Vacsoracsata (beszélgetés)
Rongyrázás!
Hiába vagy diszkrét úgy is magára veszi az ember! Az olyan meg ne akarjon szerepelni, vagy nyelje le a békát!
Arról nem is beszélve, hogy itt a kajákat kellene nekik pontozni, na meg a felszolgálást talán!
Viszont! Ha már ország-világ előtt főzök, akkor alapvető, hogy a konyha legyen rendben, ha már a lakás többi része nem!
Én is ezen a véleményen vagyok, hogy lehet ilyen műsort késziteni nem tudom,a Soma az gusztustalan, ahogy viselkedett a Beánál, na meg akkor amikor ő látta vendégül a társaságot, de itt megjegyzem a többi sem visekedett emberi módon, vagy ez nem is arról szól?
Kielemezni a másik lakását, annak berendezését, hálószobáját és mindezt a háta mögött, meg megkérdőjelezni a tisztaságot, ráfokuszálni a pókhálokra- szóval ezt nem értem miért van ez az egész- felnőtt emberektől ez gusztustalan
Bea nagyon jó volt, és kiakadtam, hogy lepontozták.
Soma...hmm...jó, de nekem Bea jobb volt. Főleg a desszert, tálalás miatt.
Benkő: kiakadtam a lakásán, de tök sajnáltam. Én is undorkodnék, de ő egy ilyen ember, így él. Annak ellenére mindent beleadott, hogy tökéletes legyen az este.
Eszméletlen!!!!! És borzalom :))))))
Tegnap a Benkőt láttam, meg hétfőn a Beát! Beus tettszett! Benkőnek láttátok a konyháját???? Jesszus :)))))))
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?