Vacsoracsata (beszélgetés)
Hát amit Borsószem-királykisasszony szerepében előadott (állandóan a kamerába bámulva), azzal nem sikerült felzárkóznia a csapatához. Az a főzés meg, konyha hiányában az erkélyen - még grill dimenzióban is nulla volt.
:)))
Ez jó volt, már várom, hogy mi történt...:)
Én is nagyon csalódtam a Valkó Eszterben, nem gondoltam hogy ennyire nyügös. Még a Győző is sokkal jobb volt.
Hát nem tudom, valami előzetesben volt, hogy Jáksó ételmérgezést okozott...
Én most fogom megnézni a heti adást,remélem nem fogok csalódni!:)
Nálam a Valkó Esztike az elmúlt 5 napban igencsak leszerepelt. Eddig azt gondoltam, hogy helyes, jópofa csaj, de most megmutatta az igazi arcát. Olyan arca van, hogy alig fér be az ajtón, ellenszenvessé tette magát seperc alatt. A többiekről, még Győziről is csak jókat lehet mondani.
Várjuk a jövő heti társaságot:)
És vendégségben nem illik illemtanórát adni a mellettünk ülő másik vendégnek. Szerintem.
Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy vendégségben pofátlanság azt mondani, hogy nem jó, vagy nem szeretem. Alapvető udvariasság. Legfeljebb keveset kell szedni belőle. Jelen esetben meg a pontozásnál amúgy is "kifejthette" bárki a véleményét. Valkó nem tudom, mit játszotta az agyát....
Hát nem tudtam megszeretni az 5 nap alatt Valkó Esztert. Szerintem egyszerűen irigykedett a többiekre (na van is mire!).
Eleinte nem néztem ezt a műsort, de függő lettem :)
Nagyon jó volt eddig a műsor. Sajnálom, hogy ma már péntek van és két napig nem lesz. Hát a másik műsorral nem is lehet egy napon említeni...:)
Rippel brothers - lazák, ötletesek, szépek... mi kell még? ;-)
Nagyon tetszett a tegnapi és az egész heti adás. Hiába na, ha olyan emberekkel van megtöltve egy műsor akik színvonalasak, akkor a műsor is színvonalas. Lásd ellen példa, a TV2-n futó jelenlegi műsor:(
Bár én Győzi miatt nem akartam nézni, mert sok nekem az a pali, de én kellemesen csalodtam benne. Ahogy a vendég látást végezte.... Na és nagyon tetszik, ahogy Koltaiért oda van.
Hát én nem tudom,de Győzike tegnap már sok volt nekem,visszafoghatná magát, a többiek megsem tudtak szólalni...
Hát vagány, az most is volt. Abban a ruhában, úgy nézett ki, mint egy "éjszakában dolgozó nő". A kajáról meg már ne is beszéljünk :(
Hát Győzike maga volt a meglepetés számomra... Nem is gondoltam, hogy "normális" is tud lenni...:)) De jó volt! Eszterkében csalódtam, pedig a játékban mindig olyan vagány volt...
Győzike jó volt! hogy úgy mondjam: túltett önmagán. A vendégek? Valkó Eszter kivételével ők is helyesek voltak. V.E. "egykicsit" bunkó volt.
Ma 19.00-tól újraindul,új szereplőkkel.Azt hiszem Győzike fog ma először főzni.
Tök jó, hogy ismétlik, voltak részek, amiket nem láttam, pedig - eltekintve egy-két személy, szerintem megjátszott bárgyúságától - nagyon tetszett. Csomó recit is is írtam magamnak.
Nelly csak szeret szerepelni.
Egyébként "civilben" nagyon kedves, és nem játsza meg magát.
A szépség pedig relatív.
Ismétlés van, vagyis volt a múlt héten.
Hétfőtől pedig: 20.15-től!
nyári szünet van, de hogy mikor lesz azt nem tudom.
mikor lesz újra vacsoracsata?
és miért nincs most??
pontosan,egy falotot sem eszik ebből-abból,egy kortyot sem iszik stb.kiváncsi leszek ő mivel rukkol elő.Engem viszont a Réka lepett meg kellemesen,beképzeltnek gondoltam de tiszta normális volt.
A Nelly annyira unszimpi nekem,úgy viselkedik mintha ő lenne a legszebb nő Magyarországon.Pedig sztem nem is olyan szép nő.
A Leó ügyes volt,olyan Leós.
A Johny érdekes egy ember,nem ilyennek gondoltam.
Azért az dícséretes,ahogy mindkettőjük szívvel-lélekkel főzőtt.
Igen,úgy tudom hétfôtôl újra lesz.
Tudom,h. ezen az oldalon megtalálhatóak a receptek, de a recept leírásában nem írja,h. hova kell a 2 tojás sárgája. :(
További ajánlott fórumok: