Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Vacsoracsata fórum

Vacsoracsata (beszélgetés)

52. 244ed1c739 (válaszként erre: 48. - Tinendo)
2008. ápr. 24. 21:36
2008. ápr. 24. 13:08
Tegnap és tegnapelőtt láttam először a vacsoracsatát,mert anyosom folyton erről dumált.Megtetszett nekem is,és épp itt volt a barátnőm ,igy eldöntöttük hogy mi is szervezünk ilyen magán vacsora -csatát 5 házaspár között.Kicsit felélénkítenénk az életünket.Örülök a kihívásnak.Jó lenne ha kapnák tőletek ötleteket.Köszi.
50. tinendo (válaszként erre: 49. - Daroki)
2008. ápr. 24. 08:03
Ok, kösz.
49. daroki (válaszként erre: 48. - Tinendo)
2008. ápr. 22. 12:56

Szia!

Én a túróba tenném.Oda is fogom tenni:D

2008. ápr. 22. 11:39
Nem tudja vélelenül valamelyikötök, hogy István Dániel desszertjébe a Túrós kiflibe, hova kell a 2 tojás sárgája???
2008. ápr. 1. 15:16

mi nem,

aztan minden megvan rendezve azt vhogy nemtudom elkepzelni egy haziasszonyrol aki gyakran foz, hogy a madzagot belefozze a levesbe, nem beszelve arrol ha vendeget varunk

2008. ápr. 1. 15:13
ez egy nagy kamu. ezek nem a sajátlakásuk, kiállitási darabk. vagy ti is igy laktok?
2008. ápr. 1. 14:49
ezek katasztrofak, tudjak h kell megrendezni a dolgokat h a jo nep rajuk kattintson, uzlet van mindenbe es semmi sem termeszetes-igazis abbol nincs jovedelem
44. gerna
2008. márc. 13. 19:48
Ricsi a fenét, a mai... masszőrsrác.
43. gerna (válaszként erre: 40. - E3fbbc47f9)
2008. márc. 13. 19:47
Jó volt Ricsi... talán az evőpálcikára nem kellett volna őket mindenáron megtanítani. Csak ha akarják!
42. 4916977221 (válaszként erre: 40. - E3fbbc47f9)
2008. márc. 13. 18:57

Egyébként a csapatból nekem is a zenész srác a legszimpatikusabb. Nekem is tetszett a lakás. Őt tartom a legintelligensebbnek is. És igen, azzal azért mégsem kezdhetett, hogy "tudjátok egy szuper, bazi nagy házban lakom", mert akkor meg nagyképűnek titulálták volna.

Az egész csapatból csak az egyik "hölgyet" nem bírom. De őt eléggé! :-((

2008. márc. 13. 12:05
roppantul..nem ropantul:)
2008. márc. 13. 12:03

Mellesleg megjegyezném, hogy ropantul tetszett a zenész lakása.Meglepő volt, s nem értettem miért negatívoskodnak,...szerintem ez pozitív változás volt, nem pedig olyan,mint amikor valaki többnek mutatja magát,mint ami és jön a pofáraesés,hogy jesszum..micsoda koszban lakik,vagy milyen rendetlenség vamn nála..vagy egyéb lehangoló dolog.

Nem becsapás volt,hanem a srác szerintem inkább egyre többet nyújtott nekik.Hiszen miért kellene az első 2 órában kiadnia magát egy csapatnak,akkor hol marad az izgalom, akkor csak a csalódás jöhet általában, hogy többet képzelnek bele másokba.Így számomra kellemesebb volt,mert a srác apránként adagolta az egyre kellemesebb változásokat.

Pl:kedves vendéglátó volt,figyelmes volt,igyekezett kedvükben járni,jót főzött, és nem utolsó sorban rendezett lakásban élt és még egy kis ajándékkal is kedveskedett.

39. e3fbbc47f9 (válaszként erre: 38. - 4916977221)
2008. márc. 13. 11:58

Mondjuk szétnézni érdekes másnál, de csak ha a vendéglátó körbevezet vagy engedélyt ad rá.Enélkül nagyfokú udvariatlanság.

Persze nekem,mint néző, roppant érdekes, főleg, hogy imádom a lakásokat..és bizony mindig mást lakásban járok ,mint amit elképzelek egy emberre.

Bár én alapvetően kíváncsi vagyok:))Ettől függetlenül ha már körülnéz,nem kell a kritikát rosszallóan..neadjisten rosszmájúan mondani.

Persze lehetnek negatív kritikák,de nem sértően.

Igen,szerintem is könnyebb dolga van az utolsó főzőnek,hiszen ismeri a többiek ízlését, már tudja mi az,amire harapnak, mit nem szeretnek ,milyen vendéglátást képzelnek el..stb.

Persze valakinek el kell kezdenie:)

38. 4916977221 (válaszként erre: 34. - E3fbbc47f9)
2008. márc. 12. 17:33

Nem tetszik az, hogy körülnéznek a lakásokban, amíg a házigazda készül.

Aki elsőnek főzött, nem tudhatta, hogy ki mit szeret. Aki majd ötödiknek főz, tudni fogja, hogy ki nem eszik halat, vadat, belsőséget.

