Vallomások (beszélgetés)
.
"Rákattantam a Silent Subliminalsra és bevallom hogy abszolút nem érdekel ki mit gondol erről"
Ha abszolút nem érdekli, hogy ki mit gondol erről, akkor miért írta ki a vallomások közé? Főleg, hogy most már pont sem jár érte?
Ps.: Mi az a Silent Subliminals?
.
.
"A környezetemben utálnak a nők, mert szép vagyok, gyönyörű hosszú hajam van, remek munkahelyem, és a férjem a tenyerén hordoz."
Fekveröhög smile.
Senkit sem utálnak azért, mert szép és gyönyörű hosszú haja van. Legfeljebb azért, mert irtózatosan beképzelt. És gyanítom, itt is erről lehet szó.
.
Nem szeretem a gyerekeket, és nem is játszom el ennek az ellenkezőjét.
Nem baj, miért is kellene? Azért pedig respekt, hogy vállalaod a való életben.
Ki dönti el, hogy mi a helyes nevelés? Vagy, hogy mi lesz később jó a gyereknek?
Pont a napokban mondta egy ismerősöm, hogy ők mindig tisztességre, munkára, becsületre stb... nevelte a gyerekeit. Most 40 körül van mindkettő és állandóan szemrehányást tesznek az apjuknak, hogy miért nem inkább lopásra meg egyéb ügyeskedésre nevelte őket, akkor most nem küszködnének, hogy boldoguljanak valahogy. :-)
Szerető anyából lettem "anyós". Szerintem a menyem egy plázacica,egy önimádó divatbábú. A gyerekét is olyanná nevelné, mint önmaga?? Nézzetek már magatokba "menyek!" Kit érdekel a kukorica? Tudom bőven lesz nem tetszés
Hűűűűű, de vagány, így név nélkül :DDD
"Szerető anyából lettem "anyós". Szerintem a menyem egy plázacica,egy önimádó divatbábú. A gyerekét is olyanná nevelné, mint önmaga?? Nézzetek már magatokba "menyek!" Kit érdekel a kukorica? Tudom bőven lesz nem tetszés."
Milyen kukorica? Pattogatott vagy takarmány?
"Van egy szeretőm és nincs lelkiismeretfurdalásom."
De jó neked..
Mármint hogy van szeretőd:)
"Csak anyósom bosszantása miatt vettem fel a férjem vezetéknevét az én keresztnevem elé, mert mindenáron meg akarta akadályozni, hogy a családba kerüljek."
Jól kezdődik.
Persze, a film és a zeneipar ilyen.
Aki nem akar háttérember lenni, az válasszon mást.
Engem nagyon bosszant, hogy szinkronizált filmeknél a filmzene élvezhetetlen, mert muszáj a szinte összes magyar közreműködőt felsorolni.
Filmeknél általában úgy van, hogy rengeteg ember (sokkal több, mint akiknek kiírják a nevét) dolgozik egy filmen, aztán a színészek eljátsszák a szerepüket és szépen learatják a babérokat. Vagy pl. sok zenekarnál is csak a frontembert ismerik a rajongók. Nem rég a youtube-on hallgattam egy Edda számot és ott a kommentelők között írt valaki, aki dolgozott az Eddával. Panaszkodott, hogy a Pataki csak elénekelte a számokat, legtöbbször a próbákra sem járt be, mégis mindenki őt istenítette.
Autógyártásnál nincs ilyen, hogy a folyamat valamelyik résztvevője ki lenne emelve. Ott mindenki egyformán névtelen.
.
Fiatal koromban mindig végignéztem a stáblistát, valami hasonló megfontolásból, de azután rájöttem, hogy akkor ezen az alapon amikor beállok a garázsba az autómmal, azoknak a mérnököknek, szerelőknek, stb. nevét is mindig el kellene olvasnom, akik azért dolgoztak, hogy nekem élményt nyújtson abban az autóban a vezetés, biztonságosan hazaérjek, kényelmesen üljek, ergonomikusan legyenek elhelyezve a kezelőszervek, etc., etc.
Fura mód, ezt az autóiparban még a főkonstruktőrök sem várják el (Ezért nem gravíroztatják bele a küszöbbe vagy a műszerfalba a nevüket.), míg a filmiparban a 16. segédoperatőr asszisztens is elvárja, hogy szerepeljen a neve a stáblistán, és hogy a néző még el is olvassa.
.
...arról nem is beszélve, hogy újabban nagy divat a stáblista utáni bónusz jelenet...☺
But I really don't care. Do U?
SOHA nem nézem, nem hallgatom meg a filmek előtti vagy utáni feliratokat, bevezető zenét, szereplőket stb., elkapcsolok addig.
Végül is kit érdekel, hogy ki dolgozott azért, hogy jól szórakozzunk ;)
"Minden alkatrészem tele van ezzel a nyomorult légiparádéval, tegnap a belvárosban a saját hangomat nem hallottam, ma reggel erre a zajra ébredtem :("
Én itt lakom a Dunától 5 percre, és ma reggel tuti nem gyakorlatoztak. 10 után kezdték el, az már nem reggel :D
de egyébként ez a három nap nem a világ vége :)