Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Ugye hozzá szokik a szervezet ehhez a diétához?
A keményítő napokra most már főzeléket tervezek , hogy ne legyek éhes.
Csak szinte mindbe szoktam tejfölt rakni , vagy tejjel főzöm akkor az úgy nem jó?
Végülis ch napon is van a sütikbe meg a pék sütikbe is tej meg minden féle akkor a főzelékbe is bele fér nem?
Pl csinálnék spenótot keményítővel sűrítve , de ahhoz is kell tej
Most akkor ez hogy van?
szerintem próbáld a tejet egészen lecsökkenteni, ha nem akarod, hogy bezavarjon a diétádba.
Szerintem ne vacsorázz, ha menteni szeretnéd a helyzetet, igyál egy kis citromos vizet és tornázz inkább, de te tudod, hogy mennyire sürgős a fogyás.
Hát annyi bizonyos, hogy ez egy vegyes nap volt.
Jobban el kellene tökélned magad, hogy le akarsz fogyni, mert ez így nem lesz hatásos.
A napodat mindenképp egy gyümölcs evéssel kellene indítanod és később esetleg jöhetne egy kávé, kevés tejjel. Nem tudom nálad mit jelent ez a tejeskávé? Ez a fekete, vagy ilyen 3decis tejescsoda?
Olyan furi a gyomrom ..., fáj a fejem , nyűgös vagyok.
Ilyenek , de ez lehet , hogy az idő miatt van , csak most furcsa ez a diéta...
Meg kell szokni.
Egy nem ide illő kérdésem lenn.
Nektek volt már "intimebb területen" szemölcsötök?
Jól kicseszett velem az orvos, és már nem tudom mire véljem ezt.
Én szerintem élettani szerepe van a gyümölcsreggelinek. Végül is kipróbálhatod, de az már egy másfajta fogyókúra lesz.
Azért írtam az előbb Nikolnak is, hogy ne hagyja figyelmen kívül, hogy délig csak gyümölcsöt lehet enni, mert ez kell ahhoz, hogy kialakuljon ez a fogyási mechanizmus. Emlékszel a diéta után még 3 hónapig kellene tartani a délig gyümölcsevést, ahhoz, hogy meg tud őrizni a leadott kilókat.
Hát mit ne mondjak irigylésre méltó a vacsid, ahhoz képest, hogy én semmit sem eszek vacsira:))
de a te szénhidrát napodon ez teljesen jó, és megengedett.
Szerintetek mi lenne , ha csak 1-1 étkezésen belül ennénk azonos étel fajtát és reggelire meg vacsira fehérje .
Mit gondoltok?
Ott nem hinném, gyógynövény boltokban, pl Herbária, stb...
Én ahol szokta venni, gyógyászati segédeszközöket és gyógytermékeket forgalmazó üzle.
Van itt a mérlegtől a teákon át a samponoki, zabkorpa, kapszulás és egyéb gyógyászati célra is alkalmas termékek...
A patikába nem tudom lehet e kapni.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!