Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vacsoracsata fórum

Vacsoracsata (beszélgetés)

140. Rozália (válaszként erre: 136. - Hofiagi)
2009. jan. 11. 04:46

Nem először fordul elő, hogy nem arról szól a reci, mint amit főztek. Én pl. Gönczi Gábor mexikói csirkéjét igazán megcsináltam volna, de a reci nem az a reci volt.

Szerintem Győzi - akár milyen népszerű és híres is - némi kisebbrendűségi komplexussal küzd. Ezért ő mindenképpen meg akarta mutatni. Mit ne mondjak, én is csak néztem, mint a vett malac... Azt mondja, a másik, "olcsó" konyhában fog főzni... Aztán az sem akármilyen konyha volt. És van még nekik az a piros is, ahol a "Beja" asszony forgolódik?

Benkő meg szerintem megint bunkó volt a zacsijával.

139. ba80 (válaszként erre: 138. - Gyöngyszemü)
2009. jan. 10. 22:30
előre is nem szeretem Győzit,de úgy emlékszem azt mondta:annak kőnnyű ilyen malacsültet késziteni akinek olyan keresztapja van mint az ővé...
2009. jan. 10. 22:13

Így könnyű malacot sütni! Más tollával ékeskedni..... :-((

Undorító ez az egész!! :-(( Vagycsak irigykedek? Nemtudom! :-(((

2009. jan. 10. 22:04
:D:D:DKomoly
136. hofiagi
2009. jan. 10. 22:00
Érdekes, a műsorban kelt tésztát gyúrt Győző, de a portálon pici sütőporral készült a desszertje, a túrós lepény.
2009. jan. 10. 20:28

Jók voltak,bár nekem a Soma a kedvencem.Kíváncsi vagyok a a jövőhetiekre is,bár én már most bizalmat szavazok a Keleti Andreának!

Szeretem ezt a műsort.

134. gerna (válaszként erre: 133. - Salabakter)
2009. jan. 10. 20:11
Győzike mindig "meg akarja mutatni..." De aranyos volt, szerintem.
2009. jan. 10. 20:05

Nem semmi volt a mai vacsoracsata!!!!

ÉS MÉGIS...Soma győzött,nem győzike.Ő meg úgy vette tudomásul,mint akit leforráztak.De kimondottan Benkő 5 pontja miatt lett a második,mert a többiektől 10 pontot kapott.De szerintem is túlzás volt ez a rongyrázás.

132. b0e26fe96f (válaszként erre: 128. - Rozália)
2009. jan. 9. 18:49
Köszönöm neked is!
131. b0e26fe96f (válaszként erre: 127. - 89b99f816e)
2009. jan. 9. 18:49
KÖSZÖNÖM!!
2009. jan. 9. 17:26

Sziasztok!

Szerintem Benkőnél az a retek megrendezett.Az oké hogy nem patyolattiszta,de azt nem hiszem hogy olyan mocsokban él.

2009. jan. 9. 06:07

Arra kíváncsi leszek, hogy Győzike a lakásukban, vagy a hajdúszoboszlói Gáspár-nyaralóban látja-e őket vendégül, mint legutóbb. Egy biztos, akkor kitett magáért, hiba nem lehetett benne. (Az, hogy akkor sok volt a légy, arról végül is nem igen tehetett.)

Az idegesít, hogy egész műsor alatt úgy ordít, csak őt hallani szinte.

A Bárdosi meg tényleg egy kicsit "járatlan" elemi dolgokban. Már az unokáim is tudják, hogyan kell teríteni.

128. Rozália (válaszként erre: 124. - B0e26fe96f)
2009. jan. 9. 06:04
www.rtlklub.hu/musorok/vacsoracsata
127. 89b99f816e (válaszként erre: 124. - B0e26fe96f)
2009. jan. 8. 20:39
Az Rtl oldalán!
2009. jan. 8. 20:37
Na és ma este?Kiváncsi vagyok Győző ur mennyire lesz tökéletes.Kellett neki a só meg a szalvéta ,de nem evett semmit.Ugy h...e ahogy van.
2009. jan. 8. 14:34
Nekem olyan érzésem van vele kapcsolatban,hogy ő rettentő módon szereti az embereket megbotránkoztatni,és teszteli a viselkedésüket!
124. b0e26fe96f (válaszként erre: 123. - 89b99f816e)
2009. jan. 8. 08:19
Hol nézted meg,mert azon az oldalon,ahol eddig szoktam új oldal van és regisztrálni kell.Ráadásul ott még csak a Csomor Csilláék vannak fent!!???Előre is köszi!!!
2009. jan. 8. 07:17
Hát...tegnap este megnéztem az Rtl oldalán a műsort...Szakadtunk a röhögéstől a párommal! :)
2009. jan. 8. 07:04

Hát igen! Kosz ide, kosz oda, szíves invitálásra mentek vendégségbe - Soma úgy, hogy tudta, mi vár rá -, illett volna kulturált ember módjára viselkedni, mint ahogy Mariann és Soma tette.

