzá, de muszáj. Szeretnék szabadulni a sulitól, mert ezek bunkók. Sose fogadnak el semmit se. Van EU-s nyelvvizsgám, de az nekik nem jó. Tettem le szakmai nyelvből vizsgát OKJ-s szakmához, az sem jó. Kérnek kettő középfokú szakmai nyelvvizsgát. Hát ez még hátra van.

1129. genia
2010. febr. 17. 13:23

Nekem is van jo par es orhideam is most eppen nem viragzik de nem szeretem ahogykinez azt mondtak 1heten 1szer kel locsolni szerinted ez nem keves??

Jo lenne atugrani Nyiregyhazara vasarnap megnezni az Avatart 3d ben ..te lattad mar??

A parom leszedte a netrol de a latvany a lenyeg ennel a filmnel es 3d megis csak mas!!!

1128. Menike
2010. febr. 17. 13:14

Nem csodálom, hogy éhen halsz. Nem semmi amibe bele kezdtél. Holnap én is gyümizek, ami még kevésbé gond, de pénteken halálos víz nap. Pfújjjjjj!!!!!!

Na nem baj. A szépségért szenvedni kell. Igaz, mi már mindent megteszünk érte, úgyhogy teljesen megérdemeljük. Szerintem. Már nemsokára végzek ezzel a melóval is. Aztán most már jöhet a sajátom. Igaz abból is nagyon sokat megcsináltam már, de van még bőven. Hihihi.

Na, amire nem jut időm, hétvégén azt is megcsinálom. Megígértem magamnak, hogy ma megint megváltom a világot. Mármint a sajátomat. Elég jól haladok vele. Már csak otthon kell feltakarítani, meg a ruhákat elpakolni. Reggel már leszedtem őket, meg összehajtogattam, csak a szekrénybe nem kerültek be. Még a virágokat is meglocsoltam.

Húúúú, tényleg, még valamilyen használati útmutatót kell szereznem az Orchideámhoz, nehogy ez is megpandeljon, mert akkor eléggé szomorú leszek.

Régen nem szerettem a virágokat, most meg minden héten viszek haza egyet. Anyukám már teljesen ki van tőlem. Volt egy óriási pálmám, amit el kellett ajándékoznom, mert a hálószoba felét elfoglalta, és már csak nehezen tudtunk közlekedni tőle. NAgyon sajnálom ám. Viszont már a háló és a dolgozó szobám is tele van. Hihetetlen, mekkorát változnak az emberek. Egyszerűen imádom őket. Van nevük, meg minden. Még beszélgetni is szoktam velük, meg minden hónapban átgereblyézem a földjüket.

:))))))))))))))))))))))))))))

1127. genia
2010. febr. 17. 13:06

Igen te draga ORULOK!!!!!!!!!

Jelentem kurvara ehes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!Kicsit szedelgek is...na nem baj ha mer nagyon nem birom meg eszek egy joghurtot 1 kiskanal lenmaggal hagy pucoljon!!!!

1126. Menike
2010. febr. 17. 11:59

Hát, úgy látom, ma is eléggé elfoglalt vagy. Nekem holnap lesz gyümi napom, mert teljesen megkeveredtem, és hétfőn fehérjével kezdtem. Na nem baj. Holnap megint a központi irodában leszek nagy boldogságomra.

Ma már megcsináltam egy csomó munkát, most haladok tovább.

Jah, hogy örüljél, úgy néz ki, egész hétvégén az irodába leszek, mert írni akarom a diploma munkámat. Szerintem Krisztián sem jön, otthon lesz a gyerekkel. Én meg írhatok majd neked.

Na???? Örülsz?????

1125. Menike
2010. febr. 17. 09:18

Szia!

Hát nem semmi vagy, gratulálok!!!!!

Nekem ma van a 3.nap, amikor tornáztam. Eléggé izomlázam van. Úgy kelek fel, mint a bogarak, oldalra fordulok, és úgy tornázom fel magam, mert a hasam nagyon fáj. Mármint az izomláz miatt. Eléggé mókás a dolog.

Most éppen azon vagyok, hogy lehet elmegyek tornára. Heti 4szer van torna az iskolában. Hihihi

1124. genia
2010. febr. 17. 07:51

Szia te draga mizujs??

Jol vagy ? vegig csinaltam az elso napot ,ma van a 2ik jupiiiiiiii megcsinalom!!!!

Te hogy haladsz??

1123. genia
2010. febr. 16. 15:04

Kepzeld ,most toltom le a Zumbat remelem sikerulni fog!!!

Kezdek ehes lenni de meg van 2 napom hihihi......jo hozzalas nem??? de attol meg k..vara ehes vagyok aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

1122. genia
2010. febr. 16. 10:55
Ok mikor tudsz gyere,de vigyazz nehogy lebukj ....
1121. Menike
2010. febr. 16. 10:54

3 napig csak gyümi??? Az nem semmi lesz.

Amúgy titokban netezek a főnök gépén. Majd ki is kell törölnöm az előzményekből, le ne bukjak. Csak gondoltam benézek hozzád, nehogy elárvultnak érezd magad. Hihihi. Közben azért dolgozom is,nehogy ezzel bukjak le. Nem nagyon szeretek ebben az irodában lenni, de meg kell szoknom,mert szerintem tényleg itt lesz a helyem.

Ha tudok,még benézek.

5 szál rózsa??????????? Az igen, annak én is örültem volna.

na puszi

1120. genia
2010. febr. 16. 10:03

Szia!

Nem semmi beszamolo!!! Az en Valentin napi ajandekom 5szal voros rozsa volt nagyon orultem neki!!

