Vallomások (beszélgetés)
Én magam carok rá, ha egyik lábamon kék, a másikon zöld zokni van. A sajatommal sok gondom nincs régóta, mert általában szoknyát vagy ruhákat hordok.
A vastag pamut harisnyakat meg idővel direkt kiforditom, ha már bolyhosak. Azt senki nem látja, hogy kívül van a címke a ruha alatt. Csak akkor mennek a kukába, ha már a belső fele is szetkopott.
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját..."
Csodálkozom, miket írtok itt. Nálunk soha nincs ilyen, még a gyerek is tudja, merre hány méter :)
Volt egy fotelunk. A férjem egy idő után tele pakolta egyszer hordott ruhákkal, azokra a szennyes...
Szépen kértem, pakolja el.
Ha tiszta a szekrénybe, ha koszos akkor a szennyesbe .
Semmi.
Másnap megint megkértem.
Reggel bementem, még egy halom ruha...
Na, én szépen kiszórtam az összeset az udvarra, de úgy, hogy ne tudjon beállni a kocsival.
Este olyan patyolat rend volt!
KB fél éve rákérdeztem, hogy most hol vannak a ruhahalmok?
Garázsban.. 😂
Bocsi, szóval mindenki tudja, hogy még egy és a kukába dobom.
Nem kell ezzel időt töltenem.
Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam. 😂
Mióta kidobáltam az előszobába a ki fordított, egyben levetett ruhákat azóta nincs gondom.
Mindenki tudja, hogy csak e
Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam. 😂
Az enyhe kényszerességem nagy részben a mosásban és a teregetésben mutatkozik meg. Úgyhogy nekem nem jelent gondot, hogy az 5 tagú családom hogyan dobálja be a szennyesét🙃
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam."
Minek fordítgatod? Fordítgatná a fene. Én már nem teszem, még pólóval sem. Ne aggódj, párszor kell kifordítania vagy úgy veszi fel és hidd el, figyelni fog rá. Az enyém már tudja:)
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját, ha tudná, hogy összeadva évente nagyjából 2 órát töltök mosáskor csak a kifordítgatással. Ennyit spórolna meg nekem egy kis odafigyeléssel. Fordítgatás közben kiszámoltam."
Se zoknit, se gatyát, se trikót nem fordítgatok. Ahogy kiveszem a szennyestartóból, úgy teszem a mosógépbe, úgy teregetem, majd hajtogatom össze, ahogy a tulajdonosa levetette.
Hát nekem sem, épp ezt akartam megírni.
Úgy veszi fel, ahogy akarja! A gép így is kimossa.
"Kipróbálnám a szexet tükörrel, hármasban, a kikötözést (mindkét oldalról), fojtogatást, zuhanyban, pulton, irodában, szabadban... De a barátom nagyon hagyományos ilyen téren. 😕 Tényleg én vagyok túl perverz (igen=térdepelj)?"
Tükörrel vagy tükör előtt?
Térdeplés? Élveznéd mi? 😉
"Nem tudom, hogy normálisan venné-e le a férjem a zokniját..."
Eszembe nem jutna fordítgatni meg párosítgatni a párom zoknijait. :D