Vallomások (beszélgetés)
"A plasztikai sebészeknek hála, soha nem fogok megöregedni! :)"
Ah, dehogyem. Csak még nevetséges is leszel ;)
"2018. június 27. 18:55
Izgulok, holnap tudom meg, hogy a világ legboldogabb embere leszek-e?"
Az lettél????
"Ma annyira irritálnak az emberek, hogy valakinek szívesen bevernék egyet, bárkinek..."
Engem az erőszak bármilyen formája irritál.
Semmi egyéb módon nem tudod levezetni a feszültséged?
Az elég sajnálatos.
Ráadásul #Sertés
Talán azt mondta neki, hogy disznó?
"Gáznak tartom, hogy ennyien vagytok...."
Milyen gáz? Acetilén, oxigén, PB, sűrített? Széndioxid, monoxid?
.
"Szeretem az anyósom!"
Na itt sem mindegy, hogy mennyire. Mert ha mondjuk férfi az illető, és olyan nagyon szereti az anyósát, hogy még a bugyiját is lehúzza, akkor azért minimum járna egy kukoricára térdelés. Nem? :D
.
.
"Megsértett az unokám."
Most erre mit lehet nyomni? Nem baj? De hát baj. Térdelj kukoricára? Miért ő térdelne, ha az unokája sértette meg?
.
"Főtt ételt ettem reggelire, mert az esett jól!"
Egyszer-egyszer elmegy. De azt nagyon utálom, hogy az ebédre sütött húst reggelire eszik, csak mert készen van és kényelmes... ebédnél meg nézegetnek, most vajas kenyér?
.
"Nem értem azokat a nőket akik "hazamennek" a gyerekkel, apuka meg gürizzen és menjen haza az üres lakásba a nap végén."
Szerintem itt arról van szó, hogy a "hazamennek" alatt a vallomást író azt értette, hazamennek a szüleikhez, ott jól el vannak, mint anyuci kicsi lánya, akiket anyuka még mindig körbeugrál, a férjük meg csak gürizzen, és a nap végén menjen haza a közös otthonukba, ami így ebből kifolyólag csak egy üres barátságtalan lakás, hiszen a ház asszonya még mindig a saját édesanyjánál múlatja az időt.
Természetesen mindez szigorúan az én értelmezésem szerint.
.