Vacsoracsata (beszélgetés)
Szia!
Én a túróba tenném.Oda is fogom tenni:D
mi nem,
aztan minden megvan rendezve azt vhogy nemtudom elkepzelni egy haziasszonyrol aki gyakran foz, hogy a madzagot belefozze a levesbe, nem beszelve arrol ha vendeget varunk
Egyébként a csapatból nekem is a zenész srác a legszimpatikusabb. Nekem is tetszett a lakás. Őt tartom a legintelligensebbnek is. És igen, azzal azért mégsem kezdhetett, hogy "tudjátok egy szuper, bazi nagy házban lakom", mert akkor meg nagyképűnek titulálták volna.
Az egész csapatból csak az egyik "hölgyet" nem bírom. De őt eléggé! :-((
Mellesleg megjegyezném, hogy ropantul tetszett a zenész lakása.Meglepő volt, s nem értettem miért negatívoskodnak,...szerintem ez pozitív változás volt, nem pedig olyan,mint amikor valaki többnek mutatja magát,mint ami és jön a pofáraesés,hogy jesszum..micsoda koszban lakik,vagy milyen rendetlenség vamn nála..vagy egyéb lehangoló dolog.
Nem becsapás volt,hanem a srác szerintem inkább egyre többet nyújtott nekik.Hiszen miért kellene az első 2 órában kiadnia magát egy csapatnak,akkor hol marad az izgalom, akkor csak a csalódás jöhet általában, hogy többet képzelnek bele másokba.Így számomra kellemesebb volt,mert a srác apránként adagolta az egyre kellemesebb változásokat.
Pl:kedves vendéglátó volt,figyelmes volt,igyekezett kedvükben járni,jót főzött, és nem utolsó sorban rendezett lakásban élt és még egy kis ajándékkal is kedveskedett.
Mondjuk szétnézni érdekes másnál, de csak ha a vendéglátó körbevezet vagy engedélyt ad rá.Enélkül nagyfokú udvariatlanság.
Persze nekem,mint néző, roppant érdekes, főleg, hogy imádom a lakásokat..és bizony mindig mást lakásban járok ,mint amit elképzelek egy emberre.
Bár én alapvetően kíváncsi vagyok:))Ettől függetlenül ha már körülnéz,nem kell a kritikát rosszallóan..neadjisten rosszmájúan mondani.
Persze lehetnek negatív kritikák,de nem sértően.
Igen,szerintem is könnyebb dolga van az utolsó főzőnek,hiszen ismeri a többiek ízlését, már tudja mi az,amire harapnak, mit nem szeretnek ,milyen vendéglátást képzelnek el..stb.
Persze valakinek el kell kezdenie:)
Nem tetszik az, hogy körülnéznek a lakásokban, amíg a házigazda készül.
Aki elsőnek főzött, nem tudhatta, hogy ki mit szeret. Aki majd ötödiknek főz, tudni fogja, hogy ki nem eszik halat, vadat, belsőséget.
Szerintem az a baj, hogy nem az ételt kritizálják, hanem eszméletlenül lehúzzák a másikat.Így valahogy olyan érzésem van,hogy nem is vacsora a lényeg,hanem,hogy mennyire sikerül megbántani a másikat.
Így viselkednek ezek az emberek akkor is,ha vendégségbe mennek ?..(ha nem erre a műsorra készülnek)...mert ezzel magukat is lepontozzák ,de rendesen....
Szia!
Néztem tegnap a mûsort,maga az adás felépítésével különösebben nincs bajom,a kommentár néha jó,de nekem néha erôltetettnek tûnik.A szereplôk viszont sokkal jobbak,mint múlt héten a "sztárok" voltak.
Most láttam a műsor első olyan részét, amikor civilek versenyeznek egymással.
Kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett az adás egész felépítése, a kommentár, a szereplők, stb.
Várom a reagálásokat!
Mert allergiás a halra. Inkább lennék tiszteletlen, mint hogy elpatkoljak!:D
Amúgy tök érdekes, hogy a netes szavazáson Soma az utolsó!
Hát igen,ez lenne a minimum!
A másik meg,ha már vacsoráról/ételrôl van szó,megpróbálnám úgy összeállítani a menüt,hogy az mindenkinek valamelyest jó legyen.De semmiképpen nem próbálnám meg ráerôszakolni a vendégeimre az én ízlésemet!
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?