Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost? (beszélgetés)
Szia!!
Nekunk sincs semmi konkret ,csak a nagytakaritas de azt most kell csak ne essen a ho..
Baba? az jo nallunk is van a csladban az unokaocsemnek ikrek eggy fiu es lany,igaz mar 2 evesek lesznek majusban de olyan dragak a fiu kulonosen a szivem csucske, pont olyan mint az apukam!!!
Jó reggelt!!
Szerintem sem drága. Megpróbálok minél többet eljárni.
Hétvége??? Sajnos semmiről nem tudok. Elméletileg van valami mozi tervbe véve, de ha minden igaz, holnap nagytakarítást csinálok a terhes barátnőmnél (ablakpucolástól függönymosáson át mindenig), mert a hónap végére meglesz a pici. Már alig várom, úgy izgulok, hogy milyen baba lesz. Nem arra gondolok, hogy édi-e, mert az tuti, hanem, hogy hogy fog kinézni. Hihihi. Végre megint lesz mini baba az életemben, így majd kiélhetem magam.
Az tenyleg nem draga ,szerintem erdemes lessz eljarnod...
Mi a tervetek 7vegere?
Gondoltam, hogy jót fogsz kacagni, de akármilyen hihetetlen, komolyan gondoltam.
Most derítettem ki, hogy hetente 4 alkalommal van a közeli iskolában torna esténként, és még nem is drága, csak 600 Ft egy óra. Kb. Az nem rossz, mi???
El fogok járni.
Szia !!! Na vagyok te nem vagy semmi jol kirohogtem magam..hihihi....ezt komolyan is gondolod???
harom szor is elolvastam ,mire leklkiszemeim elott tisztazodott a kep !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jó reggelt!!!
Hmm, ma reggel új ötletem támadt a hasam erősítésére. Mi az első emeleten lakunk, de alattunk nincsen semmi. A lényeg, hogy a házban összesen 2 lakás van, mind a kettő az elsőn. Na mármost csecse fa lépcsőnk van, és gondoltam, ha egy felső lépcsőfokba beakasztom a lában, és úgymond fejjel lefelé lógok (érthető??) akkor jó hasizomgyakorlat lesz. Hmm, na igen. Nem igazán volt egyszerű, mert eleve amikor leülte, ugye a seggem lejjebb volt, mint a lábam, és ez okozott némi bonyodalmat. Majdnem hanyatt estem. Anyukám tartott. Jót röhögött. Aztán megcsináltam egy felülést, igen ám, csakhogy a lépcső széle szétvágta a lábfejemet. Na és ne mondjam, hogy lejönni ebből a helyzetből még nehezebb. Hihihi.
Na, most kitaláltam, hogy ez így jó lesz, csak valami vastag szivacsot kell a lábfejemhez rakni és akkor nem vágja a lépcső.
Olyan, mint ha haspadon kínlódnál, csak itt nem behajlítva, hanem egyenesen van a lábat. Király!!!
Tiszta Költséghatékonyság!!!
Krisztián röhög is állandóan, hogy miket ki nem találok. De ez van.
Képeket megpróbálok csinálni,de nem vagyok benne biztos, hogy engedik. Ha engedik, akkor tuti fogok, mert mindent nem tudok megjegyezni.
Bemutatkozás???? Hamarosan, most már nem ódázhatjuk el. A kicsi is egyre többet beszél rólam, meg hát már kíváncsiak. Én mondjuk annyira nem, de nem baj.
A Krisztián szerint, ha minden így halad, akkor szeptemberben költözünk. Hát majd kiderül.
Már várom is meg nem is. Igaz, minden nap Ócsán leszek, és megyek anyukámhoz, de szegénynek mégsem olyan lesz, mint ha itthon lennék.
Bár később szerintem hozzánk fog majd költözni. Mármint a kis házba. De ez a jövő zenéje.
Izgatott vagyok. Hihihi.
Képzeld, most vettem észre, hogy tiszta zöld foltos a derekam a karika miatt. úgy nézek ki, mint akit alaposan oldalba vertek.
Állítólag 2-3 hét után nem fog látszani. Amúgy már tök jól megy. Minden nap nyomom reggelente. Megpróbálok este is, de mindig tök korán elalszom.