Ma megprobalok egy gyumi zoldseg napot tartani mert mar nagyon unom a 68 kilot hatha megmozdul ,vegulis megprobalom 3 napig tartani hatha osszejon!!!

1119. Menike
2010. febr. 15. 17:14

Na, megyek, holnap megpróbálok beugrani és írni neked. Legyen jó estéd.

Millió puszika

1118. Menike
2010. febr. 15. 15:25

Szóval, majd csak befejezem az élménybeszámolót.

Pénteken este elmentünk bevásárolni, mindent megvettünk, ami itthonra kellett. Hazaértünk negyed tízkor, a Krisztián ágynak esett. Tényleg beteg volt. Aludt szombat reggelig. Mi az unokahúgommal bementünk Pestre, é vettem 3 nadrágot (olyan szteccset) meg egy felsőt, meg egy karkötőt. Neki is vettünk egy párducmintás szteccs nacit, meg hozzá egy felsőt. Hihihi. Majd levadássza valami pasi. Este elmentünk diszkóba. Hát a zenétől nem voltam leragadtatva, viszont nagyon sokat ittam. Azt hittem baj lesz, de meg sem ártott. Jól éreztem magam nagyon. Olyan jó volt a haverokkal és a barátokkal lenni. És az sem volt elhanyagolható, hogy végre teljesen önmagam lehettem. Hihihi. Nagyon klassz volt. Nem maradtam sokáig, mert egy idióta pasi rám nyomult (kb. 12 éve egyszer összejöttünk, de semmi komoly nem történt) és nem szeretem amikor tapad. Inkább haza mentem, de így is jó volt. Gondoltam majd alszok egy hatalmasat. Jah, vagy nem. Három órát bírtam aludni. Teljesen kikészültem tőle. Sose állok vissza a normális kerékvágásba. KI VAGYOK!!!!!!!!!!! Aztán vasárnap délután meg aludtam 3 órát, mert a cigifüsttől nagyon fájt a fejem. Hihetetlen, hogy már több, mint 1 éve nem dohányzom. Jó is. Viszont este jött a Krisztián, kaptam egy gyönyörű szép Orchideát Valentin napra, ő meg inget kapott. Hahahah. Aztán alig bírtam aludni, majd amikor hajnali fél kettőkor elment dolgozni, gondoltam aluszok, de persze nem ment és megnéztem két filmet, aztán meg felkeltem. Lassan el kell mennem gyógyszertárba, kérni valami enyhe altatót, mert így előbb utóbb elborulok. Nem tudom mit kellene tennem. Nem kávézok, nem cigizek, mozgok, sétálok. MIÉRT nem tudok aludni???

Igaz, most is pörgök, mint egy búgócsiga!!!!

1117. Menike
2010. febr. 15. 11:16

Szia!

Bocsáss meg, csak mindig van valami.

De jó, hogy jól éreztétek magatokat. Annyira irigy vagyok. Húúú, biztos nagyon jó volt a fürcsi is meg a szauna is. Hmmmm. El is képzeltem.

A fogyiba nekem is bele kell húzni, mert ez nem állapot. Este el is határoztam magam. Reggel fel is keltem és tornáztam. Aztán, hogy azért ne csak erősítés legyen, még vagy 20 percig ugráltam. Bekapcsoltam zenét, és arra táncoltam. Rendesen elfáradtam és folyt rólam a víz, de jól esett. Jó lesz.

A fényképet várom, és ígérem, kemény leszek.

Péntek este elmentünk.

1116. Menike
2010. febr. 15. 09:33

Jó reggelt!

Nagyon örülök neki, hogy jól éreztétek magatokat. Mindjárt írok hosszabban, csak vannak nálam.

1115. genia
2010. febr. 15. 07:44

Jo reggelt!!

Jo volt a 7vege volt furcsi ,es szauna ,gondoltam am rad!!!

Belekell huzni a fogyba ,de komolyan ...utaltam magam furdoruciban brrrrrrrr .

A kajarol jobb nem beszelni.... A buli is nagyon jo volt..ott esett a ho na na ,hogy mar hianyzott ....kepeket csinaltunk de sajna a mi gepunk ithon maradt de majd at kuldik es akkor majd at kuldom neked is ,van furdorucis is jujjjjjjjj azt is kuldom es elmonhatod te is ram ,hogy tessek bele huzni mert nem vagy tul szep latvany!!!!!!!!!!!!!!!

1114. Menike
2010. febr. 12. 16:51

Jajaj, ne izgulj, azért jövök én minden nap.

Most viszont megyek, mert itt van a párom. Hétfőn jövök, és mindent elmesélek. Jah, fényképeket tessék csinálni. És NAGYON JÓ SZÓRAKOZÁST nektek.

BOLDOG VALENTIN-NAPOT!

1113. genia
2010. febr. 12. 16:27
Vagy irhatok smst azt te nem kell fizesd!!!
1112. genia
2010. febr. 12. 16:26
Na akkor jo!!! Van mobilod ? Nem tudom ha en hivlak akkor neked is kell fizetni??
1111. Menike
2010. febr. 12. 15:33
Most vitte el a drágám az apjának. Majd megpróbálok venni egy laptopot, de jelenleg nem nagyon akar rá összejönni a pénz. Pedig eddig otthonról is tudtam írni neked. Hajaj, majd megoldom. Más nem, bejövök ebbe az irodába és írok neked. Hihihi. Úgyis az itteni munkát is meg kell majd valakinek csinálni.
1110. genia
2010. febr. 12. 15:25

Nem orulok neki mar megszoktam ,hogy beszelunk napmint nap de ha ez kell hogy tobbet keress nincs mit tenni!!!!!

Othon nincs geped ,hogy esetleg delutan valtsunk egy par szot????

❮❮ ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook