Vallomások (beszélgetés)
Köszönöm szépen!
Azt hiszem, be kell fizetnem egy kezdő szintű magyar nyelvtanfolyamra. Segítenél nekem elsajátítani a nyelv alapjait? Azt hiszem, rászorulok... Mondhatsz egy árajánlatot.
Jól ízlik, így a németek mondják: schmeckt gut.
Nekünk csak ízlik. Vagy nem ízlik.
Saját házat vettem! A szüleim is elköltöztek, 70 km-re lakunk egymástól. Nekik is van kocsijuk, de megint nekem kellene mennem, ha talizni akarok. Nem megyek......
Én meg busszal megyek, 200 km-nél többet. Csak meg ne bánd, ha majd nem lesz kihez menned.
"Tudok főzni, általános vélekedés szerint nem is rosszul, csak unom. Senki nem tudja a környezetemben rajtam kívül egyetlen kedvencemet sem elkészíteni, de azt bezzeg imádják, ha csinálok nekik. Szeretném, ha valaki főzne nekem."
Megértelek.Én is gyakran gondolok erre és ezért vezettük be pár éve azt ,hogy ha valamelyikünknek szülinapja van akkor elmegyünk együtt egy étterembe és kényelmesen megvacsorázunk,beszélgetünk, iszunk egy pohár pezsgőt az ünnepelt egészségére .
"Fogalmam sincs, mikor fogok készen állni egy gyerekre."
Ha úgy érzed, hogy még nem igazán állsz készen és véletlenül besikerülne, az anyai ösztön és a ragaszkodás folyamatosan ki fog alakulni a terhesség ideje alatt. Ha pedig megszületik, azt fogod érezni, hogy TE szeretnél segíteni mindenben annak a törékeny, védtelen kis lénynek😊♥️
Utálom, hogy gyenge az immunrendszerem. Nem múlik el a fertőzés, vagy a gyulladás egy hónap alatt sem
egy cipőben járunk,nem tudom,mi lehet ennél rosszabb,ami az egészséget érintheti,mert ezzel folyamatosan szenvedünk,részvétem :(
Őszinte részvétem. Tudom, hogy "egyesek" több száz km-t utaznak a jó fogás reményében.
Sajnos, azonban nagyon is jó szemük van a régiséghez, hangszerhez, legalábbis eladóként/viszonteladóként. Mikor nagybátyám házát kirámolták Rákospalotán, rögtön tudta, hogy nem kisebbségi, abból, amit otthagytak.....
"Utálom, hogy gyenge az immunrendszerem."
Akár hiszed, akár nem, a negatív érzelmek is befolyásolják.
Ismered a mondást: Ízlések és pofonok különbözőek.
Amíg neki és a családjának megfelel a főztje, addig nincs gond. Legfeljebb ne menj hozzá vendégségbe!
"Tudok főzni, általános vélekedés szerint nem is rosszul, csak unom. Senki nem tudja a környezetemben rajtam kívül egyetlen kedvencemet sem elkészíteni, de azt bezzeg imádják, ha csinálok nekik. Szeretném, ha valaki főzne nekem."
Szerintem semmi gond ezzel. Én is tudok főzni, azt mondják, hogy nem is rosszul, de sosem szerettem ezt a tevékenységet, és ezt tudják is. Szívesebben olvasgatok főzés helyet;)
Az én férjem szokott főzni.:D
"Tudok főzni... Szeretném, ha valaki főzne nekem."
Sokan nem tudnak vagy nem akarnak főzni. Rendelj te is ételt házhoz szállítással, vagy egyél étteremben, ha annyira unod a főzést!
Tudok főzni, általános vélekedés szerint nem is rosszul, csak unom. Senki nem tudja a környezetemben rajtam kívül egyetlen kedvencemet sem elkészíteni, de azt bezzeg imádják, ha csinálok nekik. Szeretném, ha valaki főzne nekem.
Én nagyon értékelem mert a férjem néha meglep. Dicséret nem marad el csak csinálja, öröm az eredménye. Minap 20 éves fiam csinált vacsit. Egyetemista, külön kis lakásban el a fővárosban. Azóta néha főz magának 😍. Nagyon értékeli az itthoni kaját is azóta . "Főzni nagy macera"
"Átjavította a telefonom a mi újságot mi új sasra."
Beállítások-Nyelv és bevitel-prediktív szövegbevitel kikapcs.
Nem láttam, nagyon le vagyok maradva. Ontja a videókat. De jön a hosszú hétvége, behozom a lemaradást.
Úgy 20 éve a barátnőmmel rendszeresen túrtuk a kupacokat, találtunk egy ágyfejvéget, amiről kiderült, hogy kései barokk darab az 1700-as évekből. Gondolom, lett volna belőle tűzifa, ha a "műkereskedők" találnak rá hamarabb.
😁😁😁
"Nem merek mérlegre állni, félek a mutatójától. Évek óta azon vagyok hogy fogyjak, de mindig elrontom a diétámat. Most lehet a legmagasabb a súlyom. Nagyon belefáradtam az örök diétázásba, de muszáj lesz folytatom, magam miatt.."
A mérlegre állással csak idegesíted magadat és még jobban tönkreteszed az önbizalmadat, szerintem.
A helyedben nem kínoznám magamat sem fogyókúrával, sem az emiatti negatív érzésekkel, mert ezzel csak a saját önbizalmadat vágod tönkre.
Tudom, hogy a kéretlen jó tanácsok a legidegesítőbbek, de mégis azt javasolnám, ha megengeded: jobb, ha megpróbálsz más szokásokat kialakítani (mozgás, főzési stílus, mellőzni a nassolást... nem tudom, hogy Nálad mi jelentheti a problémát). Az életmódváltás hosszabb távon jobban hat, mint az önkínzás a fogyókúrákkal.
Ráadásként ha gyakran vagy folyton fogyózol, ezzel azt is kockáztatod, hogy evési zavar alakul ki Nálad, az pedig már kőkeményen pszichiátriai kategória. Nemcsak a divatmajom tiniknél fordul elő.