Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!!
Cak bekukkantok utanna megint futok de nem baj az a jo...
Nagon ugyi vagy a karikaval,en a heten rossz kislany voltam torna szempontjabol..ugyanis csak hetfon tornaztam csk ...pirosbetus napjaimat elem,de ilyenkor mimdeg ez van...
Meg 2 orat leszek utanna megint mennem kell...
Holnap nem dolgozol ugye???
Én tegnap betöltöttem a hulla-hopp karikát és hát nagyon durva. Kb. 5 perc után leszakadt a derekam. 20 perc múlva meg már olyan izom lázam volt, hogy ha hozzám dőlt a kutya az ágyon, visítani tudtam volna. Nagyon fájt. Most reggel bátor voltam, derekam köré helyeztem a karikát, megpörgettem és láss csodát, megjelentek a csillagok fényes nappal.
Rettenetesen fájt, de azért 5 percet végig bírtam csinálni. Igaz napi 20 percet kéne ahhoz, hogy 1 hónap múlva látványos változás legyen, de hát na. Elsőre nem lehet mindent.
Szia!
Semmi gond. Örülök, hogy nem unatkoztál. Hihihi.
Szia,bocsi nagyon porgos napom van ,de gondolok rad...most mennem kell......
Puszika.......
Jóóóóóóóó reggelt!
Megvettem a hulla-hopp karikámat. Igaz műanyag, de szét lehet szedni és majd otthon rakok bele homokot. Hihihi. Este már ezzel fogok nyomulni.
Reggel átültettem a virágaimat, de csak párat. Hát, megint szaporodott az állomány. Hihetetlen, hogy még a legkisebbet is sajnálom kidobni. Majd csak tényleg kiszorítanak a lakásból.
Jah, ma kerékpárt fogok nézegetni a neten, mert azt is szeretnék, és ha elköltözünk, akkor tavasztól télig biciklivel járok majd dolgozni. Csak 15 km-re lakunk majd a meló helytől. Az napi 30 km, ami már elég jó edzésnek.
Holnap jövök és beszélünk. Oké????????
Pihenj jól!!!
Na, lassan megyek, mert otthon virágot kell ültetnem, mert reggel levertem az ablakból. Boldog voltam. Hihihi.
Most meg letöltöttem az egyik kedvenc zenémet.
Csak a másikat nem sikerül.
Én nagyon szeretek, csak nem mindegy, hogy mivel csinálod. A műanyag túl könnyű, a fa viszont az első két hétben akár kék zöld foltokat is hagyhat.
Viszont nagyon jól formálja a hasat és a derekat. Napi 15-20 perc és csá hájcsíkok.
Alig várom, hogy megszerezzem.
Sosem tudtam hullahppozni ,ugyes vagy!!!
En is tornazom renduletlenul de sajna a merleg nem mozdul...momdjuk amit tegnap muveltem nem is csoda....igaz jonnek a piros betus napok es annak tudtam be na mindeggy...............
Hát még csak nézelődni megyünk.
Egész jól, bár a mérleg nyelve nálam sem megy lefelé, de tornázgatok, és azért.
Most éppen hulla-hopp karikát nézek, de a fából készültek nagyon drágák. Most veszek egy műanyagot, és betöltöm sóderrel. Úgy jó lesz.
De joooo akkor mentek vasarolni!!!
Hogy alsz a fogyval??
SZia!
Gondoltam, hogy tudod. Hihihi.
Hát, ma sem volt egyszerű napom. De nem baj. Most hazánkban van Krisztián is és beszéljük a dolgokat. Mármint próbálkozunk, hogy hova mit vegyünk.
Szia !
Most ertem haza,itt is szar az ido,borongos saras,Tudtam, hogy a kozponti irodaban vagy,es ezert nem tudsz irni...
Jó reggelt!
Persze, hogy minden rendben, csak tegnap a központi irodában voltam, délután meg oktatáson. Jó volt, csak nagyon kimerültem. Este már fél 7kor el is aludtam. Hihihi. Azért ez nagyon jó volt. Kisebb megszakításokkal át is aludtam az éjszakát.
Ma leszek egész nap.
Nálunk el van borulva, ködös, esik és undorító sár van mindenhol.
Jo reggelt!!!
Jol eltuntel!!! Minden rendben????
Ugy latom ma sem tudsz irni sebaj akkor holnap....
Jo legy ...sok puszi....
Jo reggelt!!!
Jo volt a traccs parti a baratainkal nem voltak ithon masfel eve de semmit nem valtoztak...
Itt nagyon szomorkas az ido ..de legalabb nincs hideg.
majd ha tudsz irj ma leszek ....
Húú, na, a barátnőm szülei keverik a szart rendesen. Azt mondták a csajnak, akitől béreljük az irodát, hogy én mondtam, hogy eladták az egyik házukat.
