Vallomások (beszélgetés)
A tesómnak és nekünk is Laguna-nk van, aminek nem kulcsa van, hanem egy műa lapocska, benne elem. Ezt kell beledugni az autóba és így indul.
A tesóm fia kimosta, a férjem azóta is emlegeti, hogy mennyire béna, hogy nem lehet észrevenni, stb.
Látszik, hogy semmihez nem ért és semmi értékszemlélete nincs, stb.
Kb. 1 hónapja én is kimostam a mi kulcsunkat. Hiába néztem meg a zsebeket, nem vettem észre. Másnap észre vette a férjem, hogy folyamatosan világít a visszajelző, és alig akart indulni az autó.
Nem mondtam el, hogy kimostam:DDDD
"Nem túl régen olvasom a Hoxat, de már vannak tagok, akiket megkedveltem. Jó olvasni a hozzászólásaitokat. Tök jó, hogy ennyiféle ember van."
Biztos nem engem! 😂
Nálam rendszeresen megáll egy csaj, ő kezdeményezi a dumát, és 1 perc múlva már "bocsi, fel kell vennem"
Ez 3x történ meg.
Már fel sem állok, ha látom, csak intek neki.
Egyszerűen faképnél hagyom azt, aki beszélgetést kezdeményez velem, mégsem figyel rám, nem néz a szemembe, hanem a telefonját nyomkodja egyfolytában, közben meg bólogatva mondja, hogy ühüm, ühüm... :(
bocs,erre volt a válaszom
Egyszer kimostam az mp3-as lejátszóját. :D
Évekig működött még. :D
2020. október 19. 14:37
Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam. 😂
Én a zsebek átnézésevel vagyok hasonlóan. Mentségére szóljon, hogy ő mindig átnézi. :D
Nem baj, a talált apró mindig a mosónőnek jár.😄😄😄🤣
"Már 2 órája fent vagyok, de csak kávéztam azóta hogy felébredtem. Itt ragadtam a képernyő előtt, nem csináltam még semmit sem..."
Kellenek az ilyen napok is!
Nekem a gyerek szerdán megy suliba utoljára. Csütörtökön fel sem kelek! (álmodik a nyomor)
Dettó. De épp ebben a percben jött egy e-mail, kiderült, hogy megint csináltam a cégnek egy kazalnyi pénzt 😇 Mi lesz itt, ha végre elkezdek rendesen dolgozni? 😂
Mondjuk előtte azért iszom még egy kávét 🙃
A régi szép időkben egyszerű volt szétválogatni a Pochaontas-os, meg mindenféle hercegnős, és a Verdás, Micimackós, Lapka malacos, meg Thomas-os mini zoknikat a sajátjainktól.
De lassan ott tartunk, hogy mindenki egyszínű zoknikat hord, főleg olyanokat, ami nem látszik ki a cipőből, úgyhogy megint egyszerű lesz, mert lesznek a 37-es zoknik, meg a 45-ösök 🙂
Én ezt a kölykök játékaival csináltam. Este elmondtam, hogy minden játékot, amit nem raknak a helyére, éjjel elvisznek a manók. Háromszor még elnézik, de negyedjére úgy elviszik, hogy sose látják többet. Nem hitték, amíg meg nem történt. Volt sírás, rívás, de a manók kicsit sem voltak engedékenyek.
Nem a kukába dobtam nyilván, de elajándékoztam. Egész gyorsan ment a rendrakás aztán 🙃
Tuti. Vagy nem tudom...
Én még sosem éreztem magam igazán kirekesztve. Igaz, nekem a szemembe megmondták, ha gondjuk volt velem. Nem tudom, hogy melyik a jobb.
Volt egy munkahelyem, ahol 3, kb. 10 évvel fiatalabb kolleginákkal dolgoztam. Az egyiknek az volt a baja, hogy nekem 10 évvel idősebben és gyerek szülés után miért nincs akkora fenekem, mint neki, a másik kettő szerint csak nem fértem bele az ő köreikbe, mert öreg vagyok, és mind a három azt mondta, hogy én már nem vagyok nő, mert 40 éves vagyok.
Annyira nem tudtak zavarni mint, ahogy akarták, hogy zavarjanak...;)
"Szerintem nincs szánalmasabb annál, amikor felnőtt nők úgy viselkednek, mint az elkényeztetett tini kislányok. Klikkesednek, lenéznek, kipécéznek maguknak, pletykálnak a hátad mögött. Az ilyenek miatt néha szégyellem, hogy nő vagyok."
De rossz lehet 😧
Szerintem van szánalmasabb.
"Már 2 órája fent vagyok, de csak kávéztam azóta hogy felébredtem. Itt ragadtam a képernyő előtt, nem csináltam még semmit sem..."
Tetézem, nekem ezért még fizetnek is.
Pont az előbb fogalmazódott meg bennem, hogy ez már nekem is gáz. 😕
Hát, izé..
Látod!
A kiforgatásnak teljesen más célja van, mint a cipzár és egyebek. Persze, az nem árt, ha a tépőzár össze van ragasztva, mert egyébként kihúzkodja más ruhák anyagát, de a kifordítást inkább azért tesszük, én mindenképp, mert a nadrág pl. belül lesz "koszosabb", így jobb ha az van kívül a mosáskor, illetve a színének is jobbat teszünk ezzel.
Tehát, én nadrágot, pulcsit és dzsekit mindenképp kifordítva mosok, és szárítani is így szoktam, mert ugye a nadrágok zsebe jobban szárad így, illetve egy vastag dzsekit is mindenképp úgy kezdek, hogy kifordítva szárad, majd visszafordítom, hogy kívül is megszáradjon rendesen...
Hevesebben ver a szívem....
Fuss neki még egyszer.