Vacsoracsata (beszélgetés)
Én is nagyon megdöbbentem.
Lehet hogy nem él valami fényesen...bár ki tudja, de hogy ilyen retkesen hogy lehet élni, nem értem!
Benkőt kettéfejelném,gusztustalan,bunkó!Nem ennék a főztjéből,és egy asztalhoz sem tudnának vele leültetni!
Tegnap olvastam,hogy minden nőt letapizott,én úgy pofán csapnám,hogy azt se tudná,hol van!Megmutatnám neki hányas a kabát!Huuu,de felhúzott!
Kíváncsi leszek a mai este után mit mond róla...
A többiek reakciójában tuti biztos vagyok,viszont eddig meg a Mariann is nagyon csendben volt,talán ma az ő hangját is halljuk!!!:)
:)))
Néztem is...:)))
Egyszer bennevolt mamám : D
Gönczi Gábor a piacon vásárolt nála.
Majd fog,ha nézed!
Biztos izgi lesz!
Már előre látom Gáspár Győzőt,hogy fog Ő még sírdogálni.
Még,hogy nyomul!
De a húst sem mosta meg,beleköhögött a kajába.
Olyan gusztustalan ember!
Valkó az leirta magét szerintem nagyon sok ember előtt.Iszonyat primitiv és a legnagyobb gond: irigy és alattomos. Messze elkerülném. ASzilvi konyhája viszont nagyon klassz volt, Koltai nagyon jó volt-és ahhoz képest, hogy előszőr főzőtt életében-egész ügyes volt. A Rippel fivérek nem voltak valók ebbe a műsorba szerintem.
Győzike meg hozta a szokásos formáját-őt egy óriás csecsemőnek tartom.
Megnézem tegnap az eheti vacsoracsatát.Koltait imádtam,tetszett a mosolygós szeme,arca:)Valkó kicsit tényleg sokkkk volt,Győzike hozta a szokásost,buta vagyok,hülye vagyok:D A Rippel fiúk is szimpik voltak,habár nekem túl nyugisak:)
Szilvi aranyos csaj,de nekem olyan semmilyenke volt.
További ajánlott fórumok:
- Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Lila Burgonya - hol vásárolta a Vacsoracsatában Dobó Kata a lila burgonyát?
- Tudja valaki, hogy a tegnapi Vacsoracsata alatt melyik magyar együttes zenéje volt az aláfestő zene?
- Nézted a vacsoracsatát?melyik volt jobb, a sztárok vagy a magánembereké?
- Ha szerepelnél a vacsoracsatában milyen menüt készitenél?