Vallomások (beszélgetés)
Még egyszer és utoljára leírom a problémámat: nem éreztem tőled és miattad megmondóembernek magam, nem kell az inged. Majd amaunet is nyilatkozik, ha akar..
DE! Frissen és 2 hsz-szel enyhén szólva is túltoltad.
Ennyi.
"kicsit" elragadtatta magát az illető.
Én se tudok mást mondani: költözzön ✌️
Pedig annak, aki ilyen mélyen lenézi a szűk pátriája lakóit, nem is lehet más tanácsot adni. Ha ennyire rossz ott, költözzön, gondolom, csak nem akarja az egész életét ilyen igénytelen emberek között, gettóban, szemétben leélni 🙃
Mondjuk annyit talán igen, hogy óvatosan a jelzőkkel, mert vannak itt még rajta kívül borsodiak, akiknek lehet, hogy bele gyalogol a lelkükbe.
Túl sok inget kapkodsz magadra, ha mégsem magadra illőnek érzed. Nem kell, nem muszáj :)
Most mint jelenségről írtam én is, és ahogy írtam is, egyáltalán nem egyedülálló jelenségről. Majd akinek inge, magára veszi.
Amúgy, azon azért mégse lepődj meg, ha furának tartom, hogy friss reggel, 2 hsz-szel a hátad mögött rögtön ráállsz amaunetre. (A név mindegy, lehetne bárki.) Dehát mégsem receptet osztottál meg, vagy a zoknid színét, hanem beszóltál, hogy magas a ló és nem fekete fehér a világ.
A franc akar veled vitatkozni, van jobb dolgom is. De azért nézd már kicsit objektíven az eseményeket, légyszi.
További szép napot!
"Mások nem foglalkoztak azzal, hogy belém rúgtak. Azt mondták, az én bajom, ha emiatt úgy érzem, nem vagyok jó semmire. Engem a lelkiismeretem tart vissza attól, hogy elintézzem magamat, mert tudom, hogy nekik rossz lenne. És a szuicidek önző emberek?"
Túl sokat foglalkozol azzal, amit mások gondolnak rólad. Ne másnak élj és akarj megfelelni, hanem magadnak.
Nem feltételezem semmit, te magad írtad le. 🙂 Szerinted új nikcet csináltam, mert valami cuki fórumozó vagyok, aki most jól gonoszkodni fog másokkal. Úgy, hogy én az empatikus oldalt próbáltam képviselni, és le lettem egy helyben toporgózva és meg lettem támadva, mert új vagyok. Ismeretlenül. Egy anonim fórumon. Mi értelme lenne?
Na jó, ez így bazi unalmas, és nem fogom folytatni a vitát a továbbiakban veled. Ha szerinted valaki régi felhasználó vagyok, akkor írj neki, és meglátjuk, hogy mit reagál. De legalább nevet ő is egy jót. De az biztos, hogy nem sok értelme van ennek a fórumnak, ha csak annak a pár embernek a véleménye számít, akik hasonlóan gondolkodnak.
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam."
Nálunk egészséges munkamegosztás van, mindenki a saját holmiját mossa. Így nincs keveredés, és ráadásként ki-ki a saját zoknijait fordítgatja ki, párosítgatja. Szerintem próbáljátok ki!
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam."
És ha még lenne 3-4 gyereked, kifordított pólókkal, nadrágokkal, nadrágba fordított alsógatyával, bugyival, és még sorolhatnám? :)
Egyébként ez mennyi? Kb 2 perc hetente????
Ne sajnáld ennyire magad, sokkal szarabb dolgok is vannak a világban, mint a kifordított zokni.
Én nem szidtalak, és a regisztrációd időpontját sem néztem meg.
A jelenségről általában véve fejtettem ki az előbb a véleményemet.
Nem trollkodási céllal, hanem gyávaságból. Meg elveszne az imázs.
Ha te nem is, attól még létező jelenség, és tényleg hamar rá lehet jönni, hogy ki kicsoda. Elég vicces .. :))
Ha az adminok ezzel foglalkoznának, akkor már rég sokkal kevesebben lennénk az oldalon.
Nem tennék ilyet. Csak trollkodási céllal regisztrálni egy alternatív nicket?
Szerintem elég könnyű rájönni, hogy ki, kinek az alteregója, ha odafigyelsz az illetők szóhasználatára, stílusára.
Véleményem szerint nem tilos vagy elítélendő több nicket használni, de nem azért, hogy legyen egy jófej, népszerű online identitásod, meg egy undok, megmondós.
Ha más nem is, de a fórumadminok látják az IP-det, esetleg a géped MAC címét, és ha mások előtt nem is, de előttük le fogsz bukni. Nem gondolom, hogy ez megéri hosszabb távon.
Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam. 😂
Minden vasárnapi háztartási munkát azzal zárok, hogy a tv előtt zoknikat párosítok. Hogy ne legyen egyszerű, van sötétkék és fekete. Hogy még élvezetesebbé tegye a dolgot, van káróminta bennük, többféle színnel. Barna, világosbarna, fehér, tetején gumîrozott vagy anêlküli. Jó szórakozást! 😝
"Inkább hozzá sem szólok a fórumokhoz mert vagy én sértődöm meg, vagy ők. Inkább csak olvasgatok.3
#megmondó emberek #jólelkű emberek #tisztelet a kivételnek"
Van más opció is.
Csinálsz egy másodreget, a "fő" regeddel cukimuki vagy, semmi sértődés vagy bántás, a másodreggel meg jólmegmondod 😃
Csinálják így páran.