Vacsoracsata (beszélgetés)
Dukai Regina???am az a párjáé :-))
Tejallergiája van ha jól tudom.
Mi lehet az oka hogy M.semmiféle tejterméket-sem-eszik.mert a dietázók a joghurtot pl.megszokták enni??
Az a létra, elég rossz hatást tett rám...
Nem csalódtam az Attilában.Igazi kis pasis kaját rittyentett,ami kicsit felemás módon sikerült,de nagyon helyesen sürgött-forgott.Igazi agglegény lakása van,és annyira nem ismerem,így nem is tudtam,hogy zenél,az pedig külön tetszett,hogy szaxofonozik,mert imádom a hanját!!!:)Helyes volt!És milyen kis cukik azok a kutyusok!!!:)
Én is,de azért a zoknija szemet szúrt egyből:D
Jó ez a főző müsor. Mi? Nem is vettem észre hogy lukas a zoknia Müller Attilának.
Én annyira a pasival voltam elfoglalva, hogy a zokniját már nem is néztem:))
De, ez Poki MOni nagyon gáz:( Birom a moderátort:)) Nagyon jókat szól:)
Komolyan!:)Nagyon gáz volt,nekem rögtön szemet szúrt,nem kis lyuk volt:D Amikor ültek és itták a welcome drinket,akkor vettem észre,hogy hoppá,egy lyukas zokni:D Aztán néha nem látszott,de amikor pl.táncolt,akkor kinnt volt belőle a lábujja:D
Nemááá...:) Én nem is vettem észre:))
És mit szóltok Müller Attila lyukas zoknijához?:D
Én láttam eddig az összes vacsoracsatát,nem ismétlés.Gondolom ezt még tavaly nyáron felvették és most adják le.
Igen! Ategnapi részben:)) AZ biztos, hogy a két fiúnal csurgott a nyála, amikor Jázmin lejtett egyet:)) De, melyik "igazi" férfinak nem?:))
Éppen ezt mondban a páromnak..., hogy egy csatornán vannak és mennyire más Attila. Egy tök normális, jóképű, barátságos, művelt fiatalember.
Az iskolái az Oszinak is biztosan megvannak... de háááát.
Nem ő.
Manőken a csaj, magas vékony, pár hete volt a Hal a tortánban. Ha eszembe jut ideírom majd a nevét.
Hát az Oszi példát vehetne az Attiláról,(Ő legalább jóképű is,és mégis a földön jár)nem beképzelt,és tisztelettudó,belemegy mindenbe,nem rontja el a házigazda örömét,mindenhol jól érezte magát,igazi korrekt ember!!!!!
ismerek egy ideillő mondást.Előre is bocsi érte.
"felkerült a szar a polcra,és azt hitte hogy lekvár"
Persze nem tehet, de tehet ellene. De az,hogy mindenki csak az ő igényeire figyeljen -az sok. Elég beképzelt .(Bp-London útvonalon mellettem ült a repülőn).Meg sem mozdult, az evésről nem is beszélve.Most már tudom miért nem evett-ivott.
Hát azért Jázmint igenis Szerednyei Béla és a fiatal srác is "szórakoztatta".
Szerintem szimpi a Damak Jázmin olyan természetesen kedves, a lakása sem olyan "hipergazdag", milliomos kivitel, mint Debreczeni Zita vagy a..../nem jut az eszembe a neve/ "Villája".
Ez tuti ismétlés!
Mindenki nyári ruhákban volt. Idénygyümölcsöket ettek pl: eper, dinnye
Ezt már biztos leadták tavaly májusban vagy juniusban. Én nem láthattam mivel külföldön voltam ezekben a hónapokban.
igen! Uri hölgy és mégis házias,és olyan "közülünk való",nagyon kedvelem,és hát ugye nem az alkat a lényeg.Nem mindig a karcsubb a szimpibb,a telt idomuak is lehetnek kellemesek!
Nem hiszem el, hogy nem tudnak egy jó bandát összehozni!:( Minek kellett ezt a két libát betenni a műsorba? De, azért a férjemm jókat mosolyogtunk, azon, hogy Pécsi Ildikót a két pasi körbe ugrálta, a két csajszira meg rá sem hederintettek:)) A coolos, fiú nekem nagyon szimpi:)) És mindegy istennőre, úgy nézett állandóan Pécsi Ildikóra:)) Szerintem Pácsi Ildikó egy idős lehet Esztergályos C-val. Nem lányok? Mégis döbbenetes a viselkedés beli különbségük:)
Egyáltalán honnan szedték elő ezt a nyári felvételt? vagy ismétlés lenne?
Az biztos, ez a két csajszi kimaradhatott volna... De megfigyeltem, mindig tesznek be legalább egy "problémásat". No de kettőt...!
NekemM.akkor se volt szimpi amikor erősebb volt,de most!!??Buta kis műnő!
Mónika a zöld löttyön él... esetleg mellé biozöldség.
Jó, a tejérzékenységről nem tehet. Na de a többi... Azt nem értem, hogy aki nem eszik meg semmit, az minek vállal el egy ilyen szereplést. Persze, pénzért, de ez szörnyű.
További ajánlott fórumok: