Vacsoracsata (beszélgetés)
Nem először fordul elő, hogy nem arról szól a reci, mint amit főztek. Én pl. Gönczi Gábor mexikói csirkéjét igazán megcsináltam volna, de a reci nem az a reci volt.
Szerintem Győzi - akár milyen népszerű és híres is - némi kisebbrendűségi komplexussal küzd. Ezért ő mindenképpen meg akarta mutatni. Mit ne mondjak, én is csak néztem, mint a vett malac... Azt mondja, a másik, "olcsó" konyhában fog főzni... Aztán az sem akármilyen konyha volt. És van még nekik az a piros is, ahol a "Beja" asszony forgolódik?
Benkő meg szerintem megint bunkó volt a zacsijával.
Így könnyű malacot sütni! Más tollával ékeskedni..... :-((
Undorító ez az egész!! :-(( Vagycsak irigykedek? Nemtudom! :-(((
Jók voltak,bár nekem a Soma a kedvencem.Kíváncsi vagyok a a jövőhetiekre is,bár én már most bizalmat szavazok a Keleti Andreának!
Szeretem ezt a műsort.
Nem semmi volt a mai vacsoracsata!!!!
ÉS MÉGIS...Soma győzött,nem győzike.Ő meg úgy vette tudomásul,mint akit leforráztak.De kimondottan Benkő 5 pontja miatt lett a második,mert a többiektől 10 pontot kapott.De szerintem is túlzás volt ez a rongyrázás.
Sziasztok!
Szerintem Benkőnél az a retek megrendezett.Az oké hogy nem patyolattiszta,de azt nem hiszem hogy olyan mocsokban él.
Arra kíváncsi leszek, hogy Győzike a lakásukban, vagy a hajdúszoboszlói Gáspár-nyaralóban látja-e őket vendégül, mint legutóbb. Egy biztos, akkor kitett magáért, hiba nem lehetett benne. (Az, hogy akkor sok volt a légy, arról végül is nem igen tehetett.)
Az idegesít, hogy egész műsor alatt úgy ordít, csak őt hallani szinte.
A Bárdosi meg tényleg egy kicsit "járatlan" elemi dolgokban. Már az unokáim is tudják, hogyan kell teríteni.
Hát igen! Kosz ide, kosz oda, szíves invitálásra mentek vendégségbe - Soma úgy, hogy tudta, mi vár rá -, illett volna kulturált ember módjára viselkedni, mint ahogy Mariann és Soma tette.
A többiek kissé bunkók voltak szerintem. Főleg Győzi.
Volt egy olyan érzésem, hogy ez a mocsok a konyhában, "csinált", megbotránkoztató dolog. Ugyanis ott volt a másik tűzhely, amiben sütötte a halakat és mondhatni, tök tiszta volt... Nem lehet, hogy ezt a retkes sütőt csak behozta erre az időre? Meg a többi dolog, hogy edények a földön... Mert, hogy az üvegasztalon volt por, meg kutyaszőr, az lehet ha 1-2 hétig nem takarít valaki. Szerintem. Valami miatt kell a Benkőnek a felhajtás. Mert pl. most kapkodni fogják a könyvét, lehet, ha az utóbbi évek botrányait nem csinálja, senki nem venné a könyvét.
Komoly volt az meg kell hagyni,de nekem a Soma,és a Mariann viselkedése tényleg tetszett.Belekostoltak mindenbe,de ami nem ízlett,abból nem kértek,ami viszont finom volt,az dícsérték!!
VISZONT AZ TÉNYLEG MEG KELL HAGYNI ,HOGY A VENDÉGLÁTÁS 10!!!!PONTOS VOLT!!!Nem győzte mindenki hangoztatni(Éva,Győző,Sanyi),hogy ezt tuti 6 napja pácolta,meg ezt nem mindet csinálta ma!!Pedig mindent frissen vett!!
De tény és való,oltári nagy volt a retek!!!
Szegény állatai már hozzáedződtek a retekhez. Gondolom ha magára ennyire igénytelen, az állatai sem láttak még közerlől vizet,meg sampont.(kutyakozmetikát?)
Szerintem nem játszik rá, évtizedek alatt gyűlhet össze ennyi redva, gondolom.
(Majnem elhánytam magam a tv előtt).
Áááá,nagyon komoly volt,tiszta gusztustalan!!!Mekkorákat röhögtam,amikor beleborult a tészta, a mosogatóba!!!Jaj mega kedvencem,amikor "csaka felét mákozom meg"azt a technikát,azzal a mélytányérral!!!!huhuhu Meg ahogy az Éva azzal a kanállal kotorta kifelé,a SZENET a sütőből!!!Az a konyharuha!!!!juj!!!!!!
De komolyra véve a figurát,fertő!!!Nálunk is voltak a kertes házban,anyuéknál kutyusok,de sem szag,szem szőr nem volt a lakásban,őket mi akartuk,ezért egyértelmű volt,hogy mindenn nap takaríttani kellett,nem is lehetett érezni,hogy ott állatok vannak,minden csak higiénia kérdése!!!Az ÁNTSZ ilyenkor,tuti kaparja magát!!!!!:):)
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?