Csinal kepeket a lakaskiallitasrol..en is kivancsi vagyok!!
Hu mar vakoljak!! akkor hamarosan koltoztok!!!
Mikor lessz a nagy bemutatkozas anyoseknal????
Jaja!
Jól látod.
Nálunk most elbújt a nap, de még nincs elborulva. Na, most felbukkant. Olyan rossz, mert az irodába sosem süt be a nap. Ugyan látom, hogy süt kint, de bent rettenetes hideg van állandóan. Utálom. Örülnék neki, ha besütne. De reggel még nem süt annyira erősen, hogy jelentene valamit, utána meg elfordul. :(((((((((
De kibírható. Azért már látni is nagyon jó.
Én csak bízni tudok, hogy hamarosan mindig jó idő lesz.
Hétvégén vakolják már a házat. Hihii. És jövőhét végén meg lakáskiállítás lesz Pesten, és megyünk, szétnézünk. Gyűjtjük az ötleteket, meg hátha látunk valamit, ami tetszik majd.
Aprilis bolond is!!!
Na de itt mar sut a napocska ,szerintem a Marcius is megbolondult!!!!
Jó reggelt!!!
Mondtam, hogy nálunk is ígérik, de nem gondoltam volna, hogy hozzátok ilyen gyorsan elér. Nem akarlak elkeseríteni, de itt még ragyogó napsütés van, de már eléggé érződik, hogy jön a hideg, mert rendesen lehűlt a levegő. Sajnos már csak világít a napocska, de azért jóóóóóóó!!
Na, igen, már én is azt hittem, hogy megszabadultunk a téltől, és lassan már kertészkedhetünk. Tévedtünk. De remélem ebben a hónapban befejezi a hülyeséget az időjárás és áprilistól tényleg itt a tavasz.
Jo reggelt!!
Kepzeld szallingozik a ho pfujjjjjjj!!!
Tele a t...kom mar vele!!!!!!!!!!!!!!
Sajnalom ,hogy duhos vagy de biztos vagyok benne ,hogy megoldod!!
Ne haragudj de mennem kell holnap beszelunk puszika!!!!!!!!!!!!!!!
Megfőztem a krumplit hajában, aztán megpucoltam, majd bazsalikomot morzsoltam rá. Ennyi. Nem rossz, de valószínűleg nem fogok annyira sűrűn enni. Gondolom. Hihihi.
Mindig csak a rohanás. Na nem baj. Ez az élet rendje.
Én mára befejeztem. Mármint itt vagyok, de írom a diplomámat. Muszáj, mert sosem leszek kész. Hhihihi
Most jottem meg ,,vagyok ..bazsalikomos fott krumpli ?az milyen?meg nem is hallottam!!!
En most ebedeltem egy kis paszulylevest!!!
Na hát bazsalikomos főtt krumpli volt az ebéd. Elég is volt. Este torna, karikázás, meg leg magic-ezés.
Most van kedvem. Igaz megfáradtam, de nem gond.
Ma sem vagy itt, de ez jó, mert akkor megy a bolt.
:))))))))))
Süt nálunk is gyönyörűen, de sajnos az időjárás jelentés havat ígér a hétvégére és erős lehűlést.
Nem vagyok valami boldog tőle. Na mindegy.
Én abban bízom, hogy a ház körüli teendők majd sokat faragnak a súlyomból.
Hamarosan bemutatásra kerülök, mert már nem nagyon halaszthatjuk a dolgot.
A biciklizes nagyon jo..en nem nagyon tudok!!!
Kepzeld sut a napocska annyira szep!!!!!es....akkor mindjart itt a nyar ...nagyon belekell am huznom nekem is!!!!
Hmmm, na igen, tegnap elseje volt, és újrakezdtem a 90 naposat. Ma keményítő van. Most nagyon igyekszem betartani. Tegnap sikerült, a mai nap a mumus. Holnap igaz szénhidrát van, de nagyon visszafogom magam. Elegem lett. Most már nemsokára nyár. Itt az ideje keményen belefogni.
Már a biciklimhez sem kell sok, csak megvárom a jövőhetet, és szerintem azt is megkapom. És akkor biciklivel járok majd dolgozni.