A többiek kissé bunkók voltak szerintem. Főleg Győzi.

Volt egy olyan érzésem, hogy ez a mocsok a konyhában, "csinált", megbotránkoztató dolog. Ugyanis ott volt a másik tűzhely, amiben sütötte a halakat és mondhatni, tök tiszta volt... Nem lehet, hogy ezt a retkes sütőt csak behozta erre az időre? Meg a többi dolog, hogy edények a földön... Mert, hogy az üvegasztalon volt por, meg kutyaszőr, az lehet ha 1-2 hétig nem takarít valaki. Szerintem. Valami miatt kell a Benkőnek a felhajtás. Mert pl. most kapkodni fogják a könyvét, lehet, ha az utóbbi évek botrányait nem csinálja, senki nem venné a könyvét.

121. 3a92f8d690 (válaszként erre: 120. - B0e26fe96f)
2009. jan. 7. 21:55
Azt mondják könnyebb .osni mint .zarni:-)))Soma és Mariann erre hajtott xd!Fertőőőőőőőőőőő
2009. jan. 7. 21:43

Komoly volt az meg kell hagyni,de nekem a Soma,és a Mariann viselkedése tényleg tetszett.Belekostoltak mindenbe,de ami nem ízlett,abból nem kértek,ami viszont finom volt,az dícsérték!!

VISZONT AZ TÉNYLEG MEG KELL HAGYNI ,HOGY A VENDÉGLÁTÁS 10!!!!PONTOS VOLT!!!Nem győzte mindenki hangoztatni(Éva,Győző,Sanyi),hogy ezt tuti 6 napja pácolta,meg ezt nem mindet csinálta ma!!Pedig mindent frissen vett!!

De tény és való,oltári nagy volt a retek!!!

2009. jan. 7. 21:36
Üdv.mindenkinek.Teljesen igaza van mindenkinek a koszt,bőzt meg mindent illetően.Imádom a rendet magam körül,én sem szivesen ettem volna DE ! Nekem az egyáltalán nem tetszett ahogy a Győző viselkedett.Mi a fenének kell annyit hangoztatni a "retket,a mocskot a stbit.Megfigyeltem már a kertben mondta a magáét amikor még ugymond semmit sem látott.Ha már elment ,oké nem eszik ,de foja a száját,hiszen a vendéglátás-nagyon szives volt.Kifogastalanul viselkedett Soma és Mariann,alkalmazkodtak és nem sértegették a házigazdát.Mert ugy ahogy elitélendő a kosz ,a bűz,ugy elitélendő a a folyamatos fikázás is.
2009. jan. 7. 21:28

Szegény állatai már hozzáedződtek a retekhez. Gondolom ha magára ennyire igénytelen, az állatai sem láttak még közerlől vizet,meg sampont.(kutyakozmetikát?)

Szerintem nem játszik rá, évtizedek alatt gyűlhet össze ennyi redva, gondolom.

(Majnem elhánytam magam a tv előtt).

2009. jan. 7. 21:24

Áááá,nagyon komoly volt,tiszta gusztustalan!!!Mekkorákat röhögtam,amikor beleborult a tészta, a mosogatóba!!!Jaj mega kedvencem,amikor "csaka felét mákozom meg"azt a technikát,azzal a mélytányérral!!!!huhuhu Meg ahogy az Éva azzal a kanállal kotorta kifelé,a SZENET a sütőből!!!Az a konyharuha!!!!juj!!!!!!

De komolyra véve a figurát,fertő!!!Nálunk is voltak a kertes házban,anyuéknál kutyusok,de sem szag,szem szőr nem volt a lakásban,őket mi akartuk,ezért egyértelmű volt,hogy mindenn nap takaríttani kellett,nem is lehetett érezni,hogy ott állatok vannak,minden csak higiénia kérdése!!!Az ÁNTSZ ilyenkor,tuti kaparja magát!!!!!:):)

2009. jan. 7. 19:49
Én nem értem ezt az embert....
2009. jan. 7. 19:44
Élvezi,hogy megdöbbenti az embereket.
114. d606bc0fd7 (válaszként erre: 113. - D606bc0fd7)
2009. jan. 7. 19:44
+l
2009. jan. 7. 19:43
pfff...a férjem jókat röhög itt melettem, én inkább nem nézek oda :DDDDD
2009. jan. 7. 19:42
ez nagyon durvaaaa.....
2009. jan. 7. 19:36
Ennyi mocskot!!!!!Évtizedes,gusztustalan,de szerintem ő rájátszik...mert ennyi természetes mocsok nem teremhet egy konyhában...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook