Vallomások (beszélgetés)
Egy "nőies pasika" miért a nőknek akar tetszelegni szép ruhákkal, sminkkel, púderrel?
Itt valami nagyon nagy káosz van egy fejben 😱
.
Milyen személyiség kell hozzá, és hogy fejleszthető ki? :)
.
Ha nincs az összes kezemben szatyor, akkor azért működött volna a reflexből adott pofon. Az általában szokott működni.
Volt egy tantónéni ismerősöm, az is így járt, mint én, de neki volt szabad keze. A pasi meg visszakézből visszaadta, csak neki jobban sikerült. szegény csaj padlót fogott ott a gyerekek előtt, mert vitte az osztályt valahova a Nyugatiban.
Engem már max. csak azért taperolnak az utcán, hogy van-e a zsebemben tárca. :-) Vagy csak rég jártam forgalmasabb helyen.
Valójában én se. :-)
Egyszer egy nagyon barnabőrű kis takony odajött hozzám az utcán amikor mind a két kezem tele volt szatyorral, és vigyorogva megfogta a mellem. Nemhogy eldobtam volna valamelyik szatyrot és képen töröltem volna, vagy ahogy tumbónak mondtam, alulról felfele, egy térdből kiinduló rúgásban részesítettem volna, - nem, én nem kaptam gyújtást, még valami cifrát is csak némi fáziskéséssel siketült mondanom. Pedig olyan pipa voltam, majd szétrobbantam.
.
Szerintem meg nincs olyan anya, akinek időnként ne lenne elege a saját gyerekeiből.
(Csak legfeljebb nem mondja ki, nem írja le.)
.
Vagy akár meg is nevelhette volna őket!
Amúgy nagyon szomorú, hogy egy anyának elege van a saját gyerekeiből.
"Még csak most kezdődött a nyári szünet a gyerekeknek, de már most elegem van belőlük! Nem akarnak rendet rakni, viselkedni stb... Ez a halálom!"
Szegény gyerekek... m8ért ne engedhetnék ki végre a gőzt? Másból se áll az életük a suliban, mint "viselkedni". Mikor engedjék magukat kicsit szabadon, ha nem a nyári szünetben? Vajon az anyuka gyerekkorában ugy nyaralt, hogy "viselkedett" és folyamatosan rendet rakott? :D
"Nőies pasika vagyok, én kiteszem szívem lelkem, hogy tetszelegjek a nők előtt ( frizura, alapozó, púder, szép ruhák ), de nem kapok bókokat, dícséreteket tőlük! Elegem van már ezekből a bunkó nőkből!"
Kicsit gyanús nekem ez a pasikázás. Nem először. Szerintem ez akkora kamu, hogy csak na. :)
"Még csak most kezdődött a nyári szünet a gyerekeknek, de már most elegem van belőlük! Nem akarnak rendet rakni, viselkedni stb... Ez a halálom!"
A gyerek viselkedése mindig tükör a szülőnek, akár tetszik, akár nem. Csinálj nekik érdekes programokat, és akkor nem otthon fognak randalírozni.
"Ma férjhez megyek, mégsem vagyok boldog."
Akkor mégis minek???
Egyedül a férjedet sajnálom. :(