Vallomások (beszélgetés)
Évtizedek óta csak Lenor öblítőt használtam. Pár hónapja lecseréltem Coccolinora. Egy percig sem bánom, imádom!
Ez egyszerűen gyönyörű. Megkönnyeztem.
Évtizedek óta csak Lenor öblítőt használtam. Pár hónapja lecseréltem Coccolinora. Egy percig sem bánom, imádom!
Ez aztán a vallomás. Akkor én is bevallom: coccolinoból csakis a honeysuckle & sandalwoodot veszem. Lenorból meg a kéket. Ma vettem kék lenor folyékony mosószert, mert az arieltől viszkettünk, mint a bolhás kutyák.
Azért nevelés kérdése is, hogy a gyerekünk örömmel jön-e hozzánk, vagy puffog. Mi pl soha nem erőszakoskodunk, megvárjuk, míg hiányzunk neki.
Az értelmezhető nehezen a vallomásban, hogy "nekem kellene mennem". Nem kell.
Ki nem állhatom ezeket az új pici volánbuszokat.A kicsi folyosóján senki nem fér el.Ráadásul mindig suli időben kell mennünk.Mindenki az külső széken ül,senki nem mer ezért leülni.Levegőt sem lehet venni,annyi hely sincs.Senki se le se fel
-------------------
Hetente többször ilyenen utazok sajnos. Még jobb a buli heringesen mikor már minden ülőhely foglalt és még állnak is 25-30-an. Kapaszkodók sincsenek. A felírat szerint 71 az állóhely rajta ehhez képest 20 főnél már marhavagonos.
Ez szerintem függ attól is, hogy milyen körülmények között nőttek fel a gyerekek.
Ha megalázást, semmibevételt, elnyomást tapasztaltak a szüleiktől, vagy felnőtt korukban kihasználást, akkor nyilván nem fogják lelkesen látogatni idős szüleiket.
Ha szeretetet, támogatást, megértést tapasztaltak, akkor tudni fogják, hogyan viszonozzák, amikor a szüleik idősek lesznek, és szívesen is fogják őket látogatni.
"Saját házat vettem! A szüleim is elköltöztek, 70 km-re lakunk egymástól. Nekik is van kocsijuk, de megint nekem kellene mennem, ha talizni akarok. Nem megyek. Akkor sem látogattak, amikor csak 10 km volt köztünk. Ha ők nem jönnek, én sem megyek."
Ajánlom ezt a vallomást azok szíves figyelmébe, akik azokat az embereket, akik bármilyen okból nem vállalnak gyerekeket, azzal riogatják, hogy majd öreg korukban egyedül maradnak.
A legújabb kutatások szerint nem a gének okozzák a megbetegedéseket. A gének reagálnak a környzeti elváltozásoknak.
Sorry, hogy angolul van, gondolom, magyarul is jelentek meg már erről cikkek:
Jajj de nem bírom, amikor emberek szenvedéseit és hiszékenységét így kihasználják.
A tágabb környezetemben valaki a Reikiben kezdett el hinni az onkológián. Mágnesrezonanciás fülbevalót is vett sok pénzért. Az egész családja meditált, óm vadzsra szattva szamajákat és manupalajákat mantrázott.
A második operációt már nem élte túl.
Ha az ilyen módszerek tényleg működnének, akkor miért nem alkalmazzák őket az orvosi gyakorlatban? Vajon miért? :(
"Hímzett rózsás farmer csipőgatyám divatja múlt , de én abban is bomba nőnek érzem magam!"
Helyes 💃
"Elegem van abból, hogy mindig csak ugyanazok számítanak. Bármi van csak ők a befutók. Más esélytelen velük szemben, pedig néha igen csak kívánni valót hagy maga után a munkájuk."
Nyelvhosszal nyernek :)
"Saját házat vettem. A szüleim is elköltöztek.... Ha ők nem jönnek, én sem megyek."
„Úgy anyám! kecsegtesd ölbeli ebedet,
Óvjad fúvó széltül drága gyermekedet;
Mártsad tejbe-vajba, mit se kímélj tőle,
Majd derék fajankó válik úgy belőle."
/részlet Arany János: Toldi c. verséből/
Valahogyan egyből ez a versrészlet jutott eszembe erről a böszme vallomásról és kiírójáról.
sokszor igaz,de nem mindig.Mennyi súlyos beteg ember van,aki lelkileg egészséges,már amennyire ebben a világban kiegyensúlyozottnak lehet lenni,mégis elviszi vmi halálos betegség,akár fiatalon.Ha mindig a lékelre fognánk a test megbetegedését,a testünkkel jórészt törödnünk se kellene,meg kezeltetni se ,csak a lelkünket,meg stresszmentességre törekedni.
ha a genetika ott van akkor semmit nem lehet tenni,nekem pl anyukám volt immunlegyengült és lehet abban vmi,hogy én is az lettem,leszek.Nem festem az ördögöt a falra,majd kiderül,de azt aláírom,minél stresszesebb életet él vki,annak előbb utobb baja lesz,vagy ha igazan súlyos lelki problémái vannak.
"Saját házat vettem! A szüleim is elköltöztek, 70 km-re lakunk egymástól. Nekik is van kocsijuk, de megint nekem kellene mennem, ha talizni akarok. Nem megyek. Akkor sem látogattak, amikor csak 10 km volt köztünk. Ha ők nem jönnek, én sem megyek."
Én is ezt mondtam... aztán meghalt anyu.
Négykézláb elmennék hozzá, ha újra láthatnám :((
Aha, ismertem olyan beteget, aki ebben a gyógymódban hitt.
Szegény, 30 éve halott:(
Pedig mindenét erre áldozott...
"Úgy döntöttem, pszi sebész leszek."
Mi lehet az a pszi sebész?
"Saját házat vettem! A szüleim is elköltöztek, 70 km-re lakunk egymástól. Nekik is van kocsijuk, de megint nekem kellene mennem, ha talizni akarok. Nem megyek. Akkor sem látogattak, amikor csak 10 km volt köztünk. Ha ők nem jönnek, én sem megyek"
Úgy látszik sok helyen ez az általános, mégis azt mondom, addig menj míg van kihez és amíg tudsz.
"Minden meglátás kérdése, + idő + tapasztalat (kor meg az évek, ahgy..."
Mivan?