Igen sajna nagyon lassan mennek biztos vagyok benne hogy en is hibas vagyok de latom ,masnak sem konnyu..na ez van...
Mered a centiket ,hogy alsz a meroszallagga vagtal marle belolle sokat??
És kivételesen nagyon sokat spóroltam rajta. Kb. 100 ezerrel olcsóbban vettük meg. Nem hagyom ám magam, mindent ezer helyen megnézek és kiválasztom a legolcsóbbat. Néha módosítani vagyok kénytelen az elképzelésemen, de lehet a következő ötlet még jobban tetszik. Hihihi.
Lassan tornázgatok. Szerintem a hasam minit kisebb lett, de kilók nem nagyon mennek lejjebb. Pedig már kemény vagyok.
Na, majd szépen lassan.
Elkepzeltem,mikor szett esett a karikad...hat en is biztos duhoslettem volna...de a lenyeg ,hogy tornaztal.
En is lenyomtam mar a Zumbat de 1het kiesett mert piros betus napok voltak de bizony most nagyon nehezen ment kidoglottem ..merlegeles pedig penteken lessz...nem is tudom minek orulhetek ,ha nem hiztam.
Igen irtad a zuhanykabint ,csak meg nem tudtam ra reagalni..de nagyon orulok ,hogy tetszik Krisztiannak de hat miert ne tetszenne ..biztos vagyok benne hogy te remekul tudsz valasztani!!!!!
Jó reggelt!
Ma a saját irodámba vagyok, mert a központiba ma nincs áram. Jó is ez így. Reggel hulla-hoppoztam, meg leg magic-eztem is. Persze a karika szétesett és a betöltött homok a szoba közepén landolt. Boldog voltam, gondolhatod. Most még elvágtatok a bankba és nyitok egy folyószámlát, mert már hétvégén szerintem vásárolgatunk vagy nem tudom.
Jah, mondtam, hogy meg van a zuhanykabinunk. Hát Krisztián nagyon imádja. Végre valami tetszik neki is. Hihihi.
Én is leszek egész nap.
Annak meg örülök, hogy fellendült az üzlet.
Szia!!
Ne hari a tegnapiert de nagyon huzos napunk volt kellet kuldenunk arut azorszagba ,mert nagyon kozeledik a husvet es csak este kerultem gep ele.
Ha jol emlekszem most a kozponti irodaban vagy...ha tudsz nez be ma leszek..
Milio puszi!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Na, hogy telt a hétvégéd?? Gondolom búgócsiga voltál. Mi voltunk vonatozni a gyerekkel, nagyon tetszett neki. Hihihi. Apukája is nagyon élvezte. Kb. már vagy 20 éve nem ült vonaton.
Képzeld, megvan a zuhanykabinunk. Nagyon tetszik neki, amit kiválasztottam, hétvégén már visszük haza, hogy a vízszerelő lássa, mit hogy kell csinálni.
Amúgy ma nincs sok kedvem melózni sem.Hmmm.
Leszek egész nap, majd jelentkezz!!!
Hát, tényleg pörögsz. Nem baj, remélem jól is érzed magad.
Nektek is nagyon kellemes hétvégét. Hétfőn jövök és beszélünk.
Millió puszi.
Nem dolgozom holnap, ha minden jól megy családi hétvégét tartunk, vagy a barátnőmnél takarítok. Már csak egy hónap és meglesz a babája. Alig várjuk. Izgulok én is. Hhihihii.
Amúgy ma alig van meló, agy nyugodtan írhatom a diplomámat is. Hmmm. Végre.
Majd tornázol a jövőhéten. Én este még karikázok, bár a gondolattól is fáj a derekam, meg a hasas. Remélem látványos lesz. Megpróbálok minél többet csinálni.
Na ugy latom ma sem beszelgettunk tul sokat,...
Kellemes 7veget neked ,ha addig nem taliznank milio puszi!!!!!
Jo legy!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 szeptemberére várt babák
- 2011. szeptemberi babavárók!!
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb
- Mi a véleményetek a Szegedi Tudomány Egyetemről? Oda szeretnék járni szeptembertől.