Kb. vagy 4 hete nem is beszéltem velük. Na mindegy, nekik ez a legegyszerűbb, hogy bemártanak engem olyan dolgokban, amihez semmi közöm.
Na mindegy, ez van.
Szia!
Ígérem, megírom később, hogy hogyan vannak sorba. A halkirálynő sorozat nagyon jó. Csak otthon olvasd, mert engem hülyének néztek a kórházban, hogy hangosan röhögök. Hihihi.
De jó, akkor végre találkoztok a barátaitokkal, és ez nagyon klassz.
Nem unatkozom, mert már 5 szerződést kötöttem és még jönnek. Az a pasi meg még nem volt, aki 4 autóval jön.
Majd még írok én is.
Szia!
Húúúú, de jó, hogy ilyen klassz hétvégétek volt. Tegnap nálunk is sütött a napocska. Élveztem, bár a diplomával nem nagyon haladtam, mert nem találtam meg az adatokat, amit kerestem. Na, nem adom ám fel. Ma már bejelentkeztek egy páran, kötnöm kell szerződést 5-6-ot. Ez nem rossz.
Hétvégén megyünk bútort választani, meg ilyeneket. Visszük a gyereket is. Majd ő is választhat a saját szobájába valamit.
Jo reggelt!!
Remelem ma mar nem keruljuk el egymast,a szulinap jo volt a parom maradt kartyazni en hazahoztam anyumekat es a fiamat ,tudtuk ,hogy ez lessz a kartyapartik azok sohasem maradnak ki.
A tegnap az unokahugomek jottek ebedre,aztan mentunk a sogoromhoz o korhazban van ,utanna romi parti volt ,ugyhogy jol telt a 7vege ..kajaugyileg sem szaltam el igaz a tegnap kicsit tobb lett de nem hiszem ,hogy a pontokat meghaladtam.
Itt gyonyoru azido sut a napocska,de azert huvos van ,de mar a napsutes is jot tesz a lelkemnek...
Hé, tényleg, szülinapon voltál. Hát ezt teljesen elfelejtettem. Remélem jól sikerült, jól érezted magad, meg azért egy minit ettél is. Hmmm. Én egész jól elhaladtam a dolgozattal, a fele kész van. Na, azért még szerkeszteni kell, mert nem tökéletes, de az legyen a legkevesebb. Ma is itt vagyok, nekiugrom és írom, hátha legalább olyan eredményes leszek, mint tegnap. Eléggé kimerültnek érzem magam, mert tegnap megittam délelőtt egy energiaitalt, és alig bírtam tőle elaludni. Viszont utána attól függetlenül, hogy marhaságokat álmodtam, jót aludtam.
JA, jelentem tegnap este szakadt a hó, ma meg ragyogóan süt a nap. És LÁTTAM hóvirágot!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnalom ,hogy nem ertelek el ..Szulinap meg volt ettem is de mar nem fogok esetleg 1 almat hogy ne haladjam meg a pontokat.
Akkor majd hetfon beszelunk,milio puszika neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na szia!!
Mar biztosan elmentel!! Gondoltam ,megis irok hatha...
Látom, nem vagy itt. Jelentem, már a 19. oldalon tartok. Messze van még a vége, mert 60 oldalt kell írni. Igaz a nagy része jelenleg már készen van, csak szerkeszteni kell. Már egy hibát javítottam, remélem elfogadják. Most megcsinálom a 2. rész javítását, aztán jön a kemény meló, mert még 2 fejezetet be kell fejeznem. Húúúú, és van még az életbiztosítási fejezetem is, ez a 3. amibe szintén bele kell írni, illetve javítani.
A kedvem még mindig a béka feneke alatt, de már nem érdekel. Legalább most egy kicsit boldog vagyok, hogy elkezdtem a munkát és hogy egész jól haladok. Ha már a javítgatásokkal készen leszek, akkor már az is nagy dolog. Hihihi. De amíg lehet addig csinálom.
Na, elkezdtem és eddig egész jól haladok.
Na persze nem akarom elkiabálni, még csak a javítgatásoknál tartok. Az pedig szinte semmi.
:(((((
Szia!
Itt vagyok újra. Most értem be. Lassan nekilátok a munkának. Hihihi. Bár igazából tényleg nem sok kedvem van, de hátha megjön és akkor gyorsan végzek.
Vagy valami. A drágám gyerkőcének ma van a farsangi bulija, úgyhogy oda mennek délután.
Sajnos a hangulatom ma is a béka segge alatt van, de mindegy. Majdcsak javul a dolog. Hátha ma valami jó is történik velem.
Mondjuk, hogy majd itt leszel.
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.