Vallomások (beszélgetés)
.
Nagyon bízom benne, hogy akinek férje van és pasit visz fel, az nő. :D
.
Bevallom, nem tudom, hogy lehet kivenni a kedvencek közül azt az embert, akinek megszűnt a tagsága.
És nehogy valaki azt mondja rá, hogy nem baj :D
Mert minek legyen ott, ha már nem is tag.
És kukoricára sem térdepelek emiatt.
Csak mondjátok meg léci :)
.
"Kihasználtam az alkalmat, és amikor a férjem vidékre ment a gyerekünkkel, felhoztam egy pasit a lakásunkba, aki már régóta tetszett, és egy jót szexeltünk. Nincs lelkiismeret furdalásom.😜"
Végre egy nő, aki nem álszent.
.
Nőies pasika vagyok. Nagyon jól esne, ha egy nő elhívna randira, pl. elvinne valami étterembe vagy valami romantikus sétára.
Biztos bejön az ilyen "pasika" is valakinek, engem a férfiatlan férfiaktól kiráz a hideg. Isten mentsen tőlük, már bocsánat.
"Ma reggel semmi kedvem nem volt kikelni az ágyból, nem mentem be dolgozni, beteget jelentettem."
Megszámlálhatatlan alkalommal éreztem így, végül mindig a kötelességtudat győzött :) Életemben 2x voltam táppénzen...
.
Én meg smucig "pasika" vagyok, tehát engem is elvihetnél valami étterembe, egy vacsorába nyúló ebédre. :D
.
"Nőies pasika vagyok. Nagyon jól esne, ha egy nő elhívna randira, pl. elvinne valami étterembe vagy valami romantikus sétára."
Isten az atyám, hogy elviszlek egy étterembe hátha nem írsz ki több vallomást.
"Már nem jó a szex a férjemmel, durva és megalázó amit művel velem és még ő mondja inkább megcsal."
És ennyit bír magáért tenni, hogy kiírja? Ébresztő!
Így van, kell hozzá hirtelen felindulásból elkövetett kidobás segít a magunkfajta gyűjtögetőknek.
Ennyire talán nem... bizonyára vannak súlyossági fokozatok :)
"Olyan helyen szeretném életem hátralévő részét leélni, ahol sosem csökken 20 fok alá a hőmérséklet."
Meghalnék, ha nem lennének hűvösebb évszakok, napok... ezt a pár hetet vagyok átvészelem.
Pár évente én is megbokrosodok és selejtezésbe fogok amikor már pont az nem szokott elférni amiket használok.
Meg kell várnom azt a pillanatot amikor ezen felháborodok és akkor már nem sajnálom kidobni vagy elajándékozni azokat amikről azt hittem hogy "majd jó lesz még valamire".
Ez nagyon igaz. Nekem túl sok a szekrényem, és mind dugig van. Pedig nem hordok sokféle ruhát, a nagyrésze felesleges.
A konyha is tele van olyan edényekkel, amiket alig-alig használok. De néha mégis, és akkor már indokolt, hogy ott terpeszkedjen? Mért kell nekem hat db serpenyő? Az ördög tudja.
"Nekem csak egy regisztrációm van itt a Hoxán."
Úristen! :O