Vacsoracsata (beszélgetés)
Persze, hogy megérdemelte volna, de ezek olyan szinbólikus dolgok, valamit kapnak érte.
Az szép volt és nem is gondoltam, hogy Beszeda a végén felajálnta,hogy gyakrabban is talákozhatnak így csapatostól és majd ő főz nekik..:)
Valóban jók voltak, és Oszvald M. terítéke valóban csúcs volt, na meg volt mit enni is és inni is.Mág a csapból is pálinka folyt..:DD
A palacsintát azt most is megenném, a többit is, de eléggé erős--nehéz ételek voltak.
Azért is volt jó nekik egy kis úszás mozgás.
Mutatták az új csapatot, de Forgács Gábor-on kívül nem jut eszembe a többi.
A tv-2 azt tudom, hogy ott lesz a "nagy szájú asszony" :OOOO
Egy híroldalon olvastam,de a Szilárd marad a csat.majd találnak neki valami műsort.De nem is nagyon szoktam nézni,nem fog hiányozni.Nem úgy mint ez a csapat!
Ma este olynaok voltak mint a gyerekek,ahogy pancsoltak,és ahogy megtámadták a palacsintástálat!!!!A Marika teríttéke pazar volt!!!Csodálatos.De az Anett most sem lett a szívem csücske.
Kíváncsi leszek az új csapatra...
Na, ezt honnan tudod? de nem sokat veszítünk vele, mert a mostani hal a tortán szereplői nem éppen nyűgöztek le.Persze ez ízlés dolga..
Tvrtko olyan mint egy riporter (igaz az is :)), de akkor is úgy kérdez és mesél mint egy riportban szoktak.Boldizsárnak nem értem a vicceit.
Bocsi, hogy a másik fórum támájáról írtam, de talán bele fér a főzős témába :)
Jó a válogatás a Vacs. csat.-ba, olyanokat kell beletenni, akik meg tudnak férni egymással, és ők akik most főznek mind olyanok..:)Szóval: egyszerűek és nagyszerűek mindannyian!
Nem tudom milyen lesz a jövő heti társaság??
Hogy stílszerű legyek "lefőztük" a konkurenciát!!!
Megszűnik a hala tortán!!!
Remélem megmarad a vacsoracsata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az Esztergályos Cecília is csúcs lett volna!!!!
Nagyon úgy látom,hogy fiúk is csípték egymást,pl.a Gábor nagyon korrekt volt a Zolival,hogy átvette tőle a sütést,hogy enni tudjon,meg helyesek voltak amikor énekeltek a Picivel.Az Anett sem volt rossz,de nem ide illő.Mindegy.Az Oszvald Marikát,meg ki ne imádná???
Valóban nagyon otthon van a Gábor a konyhába.Ki sem néztem belőle, hogy ennyire jól ért mindenhez :O
Láttátok, hogy a főt burgonyát hogy hámozta meg?, ..nahát.
Valóban abban a betelefonálós műsorból nem lehet megismerni rendesen.De épp ezért vannak az ilyen és hasonló műsorok, hogy másik oldalát--a valódit-- is megmutassák.
Volt már az ellentettje is.Olyan emberről akiről azt hittük, hogy milyen jófej, egy másik oldalát meglátva elképedt az ember. pl. a celeb dzsungelos műsorban....
Ahaaaa!:D Így már értem az álomférfit és a Marikát:)Na ezt nem hallottam amikor mondta:)
Én is pont ma gondolkdotam azon,hogy az Anett,hogyan is illik a csapatba?Nem értem mi alapján volt a válogatás?
Én ide az Esztergályos Ceciliát tudtam volna elképzelni,sztem csúcs lett volna az Oszvald Marikával:D
Hehe,nem írtam rosszat,csak rosszul értelmezitek!!!:P:P:P:):):)
A Marika is pont akkor mondta,hogy álomférfi,amikor én is ezt gondoltam a Gáborról!!
Egyébként a csatorna,elgondolkodhatna végre,hogy egy ilyen inteligens férfinak mint ő nem-e kellene valami hozzá méltó műsort adni,mert ez a betelefonálos hülyeség,hát...Nagyon sokat ez miatt a műsor miatt gondolják róla azt amit!!!Jogtalanul.
Kezdhetnék egy jó kis házias,főzőműsorral,mert ahogy elmondta,hogy mit hogyan csinál,nah és a trükkök,ámulatból-ámulatba estem!!!!:):):)
Nagyon jó kis csapat,igaz az anettal sincs semmi gondom,de valahogy kilóg a csapatból,nekem legalábbis,A Südi Iringó a vidámságával jobban a csapatba illett volna(tudom,hogy már volt).De ez az én véleményem!:)
A Marika az álomférfi???:DDD Na jól van,gondolom elírás:D
De jogos volt a 40 pont,csúcs ez a pasi:)Aki rosszat mer mondani róla a mai este után....mondjon:D De az nem lenne jogos:)
Zseniális volt Beszeda Gábor!
Szívemből mondom, eddig nem sokat tartottam róla.Felül kellett vizsgélnom korábbi véleményemet.180 fokot fordultam.A srác otthon van a konyhában, szerény, kedves, kiváló házigazda, szó nem érheti a hát elejét.Irodalmi megnyilvánulása kellemes meglepetés volt.Nem kellene ezt a vonalat hanyagolnia.Jelenlegi műsora, remélem, csak ugródeszka!Gratulálok Neki és nagyon kellemes estét szerzett végre valahára!
Pont akkor gondoltam arra,hogy mindenkinek ilyen férfi kellene,mint a Marika!Álomférfi!!
Gondos,intelligens,szeret és tud főzni,vidám,humoros,maximalista,jóképű,ápolt.Le a kalappal,nagyon jogosan kapta meg a 40 pontot!!!Nagyon tetszett!!Sok nőt megszégyenítő módon sürgött-forgott a konyhában!!!!!!!Ma minden tiszeteletem az övé!
A játék műsorban úgy nézett ki, hogy szigorú a Beszeda, de most mintha kicserélték volna. Mindenkinek ő adja a legtöbb pontot.Ezek szerint szelídebb mint ahogy azt első ránézésre gondoltam.
Te biztos másként is látod női szemmel, ahhoz nem értek :DD
De,szereti a hasát és biztos ehetőt főz majd. :)
Nekem tetszett ahogy műsort is vezetet, na lehet,hogy abban nem volt olyan jó mint pl. az éneklésben.Láttam pl. az m1-en a Csináljuk a fesztivált-műsorban.Elsó osztályúan énekelt.
Úgy mozog mint akit madzagon rángatnak.De, hiszen ezt csinálja állandóan ez az élete, műsort meg csak először vezetett.Gondolom főzni sem szokott mindig és az is jól sikerült. :)
Ez a Beszeda gyerek tényleg szimpi.Tavaly a fiamék sulijában ott volt a barátnőjével(ballagásra jöhettek vkihez)teljesen beleolvadt a tömegbe,észre sem lehetett venni,hogy ott van:)De jóképű srác,így azért én észrevettem:D
Úgy tudom,hogy lassan apa lesz.Bocsi az offért:)
Sztem jót fog ma kotyvasztani:)
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?