2008. márc. 12. 14:24
Mondjuk ez még beleférne a normál emberek felvételébe..de a "sztároktól" nem ezt várná az ember..nem sértést,hanem jópofa beszólásokat.....az vicces lett volna,ha poénnal ütik el az esetleges bakikat...póokháló és ilyenek..
2008. márc. 12. 14:22
Hát,biztos nem aza céljuk,hogy végigudvariaskodják aze mberek,mert akkor nem érdekes...csak szerintem elment a ló másik oldalára és így zavaró,hogy állandóan bántják a másikat...sőt..sértegetik.
2008. márc. 12. 14:02
Én arra lennék kíváncsi,hogy mennyire van megrendezve ez az egész mûsor,mennyire szólnak bele a szerkesztôk,hogy így meg így kell majd viselkedni,ezt meg ezt kell mondani.
2008. márc. 12. 13:43

Szerintem az a baj, hogy nem az ételt kritizálják, hanem eszméletlenül lehúzzák a másikat.Így valahogy olyan érzésem van,hogy nem is vacsora a lényeg,hanem,hogy mennyire sikerül megbántani a másikat.

Így viselkednek ezek az emberek akkor is,ha vendégségbe mennek ?..(ha nem erre a műsorra készülnek)...mert ezzel magukat is lepontozzák ,de rendesen....

33. birogaby (válaszként erre: 28. - 4916977221)
2008. márc. 11. 08:25

Szia!

Néztem tegnap a mûsort,maga az adás felépítésével különösebben nincs bajom,a kommentár néha jó,de nekem néha erôltetettnek tûnik.A szereplôk viszont sokkal jobbak,mint múlt héten a "sztárok" voltak.

2008. márc. 11. 05:53
Hát,én néztem már pár részt a sorozatból,de ilyen kajákat az ember orra elé dugni.Nekem,ha meghívnak pörköltet adjanak,meg savanyú uborkát,jó húslevest,főtt marhahúst,pacalt,vagy körömpörköltet,vagy rizseshúst,a marhapörkölt tarhonyával című remekművet már meg sem merem említeni,ne ilyen szósszal leöntött izét,mint ez az Oszkár is adott,szegény lantművész majd éhen halt.Ha ezt tudta volna,előtte bevacsorázik.Eldöntöttem,én ha meghívnak valaha ilyen műsorba,elmenekülök,nem sanyargatom magam,ez emberkínzás,és büntetni kellene.Bea asszony még aki nekem bejön főzésileg,ott azért látszottak a kalóriák,volt miben turkálni,de ezek,ilyen diétás,szószok,meg hangzatos nevekkel felaggatott semmik.Én szeretek enni,és ha azt mondják,hogy "Jó étvágyat",akkor ahhoz jó kaja is kell.
2008. márc. 10. 18:24
van már egy vacsoracsat topicunk.kereső a titkok nyitja!!
2008. márc. 10. 18:20
???
2008. márc. 10. 17:23
Annak idején, amikor szereplőket kerestek, erős késztetést éreztem arra, hogy jelentkezzek. Imádok főzni és tudok is. De egy belső hang azt súgta, hagyjam. Úgy érzem jól tettem.
2008. márc. 10. 17:21

Most láttam a műsor első olyan részét, amikor civilek versenyeznek egymással.

Kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett az adás egész felépítése, a kommentár, a szereplők, stb.

Várom a reagálásokat!

27. Munya (válaszként erre: 26. - Daroki)
2008. márc. 10. 08:46
Egyetértek veled!!!!
26. daroki (válaszként erre: 25. - 278c85ecf4)
2008. márc. 8. 18:45
Na akkor erről lemaradtam.De nekem máskor is finnyásnak és tiszteletlennek tűnt Oszika:D
25. 278c85ecf4 (válaszként erre: 24. - Daroki)
2008. márc. 8. 15:55

Mert allergiás a halra. Inkább lennék tiszteletlen, mint hogy elpatkoljak!:D

Amúgy tök érdekes, hogy a netes szavazáson Soma az utolsó!

24. daroki (válaszként erre: 23. - Birogaby)
2008. márc. 8. 14:14
Igen,Enikő elég gáz volt ebből a szempontból.Viszont Oszkár figyelmes volt,ezt díjjaztam.Ami viszont érdekes volt.Oszkár ugye lefikázta Enikőt,amiért ő piszkálta Bea desszertjét.Tudod szedegette le róla a cukrot,a tésztát sem kostólta meg,stb...Erre mondta Oszkár,hogy ez tiszteletlenség volt Enikő részéről.Na most oké,hogy Benkő Dániel konyhájából én sem szívesen ettem volna,de ő ugyanezt megcsinálta,vagyis nem is evett vmiből.Ez akkor nem illetlenség?
23. birogaby (válaszként erre: 22. - Daroki)
2008. márc. 8. 14:09

Hát igen,ez lenne a minimum!

A másik meg,ha már vacsoráról/ételrôl van szó,megpróbálnám úgy összeállítani a menüt,hogy az mindenkinek valamelyest jó legyen.De semmiképpen nem próbálnám meg ráerôszakolni a vendégeimre az én ízlésemet!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook